“Brez nervoze gospa, brez nervoze, kar umirjeno”

Avtor: | 14. junija, 2024

Predsednik Nove Slovenije in novopečeni evropski poslanec Matej Tonin je poskušal pomiriti histerične izpade koordinatorke Levice v oddaji Tarča. Očitno je, da je napetost v vladni koaliciji po porazu na volitvah (pardon, zmagi leve sredine – via Robert Golob) ogromna, kar dokazuje tudi frontalni napad Matjaža Nemca na Gibanje Svoboda in predsednika vlade osebno. (Vir: RTVSLO, Tarča)

Video

 

27 komentarjev

 1. dol-s-komiji

  Ta Tarča je bila demonstracija neenakopravne obravnave sodelujočih, drugič naj Erika povabi samo levakarje in naj oddajo imenuje, ne vem, 35. kongres ZKS.
  Čas, ki ga je imela za histeriziranje na razpolago Vrečka, je bil katastrofalno predolg, tudi Slobodan in Komunjara sta imela cele traktate, Tonin in Tomčeva sta imela besedo zelo malo.
  Erika na videz kritična do vseh, v resnici pa RTV štala vedno pristransko stoji na strani levakarjev.

 2. deni

  Kar je res je res. Gospa tovarišica je ženska, ki ji nič ne manjka, oziroma v prevodu, fejst punca. Ampak, ko začne s svojo retoriko se je ne bi sramoval še tako zaveden tovariš. Škoda punce. Je pa tako pri levičarjih, ko jim kaj ne paše skačejo do stropa in tudlajo in nakladajo in zagovarjajo svojo mantro. Tonin ji je samo nastavil ogledalo. Vem iz izkušenj, ko poskušaš rdečkarju kaj dopovedati, bo rogovilil, da je joj. In ker pametnejši odneha …

  Miller razen sektaštva, ti dam tokrat popolnoma prav. Pravilno, ni se potrebno lizati ne desnim ne levim. Napišeš kot misliš, da je prav, oziroma imaš svoje prepričanje.

  Vernon na bruhanje mi grejo hinavske fraze, puhlice, floskule itd., ki sem se jih naposlušal še v socializmu in jih imam do vrh glave. Kje so Mesceve lopate zasajene, mogoče so ta čas že zrasle v stanovanja ali pa … Nič nimam s farji, razen, da imam vse zakramente, seveda po zaslugi mame, ki pa ni klerikalka, temveč resnično verna žena, kar za mene pač ne velja. Mi obiskovanje dolgočasnih cerkvenih obredov ni ravno prioriteta, oziroma edino ob žalostnih dogodkih. In resnično ne vem, kaj je bilo tu farškega. Pravica do vere je zapisana v Ustavo, kaj in kako duhovniki in Cerkev vodita svoje ovčke pa je izključno njihova stvar. Saj smo sekularna družba, ne tako kot Islam, kjer so muftije, in ostali verski poglavarji glavni v svojih državah in za razliko od katoliške cerkve večkrat pozivajo na boj proti nevernim džaurom. Ne mi metati naprej Inkvizicije, ker je res sramotno in obžalovanja vredno, kar bo katoliški cerkvi vedno v spomin in opomin, da se takšno “čarovniško” obdobje nikdar več ne ponovi. Seveda to ne velja za območja, kjer se še vedno kamenjajo ženske za grehe moških. Ob posilstvu je ženska kaznovana, ker je kao…. itd. da ne naštevam naprej.

  • vernon coleman

   Kolega Deni, dal sem ene pet (5) zelo konkretnih primerov -ime in priimek, dokazljivo dejanje, itd., zakaj NSi in Toni ne morejo biti vzvišeni. Zelo konkretno. Vi pa se obešate na domnevno sovraštvo do krščanstva, in še bolj na domnevno podpiranje komunizma.
   Ne, samo pokazal sem na zelo velike diskrepance med ‘nameni’, lepimi besedami, ipd. in konkretnimi katastrofalnimi ‘dejanji’ NSI poslancev in Evroposlancev…
   Začnite prosim lepo razmišljati v tej smeri…

 3. ren

  Ta vlada je sicer legalna, legitimna pa ni! To je skupek arogantnežev in saboterjev.

  • deni

   Kolega Vernon, vedno poskušam čimbolj realno gledati na svet okrog sebe. Seveda ima lahko vsak svoje mnenje, ki ga sicer spoštujem, pač živimo v nekakšni sekularni demokratični družbi in ima vsak pravico do svojega mnenja.

