“Občina ne bo privolila v delno izselitev, ker je nemogoče enega soseda izseliti, drugega, ki živi na istem nivoju, pa pustiti tam”

Avtor: | 24. junija, 2024

Župan Braslovč Tomaž Žohar je ponovno opozoril na popolno zmedo pri popoplavni obnovi in izdajanju sklepov o odstranitvi objektov ob Savinji, sploh na levem bregu. Čez dober mesec bo minilo že leto od katastrofalnih poplav, država pa je v vsem tem času uspela izdelati en (!) osnutek sklepa o odstranitvi objekta. (Vir: Delo)

11 komentarjev

 1. ren

  Največji uspeh te vlade je, da imamo konkubino Tino! Doslej država v vladi ni imela konkubine. A ni fajn?

 2. deni

  Pa daj Miller saj si že prav dolgočasen s tem tvojim ti. antijanšizmom in te normalni komentatorji niti ne “šmirgljajo”. Ampak te je fino malo zabiti nazaj. Najbolj me pa zanima, kaj ima Janša and Co. s temi poplavami. In ne mešaj protioronske ukrepe, ker so jih drugje še bolj striktno izvajali. Da Kitajske sploh ne omenjam. Haloooooo.

  • Miller

   Mi živimo v Sloveniji. Kaj nas briga Kitajska in Ruanda !
   Ja, ukrepi so bile ENAKI , kot so jih izvajali njegovi ideološki vzorniki Musolinijevi fašisti: okupirana Ljubljana, policijska ura.
   A že vadiš v rjavi uniformi…

   • deni

    A mi jo posodiš, rjavo uniformo namreč…

    • Miller

     Rjave uniforme ste baje dobili SDS vojščaki. Zaenkrat se gledate z dvignjeno desnico pred ogledalom. Zaenkrat.
     Lahko ti pa posodim gasilsko. Rabiš delovno ali svečano..

   • Rokovnjac

    Kasna pa je bila tista policijska ura ali za navijat ali ne baterijo?

    Zares si smesen,kot da ne vidis dlje kot do makaronarjev,zalostno,toda zabito!!!

 3. Spomnite se tega danes kam golob mečlje denar

  Kakor je že dobro znano je drgolob predvsem mož besed in ne dejanj. Še dobro, da ni Janša kriv za poplave. Nisem vernik niti Janše niti SDS, ampak v to sem pa prepričan, da bi naredil mnogo več za poplavljence. Vsi antijanša biciklisti so pozabili, kaj, koliko, kdaj, komu je ob coroni razdelil denar in to vsem ne glede na barvo stranke. Proti covidni ukrepi so bili sprejeti, takoj v dveh tednih in vsak nadaljni, čeprav je KUL ves čas nagajal.In tudi ni bila desna vlada, temveč sestavljena tudi iz leve opcije.

  Navadni smrtniki smo zaradi nagajanja ostali skoraj brez dodatka. Ja, bodo rekli angleži. Zakaj angleži, ker se striktno držijo leve, pa četudi bo hudič zahteval svoj del.
  Tudi milijardo ali kolikor že, ni vrgel v žrelo birokracije, temveč kot pomoč gospodarstvu in navadnim smrtnikom.
  Ne v osnovi nisem janšist, zakaj za boga milega moram venomer ponavljati, da sem po prepričanju social demokrat in tudi liberal. Seveda ne v takšnem kontekstu, kot se tu in v EU predstavljajo ti. liberalci SDejevci, ki to niso temveč prej socialisti, kar spet ni nič narobe, če ne bi bili običajni komunisti. Zahodni Evropejci še vedno živijo v prepričanju, da socializem ni slab. Seveda v teoriji ni, prakso pa je, vrag že zdavnaj pocitral, oziroma je vrag vzel šalo.

 4. Miller

  Ne pozabimo: nesposobno levo sredinsko vlado je naplavilo, kot reakcija na fašistične ukrepe (policijska ura, prepoved gibanja..) vlade skrajne desničarske stranke tov. Twita.
  Ko se bodo skrajneži od fafajonke, grimsa, Twita, lunatika..,- isto sranje, umaknili, bo Slovenija zadihala s polnimi pljuči.
  Do takrat pa bodo njihovi fundamentalistični vojščaki agitirali in ščuvali en proti drugemu.

  • Ariel

   A,puhek pod nosom ti je že zrastel? Ker ko se bo to vse zgodilo ,kar si naštel ,tebe bo vmes že pobral visok pritisk pa DDV

 5. beri1122

  Brskal sem po svojem spominu, a zaman. Nikakor se ne morem spomniti strokovnjaka za poplave in ostale naravne katastrofe, ki je postal šef za te probleme. Misil na to s kakšnim navdušenjem so ga predlagali v Gibanju Svoboda, da bo v najkrajšem možnem času rešil vse probleme – sedaj pa vidimo, da je tudi on en velik “strokovnjak”. Te stranke si ne bom zapomnil po pohlepnem avtokratu Golobu, ampak po masi novih “strokovnjakov”, ki jih je naplavilo v Sloveniji to ultra-levo navijaštvo do vseh desno mislečih.

 6. Sonatine

  …in poplavljencev se tudi sploh ne sliši. Kam je šel denar zanje? Nihče ne zastavlja teh vprašanj.

+Portal se trudi omejiti žaljivo komentiranje, “spam” vsebine, zato režim komentiranja še prilagajamo. Prosimo vas za razumevanje. Poleg tega vas pozivamo, da se vzdržite agresivnih vsebin. Komentarji, ki vsebujejo povezave na spletne strani ne bodo objavljeni.

zadnjih 10 +Izjava dneva


“Če zmagaš, nekaterim ni prav. Če ne zmagaš, nekaterim spet ni prav. Če skočiš na tistem kilometru, ni v redu. Če čakaš do črte, ni v redu. S tem sem se sprijaznil”

Naš kolesarski šampion Tadej Pogačar o "kavč" poznavalcih kolesarstva z družbenih omrežij. Pogačar ima sicer pred zadnjim tednom dirke po Franciji "udobno" prednost treh minut, pri čemer bosta o končnem zmagovalcu dokončno odločali dve gorski etapi v južnih francoskih...

“Semena jutrišnje zmage so v današnjem izidu”

Dolgoletna predsednica desnega Nacionalnega zbora (RN) Marine Le Pen ni mogla skrivati razočaranja po presenetljivem volilnem preobratu, ki je v Franciji zmago prinesel - sicer zelo razdrobljeni in neenotni - levici. Mnogi analitiki menijo, da so se francoski volivci...