“Dejstvo pa je, da če sami izpostavljamo svoje osebno življenje, se tudi dogajajo komentarji, to je potrebno vzeti v zakup”

Avtor: | 17. junija, 2024

Ob včerajšnjih poslanskih vprašanjih, kjer so se kresala mnenja o precej “nedržavniških” aktivnostih predsednika vlade Roberta Goloba, ki jih redno objavlja na Instagramu, je predsednica Državnega zbora, Urška Klakočar Zupančič, nalila čistega vina tudi predsedniku vlade. (Vir: DZ, TVSLO3)

Video

 

6 komentarjev

 1. I morituri

  Že 9d prvega dne mi je dajala vtis psihopatke in ko gledam njeno popadljivo rotvajlersko držoter tisti obraz spačen v mešanico borderline norosti, nevrotične neuravnovešenosti in čistega sovraštva, se mi ta vtis in podoba iz dneva v dan bolj utrjujeta. Pa to ni sovražni g9vor, jaz se namreč zelo iskreno sprašujem, kot se bi vsak, ki vifi, da ima opravka z nekakšno psihopatologijo. Ker neka psihopatologija zagotovo je. Poglejte si ne le to, ampak vse doslej objavljene fotografije, podrobno. Osebno me ob pogledu nanjo spreletava srh. Ne bi je želela srečati ponoči v kakšnem zakotnem delu mesta, deluje mi, kot bi vedno nosila nož in ga tudi z užitkom zasajala v človeško meso. Sovraštvo in sadizem, pač.

 2. APMMB2

  Zakonodajna oblast se ne sme mešati v posle izvršne oblasti, če ravno ji daje vzgled.

 3. deni

  Urška je končno doumela, da njen nekdanji prijatelj strelja kozle. Saj jih tudi sama, vendar ne izpostavlja osebnega življenja, kamor se nima nihče pravice vtikati, če sam ne izoveš medijev, potem pa jamraš, ko se ljudje delajo norca iz glav, brisač, nutrij itd. Ko je posvajala gorile, se je najbrž zavedla, da to ni nek posebni piar prijem. Seveda je vredna svojega denarja, pa vendar.

 4. slavkope

  Predsednica DZ RS, Urška Klakočar Zupančič (GS), je s svojim diletantskim vzgojiteljsko-pazniškim obnašanjem spremenila parlament v “otroški vrtec”, sebe pa v “vzgojiteljico po sili”.
  A kdor želi druge vzgajati, mora biti najprej sam vzgojen!

 5. leiito

  OK, ampak da šefica DZja tako samoumevne stvari razlaga in s takim tonom, deluje pokroviteljsko, kaj takega in na tak način se razlaga učenkam tretje triade, ne pa PVju.

  • P.Kos

   Ja, pa ta “genij” je ostal v tretji triadi. Mnogi psiholigi pravijo, da prestopanje razredov, z vidika osebnega razvoja, ni dobro.

+Portal se trudi omejiti žaljivo komentiranje, “spam” vsebine, zato režim komentiranja še prilagajamo. Prosimo vas za razumevanje. Poleg tega vas pozivamo, da se vzdržite agresivnih vsebin. Komentarji, ki vsebujejo povezave na spletne strani ne bodo objavljeni.

zadnjih 10 +Izjava dneva


“Če zmagaš, nekaterim ni prav. Če ne zmagaš, nekaterim spet ni prav. Če skočiš na tistem kilometru, ni v redu. Če čakaš do črte, ni v redu. S tem sem se sprijaznil”

Naš kolesarski šampion Tadej Pogačar o "kavč" poznavalcih kolesarstva z družbenih omrežij. Pogačar ima sicer pred zadnjim tednom dirke po Franciji "udobno" prednost treh minut, pri čemer bosta o končnem zmagovalcu dokončno odločali dve gorski etapi v južnih francoskih...

“Semena jutrišnje zmage so v današnjem izidu”

Dolgoletna predsednica desnega Nacionalnega zbora (RN) Marine Le Pen ni mogla skrivati razočaranja po presenetljivem volilnem preobratu, ki je v Franciji zmago prinesel - sicer zelo razdrobljeni in neenotni - levici. Mnogi analitiki menijo, da so se francoski volivci...