“Teči moraš zelo hitro”

Avtor: | 22. junija, 2024

Na žalost to ni izjava kakšnega od nogometašov na evropskem prvenstvu, ampak enega izmed tujcev, ki je doživel sramotni stampedo, prerivavaje v vrsti za ureditev dokumentov na Upravni enoti Ljubljana. Tujci se namreč zaradi omejenega delovanje upravne enote zaradi dolgotrajne stavke zaposlenih zjutraj ob 5.30h, ob odprtju zunanjih zapornic, vsak dan poženejo v tek po parkirišču upravne enote, da bi čim prej prišli na vrsto. Sramota za slovensko državo, vlado, ki ne zna zagotoviti delovanja osnovnih funkcij države. Pristojni minister in premier se na na vprašanja medijev ne odzivata, imata druge pomembnejše opravke. (Vir: 24ur.com)

13 komentarjev

 1. Nataša

  Tek je zdrav, tako kot sončenje in kopanje. Še malo karfijolce, pa bomo tako zdravi, da zdravstva sploh ne bomo več potrebovali. Ministrico pa bomo ohranili, za vsak slučaj.

 2. Miller

  Znano je, da je JU bila glavna volilna baza levega pola. In vsakič. Ko je zmagal levi pol, je JU dobila povišico. Pri vladanju janše, pa se je aktiviral zet don.murgeljoneja. Danes se je zasukalo. Golob je požrl obljubo, JU je na okopih.

  Ah, zdaj je fuzbal in počitnice…

 3. slavkope

  Modra oblast dr. Roberta Goloba namerava pomagati tudi svojim zvestim polit-kolesarjem z državnimi subvencijami pri zasebni nabavi e-koles. Vse za “zeleno prihodnost” pod monopolno energetsko oskrbo ELES in Gen-i.

  • Nataša

   Politkolesariatovci nimajo vozniških dovoljenj, zato nujno rabijo vsaj električna kolesa.

 4. TL

  Oblast skrbi za to, da ljudje ostajajo v kondiciji. Najprej ples na ulicah, zdaj tek.

  • tohuvabohu

   Tekli smo na vso moč, potem pa smo pospešili.

 5. deni

  Kot že rečeno nimam proti ti. tujcem popolnoma nič. Vendar naši bivši južni bratje pridejo v našo državo popolnoma legalno, za razliko od dohtarjev itd. od Afganistana do Maroka. Zato imajo pravico dobiti vse papirje, vendar ta Golobja vlada v bistvu blokira, da si pridobijo delovne vize itd.

  Upam, da si bodo zapomnili, ko bodo imeli volililno pravico, kdo jih je nategoval. Ne vem od kje fora, da hj Janša ksenofob in podobno, ker so, če smo že na tem levičarji večji rasisti. Seveda med štirimi stenami, na ven pa strašijo “južnjake” pred Janšo. Vendar opažam, da tudi oni počasi kapirajo ta hinavski levičarski sistem.

  Še enkrat, da ne ponavljam, Slovenci nismo ksenofobni, vendar je problem, ker nas je malo. Sem gledal neko statistiko, se opravičujem ,če ne bom točen. Še nekaj let nazaj je imela BIH okrog 45000000 prebivalcev, zdaj jih je menda nekaj čez 30000000. Seveda večina pristane tu. Nič narobe, ker naši pač nočejo več opravljati takšnih del.

  Zato pa morajo uradniki opraviti svoj del in jim dam prav, da stavkajo, pa karkoli si že mislimo o birokraciji, saj jo niso tisti na šalterjih pogruntali, temveč pametnjakoviči tam zgoraj. Zatorej sramota, vendar Golob in kompanija gre na to, da se nobena juha ne poje tako vroča kot se skuha in postane mlačna. In svet se vrti in vrti in naš predragi ptič špancira in špancira. Tik pred naslednjimi volitvami pa bodo levičarji spet obljubljali gradove v oblakih. Jao meni bi rekli, se ve kdo.

 6. ren

  Kako bi bilo lepo, ko bi se vlada (kakšen golobček, Duhova, Maljevac, Fogica /po fotru Fogitu/) takole spustili v tek pred razjarjenim občinstvom.

  • tohuvabohu

   To se bo zgodilo 13. septembra, ko bo propadla plačna reforma.

 7. slavkope

  Še večja sramota je, da se naši najvplivnejši medijski dreserji zgražajo le še takrat, kadar so žrtve opravilno nesposobne in popolnoma odtujene državne oblasti tujci.

  Ko smo žrtve opravilno nesposobne vlade in vladajoče koalicije GS, SD in Levice Slovenci ter državljani RS, se zdi našim medijskim hujskačem in kameleonsko prilagodljivim agit-propovskim parazitom povsem normalno!

 8. Borovnica

  Še premalo.
  Bravo oblast, nabij na q*** ves javni sektor, ki te je izvolil.

 9. Thor

  Sramota Slovenije. Beda in gniloba slovenske vlade in premiera. Slovenija=Venezuela! Ljudstvo- dobro jutro. Zbudimo se že enkrat,,

 10. SSvoboda

  Država razpada pri živem telesu, parodija od predsednika vlade pa pošilja slikice s tekem in vrta. Kakšna beda, sramota.

+Portal se trudi omejiti žaljivo komentiranje, “spam” vsebine, zato režim komentiranja še prilagajamo. Prosimo vas za razumevanje. Poleg tega vas pozivamo, da se vzdržite agresivnih vsebin. Komentarji, ki vsebujejo povezave na spletne strani ne bodo objavljeni.

zadnjih 10 +Izjava dneva


“Če zmagaš, nekaterim ni prav. Če ne zmagaš, nekaterim spet ni prav. Če skočiš na tistem kilometru, ni v redu. Če čakaš do črte, ni v redu. S tem sem se sprijaznil”

Naš kolesarski šampion Tadej Pogačar o "kavč" poznavalcih kolesarstva z družbenih omrežij. Pogačar ima sicer pred zadnjim tednom dirke po Franciji "udobno" prednost treh minut, pri čemer bosta o končnem zmagovalcu dokončno odločali dve gorski etapi v južnih francoskih...

“Semena jutrišnje zmage so v današnjem izidu”

Dolgoletna predsednica desnega Nacionalnega zbora (RN) Marine Le Pen ni mogla skrivati razočaranja po presenetljivem volilnem preobratu, ki je v Franciji zmago prinesel - sicer zelo razdrobljeni in neenotni - levici. Mnogi analitiki menijo, da so se francoski volivci...