“Dejsto je, da je bila ta neverjetna energija s tribun naš velik adut, ko se je tekma lomila”

Avtor: | 16. junija, 2024

Selektor slovenske reprezentance Matjaž Kek je bil navdušen na slovenskimi navijači, ki so preglasili mnogo številčnejše danske navijače na prvi tekmi v Stuttgartu in Slovence ponesli do pomembne prve točke na Euro 2024 (1:1). Po dobri igri v zaključku drugega polčasa je malce dišali celo po zmagi, a po precej bledi igri v prvem polčasu je tudi naš selektor ocenil, da je rezultat kar pravičen. (Vir: MMC)

5 komentarjev

 1. deni

  V pravem pomenu so fucbalerji ambasadorji Slovenije v svetu, kot mislim, da tri ekipe na Olimpijadi, Dončić, Kopitar, Pogačar, Roglič, skakalci, Čeh v atletiki, pa Garnbretova in še mnogo uspešnih športnikov. Športna velesila po številu prebivalcev. V nekem intervjuju je Slovenec, ki živi na Islandiji razložil navade Islandcev, ki se ne obremenjujejo z majhnim številom prebivalcev. Sploh v nogometu pravijo da 11 nogometašev igra proti enajstim. In to je to. Na začetku samostojne Slovenije smo bili še izredno nesamozavestni, zaradi podcenjevanja južnjakov samo skijaši. Vendar s je časom popolnoma preobrnilo in se naši športniki ne bojijo več niti največjih in prav je tako. In še enkrat čestitke nogometašem, pa četudi ne bodo šli v drugi krog naj pokažejo iz kakšnega testa so. Bravo.

 2. APMMB2

  Ali je možno priti z dvema neodločenima rezultatoma in eno zmago v izločilne boje?

 3. ren

  Kolk enga nakladanja, rezultat tekme moraš pa iskati drugje. Šele na tretjem portalu sem našel zapisan rezultat tekme.

  • Rokovnjac

   Jaz se zdaj nisem siguren,z zeno sva govorila po facetimu iz Ca v Toronto in mi je sin povedal,da se je igra koncala 1:1, ali je to res?

 4. tohuvabohu

  Kaj točno pomeni fraza “ko se tekma lomi”? Kolikor vem, jo je redno uporabljal nekdanji reporter Ivo Milovanovič, ki je izumil še mnogo podobnih traparij.

  Btw, tudi danes smo slišali nekaj pametnih na TV. Recimo trditev, da se je zatresel zunanji del mreže (!?). Itak pa mreža nima dveh delov, ampak dve strani. Ali pa o metanju v višjo prestavo.

+Portal se trudi omejiti žaljivo komentiranje, “spam” vsebine, zato režim komentiranja še prilagajamo. Prosimo vas za razumevanje. Poleg tega vas pozivamo, da se vzdržite agresivnih vsebin. Komentarji, ki vsebujejo povezave na spletne strani ne bodo objavljeni.

zadnjih 10 +Izjava dneva


“Če zmagaš, nekaterim ni prav. Če ne zmagaš, nekaterim spet ni prav. Če skočiš na tistem kilometru, ni v redu. Če čakaš do črte, ni v redu. S tem sem se sprijaznil”

Naš kolesarski šampion Tadej Pogačar o "kavč" poznavalcih kolesarstva z družbenih omrežij. Pogačar ima sicer pred zadnjim tednom dirke po Franciji "udobno" prednost treh minut, pri čemer bosta o končnem zmagovalcu dokončno odločali dve gorski etapi v južnih francoskih...

“Semena jutrišnje zmage so v današnjem izidu”

Dolgoletna predsednica desnega Nacionalnega zbora (RN) Marine Le Pen ni mogla skrivati razočaranja po presenetljivem volilnem preobratu, ki je v Franciji zmago prinesel - sicer zelo razdrobljeni in neenotni - levici. Mnogi analitiki menijo, da so se francoski volivci...