   Zakaj sem omenil katoliško cerkev kot tako. Ker resnično poznam veliko ljudi, ki se kitijo z nazivom liberalci. Ampak to niso, prej nekakšni novodobni komunisti in sovražijo cerkev, bolj kakor vse drugo. Medtem pa na Islam in njegove srednjeveške manire hinavsko pozabljajo in na gej paradah palestinski podporniki skupaj marširajo po Ljubljani. Resnično sem strpen, vendar so tipi tako ozko usmerjeni in se ne zavedajo, da bi hipotetično rečeno v primeru islama, ki bi zavzel to področje homoseksualci tenko piskali in “dokončna rešitev” bi bila res dokončna.

   Sam s cerkvijo hvala bogu nimam popolnoma nič in tako bo tudi v bodoče. Ne sovražim niti komunistov niti klerikalcev, vendar so oboji neverjetno hinavski. Zakaj že? Ker sta si obe ideologiji v bistvu neverjetno podobni v veliko primerih, sploh v obljubljanju raja, kje in kdaj ni pomembno. Enkrat pač. In prijemih zelo sličnih in zato največji tekmici, ki ena drugo ogrožata. Obojim pa nevarni ti. sredinci, ki nimajo-mo nikakršne šanse za kakršnokoli pomembno politično funkcijo. Nekoč je cerkev z nasiljem širila svojo vero, potem v polpretekli zgodovini pa komunizem, ki se je najbrž učil od inkvizicije svojih načinov, kako izvleči iz človeka, da prizna sodelovanje z marsovci, atentat na Ferdinanda v Sarajevu itd.

   Ječa in poniževanje po II. sv. vojni za Angelo Vode, Ljuba Sirca, izrečene smrtne kazni na Nagodetovem procesu, dahauski procesi, izven sodni poboji, Goli otok in še in še ter veliko smrtnih kazni brez kakršnih oprijemljivih dokazov. Sedaj pa hočejo biti ponosni nasledniki komunistov, najbolj liberalen del sveta. Pa ja de in še glasbena želja za povrhu.

 4. vernon coleman

  Meni osebno ni napačna Asta, taka malo šarf baba, vseeno za pogledat zelo v redu, res škoda, da so jih naplahtali s propagando hašišarstva. Tega žal ni mogoče z ničemer zagovarjati. Kaj je vendar tem ljudem, kako so lahko v taki grozljivi zmoti?

  Vsekakor pa je prav in lepo, da nekdo nazija tele arogantne neoliberalne farške ministrantke iz NSi, in ostale iz elđibiti populacije (iz opštine Trstenik – ako ste to uradili, to je luda kuća… o tem se rad razpiše legenda Kunstelj), pa tisto ‘damo’ Ptičji-gripič Čadonič Špelič (prvotna plandemijska prevara, žal nikoli kaznovana). Kje je pa kaj Lojzek, ki se je tako trdo boril proti raku v Bruslju, sem osebno resnično globoko razočaran, da ni popolnoma nič dosegel, ali pa sploh hotel doseči.
  NSi, prav nobenega razloga nimate za svojo puhlo aroganco!

  • vernon coleman

   Aja, še enega asa iz NSi sem pozabil, kje je pa naš NSi tobačnik – odvratni zlobiranec Jernej Vrtovec? A še dela honorarno usluge za industrijo, zasvojenosti, raka in smrti, npr. kot takrat, ko se mu je zdelo primerno izdelek-trdo drogo, ki povzroči med drugim 90% od kar 1.600 pljučnih rakov in okrog 4.500 smrti vsako leto – še naprej oglaševati na škatlicah?
   Nič kaj krščansko, mimogrede, saj pravi prva zapoved: Ne ubijaj! Vatikan je že leta 2017 ukinil prodajo smrtonosnih cigaret, samo ta informacija še ni prispela do NSi ministrantkov v Slovenijo.

   • Halobp

    Pa kole, kalimero, kalimeri,

    tebi je ta bejba všeč, hehehe, pa dej no a nisi opazu da se s hitrejem polni.

    Tej namišljeni intelektualki je treba predlagati kako knjigo od Freuda, da bo razumela, kaj življenje je.
    Po moje dlje kot od čebinskega faksa ni prišla 🙂

    kole pa dej se ti malo razogljiči s temi tvojimi jointi, pa rakci, pa plučkami.
    Nabijaš kot en neandertalkec že pol leta eno in isto!!!!

    Aja za konec, te pozdravljata dva dobra strastna kadilca
    Philip in Moris
    🙂

    P.s.

    Zmerj bolje te razumem, zakaj to počneš, ker namreč si na faksu propušijo veliko špinelov, pa ti pocen ljubljanskopoljna domačica s primesjo strupa za podgane, načela del možganov, TO je pa čisto razumljivo za tovrstno invalidsko tipkanje tvojega breitwinkla.

