“Pravi motiv tukaj, župan Zoran Janković, je to, da si poleg ministrskih resorjev popolnoma podredite še neodvisne državne strokovne institucije”

Avtor: | 2. julija, 2024

Svetnica v ljubljanskem mestnem svetu Jasminka Dedič (stranka Vesna) je zaradi rokohitrske spremembe odloka o  Krajinskem parku Tivoli, Rožnik in Šišenski hrib, ki bo glasbeniku Magnificu “skozi zadnja vrata” omogočil izvedbo koncerta v parku brez soglasja Zavoda za varstvo narave, napovedala občinski referendum zaradi očitnega prilagajanja zakonodaje osebnim interesom županovih prijateljev. (Vir: MMC)

5 komentarjev

 1. TL

  Vožd na delu.

 2. jaz

  Kadar vidim njega, in Vučiča takoj dobim asociacijo na dejstvo zakaj je Jugoslavija propadla. In zakaj ni možna več obstajati. Čeprav se vse Srbsko-Ruske agenture strašno trudijo da bi to dosegle in jo trajno priključiti kot recimo Krim “Slovanskemu svetu”. Seveda pod njihovo okupacijo.

 3. ren

  Tako na hitrico je janković ob otvoritvi kompleksa Stožice (ker so neplačani podizvajalci zagrozili, da bodo s kamioni blokirali del ljubljanske obvoznice) dosegel, da so na tistem delu obvoznice prepovedali promet s kamioni od določene nosilnosti naprej.

  Prebral sem tudi, da bodo izdali zakon, ki bo “drekovodode” (C0!!!) dovoljeval graditi nad vodonosniki pitne vode. Če bo tak zakon v veljavi, imamo pravico jankovića LINČATI. Kar je preveč je pa preveč!!! Ta MAFIJEC si mnogo preveč dovoli.
  Kaj še čakamo?

  • marko

   nč, gotofi smo, ampak se še ne zavedamo

 4. slavkope

  Župan “najlepšega mesta na svetu”, Zoran Janković, se obnaša kot nedotakljivi in vse-mogočni balkanski “vožd”. Zanj in njegove skrbno izbrane parazitske privilegirance ne velja ne veljavna ustava in ne veljavna zakonodaja, poklicani in pristojni državni organi zakonodajne, izvršne in sodne veje oblasti pa pred njim in njegovimi pajdaši skrivajo glave v pesek sistemske ne-odgovornosti in sistemske balkanske anarhije.

+Portal se trudi omejiti žaljivo komentiranje, “spam” vsebine, zato režim komentiranja še prilagajamo. Prosimo vas za razumevanje. Poleg tega vas pozivamo, da se vzdržite agresivnih vsebin. Komentarji, ki vsebujejo povezave na spletne strani ne bodo objavljeni.

zadnjih 10 +Izjava dneva


“Če zmagaš, nekaterim ni prav. Če ne zmagaš, nekaterim spet ni prav. Če skočiš na tistem kilometru, ni v redu. Če čakaš do črte, ni v redu. S tem sem se sprijaznil”

Naš kolesarski šampion Tadej Pogačar o "kavč" poznavalcih kolesarstva z družbenih omrežij. Pogačar ima sicer pred zadnjim tednom dirke po Franciji "udobno" prednost treh minut, pri čemer bosta o končnem zmagovalcu dokončno odločali dve gorski etapi v južnih francoskih...

“Semena jutrišnje zmage so v današnjem izidu”

Dolgoletna predsednica desnega Nacionalnega zbora (RN) Marine Le Pen ni mogla skrivati razočaranja po presenetljivem volilnem preobratu, ki je v Franciji zmago prinesel - sicer zelo razdrobljeni in neenotni - levici. Mnogi analitiki menijo, da so se francoski volivci...