“Mogoče smo imeli tudi malo sreče, ko smo v drugem polčasu svoja vrata branili pred našimi navijači, ki so dali dodatno energijo”

Avtor: | 26. junija, 2024

Selektor Matjaž Kek o vlogi fantastičnih slovenskih navijačev, ki so na tribunah za slovenskimi vrati v drugem polčasu skupaj z vratarjem Oblakom odbijali angleške napade. (Vir: RTVSLO, MMC)

2 komentarja

  1. beri1122

    Malce za šalo in bolj zares. Vprašal sem se kakšen odnos do športa imajo konkretno komentatorji na tem mediju/portalu? Ali jih nogomet resnično ne zanima (mene zanimajo samo povzetki golov) in jih zanima kateri drugi šport, da se noče nihče oglasiti? Od kod potem mase navdušenih nogometnih navijačev v Sloveniji?

  2. beri1122

    G. selektor Matjaž Kek – ker ste postali mojstri za remije so sedaj na vrsti enajstmetrovke, kajne? Nekaj o filozofiji nogometa pa le vem in sicer tole – če imaš resnično zaupanje v svoje branilce lahko z večjo lahkoto pošiljaš strelce v napad, kajne? Sicer se pač prilagodiš temu kaj ti nogometaši nudijo, mar ne?

+Portal se trudi omejiti žaljivo komentiranje, “spam” vsebine, zato režim komentiranja še prilagajamo. Prosimo vas za razumevanje. Poleg tega vas pozivamo, da se vzdržite agresivnih vsebin. Komentarji, ki vsebujejo povezave na spletne strani ne bodo objavljeni.

zadnjih 10 +Izjava dneva


“Če zmagaš, nekaterim ni prav. Če ne zmagaš, nekaterim spet ni prav. Če skočiš na tistem kilometru, ni v redu. Če čakaš do črte, ni v redu. S tem sem se sprijaznil”

Naš kolesarski šampion Tadej Pogačar o "kavč" poznavalcih kolesarstva z družbenih omrežij. Pogačar ima sicer pred zadnjim tednom dirke po Franciji "udobno" prednost treh minut, pri čemer bosta o končnem zmagovalcu dokončno odločali dve gorski etapi v južnih francoskih...

“Semena jutrišnje zmage so v današnjem izidu”

Dolgoletna predsednica desnega Nacionalnega zbora (RN) Marine Le Pen ni mogla skrivati razočaranja po presenetljivem volilnem preobratu, ki je v Franciji zmago prinesel - sicer zelo razdrobljeni in neenotni - levici. Mnogi analitiki menijo, da so se francoski volivci...