    Pa dobro navijaj fus bal

    • vernon coleman

     Huljobrezpameti, spet si onesnažil s svojimi nebulozami ta sicer kvalitetni forum za izmenjavo mnenj. Ptičji kakec med komentatorji. Kak maš od tega? Name ne boš vplival, razbojniče! Predlog: če ga imaš pod kapo, ugasni računalnik, ti orng zmedeni revček- pa izpolni prosim enkrat nalijem.si, da si prvič v življenju natočiš čistega vina. Namreč, postal si malce mentalno ‘deficitaren’. Vzrok boš moral nasloviti kar sam.

     • P.Kos

      Bil bi kvaliteten, če bi ti vzel kaj proti diareji. Tako pa je vse posrano in smrdi po Vernon Colemanu.

      p.s.: in res, bluziš eno in isto, +1/2 leta.

     • vernon coleman

      Pi. Kos – kaj je, lepo prosim, narobe, če samo faktično razčlenim to politiko NSi od poslanca do poslanca – s konkretnimi primeri, s konkretnimi – tudi zelo hudimi posledicami? Česa vi ne razumete? Zakaj ste tako trdi v glavo? Samo zato, ker so pač drugi tiho o tem, ker je pač strašna cenzura… Kaj ne drži? Ajde, to je izziv za največje mojstre PR-a in leporečenja tukaj.
      Ali ste morda kaj ovrgli z argumenti? Nikoli nič, nula od nule. Samo smetite kot huljopb.
      Torej – tišina! Vi se znate le takole u grupo se grupirati, mućki izza leđa, pravo leglo agontov prevaratorjev, polemizirati pa ne znate. Srečen božić 2010 vam vsem želim-.

     • mario

      Vernon, ti si taprav za Maljevcu rt lizat, še priročnik boš dobil zastonj, hitro, hitro….

     • vernon coleman

      Ejejejej, Marjo, Marjo (Špinel?), vas tudi financira opština Trstenik, kajne? Moram prvo, da se prekrstim. Se mi je zdelo. No, saj niste zaradi tega nič slabši človek. Ne smemo vas obsojati. Vidim, da vas je okrogli seksiboy Maljevec čisto razvnel, dal bo kiklco gor, pa pomigal z ritko, potwerkal… hehehe.
      Muahaha. No, bodimo strpni, naj ima vsak svoje veselje, kakršnokoli že je…
      Još sam za vas Muhamed Ali…

     • Halobp

      Kole, hehehe odidi dokler je še čas, a vidiš kako nestrpno nesramno ogljičiš še ta čisti demokratičen prostor.

      Ti vedno zavajaš od vseh komentarjev … v covid, v pljučnega raka pa ne vem še kako mentalnočrevesno bolezen tvojih instinktov.
      Pa daj nehaj mali levoskrivljeni nizkocenovc, pojdi to posrano pisanje intelektuirat v kak živalski vrt v moskvi, tam res lahko kaj hitro postaneš devetonadstropni moskvič 🙂

      Piši raje o lepih palčkih pa morda o barvnih golobih, predvsem sem pa opazil, da ti je ”dražba” všeč , potem takem ti priporočam, da se povežeš s tvojim priljibljenim zokijem in odpri farmo nutrij 😉
      Tale kotiček razgledanosti slovenskega portala pa opusti lepši demokraciji !!
      Pa ljeka ti noć i vampir u snu 😉

   • Rokovnjac

    If you would ask me,I would say there is not enough cancer and other Deassises,world population increase from two billion to around ten in my life time.That mean,right now there is to many people on the face of the earth,we need something to reduce population,either with cancer or maybe some world war again.War would be the most efective,that’s my opinion,thankls!

    • vernon coleman

     Če pa tako mislite, in to leti na vse, ki tako mislijo kot vi: Kanada, Belgija, Nizozemska, itd. vas pričakujejo (pri nas ne bo nič z evtanazijo), srečno!

     • Halobp

      Kole zate , Vrba… o draga vas domača,
      obstajajo pa tudi hruškovi nasadi, pazi ne Nitko VRv!!

      MONA!!

     • vernon coleman

      Mona? Huljopb, a veš, kako rečejo v vrtcu:” To si ti, kaj sem pa jaz?” in to večkrat, na hitro. Lejte, vas bom pač odslej ignoriral, do zdaj niste še nikoli nič dodali k razpravi. Škoda. Kako je šlo z nalijem.si?

      To se zovu bato moj…

     • Halobp

      Saj sem vedel, da je Mona premehko zate, se popravljam Dr. mona!!!

      Bodi brumen šaurin smotani,
      ker če so te že od vsepovsod vn vrgli ( čez ramo), ti v tej slovenski čudolandiji , še doktorski naziv vzamejo.

      Pa sej kaj pa je bit doktor, jožek je bil strojni bravar, pa lej kaj je pustu za sabo…. 😉 saj si poučen ane?

      Razlika mene od tebe, je ta, da ti si murgljskoplačani izkrivljen špilfrdirbr, meni pa taki grejo na bruhanje, zato vžgem brisalce… saj razumeš doktore konzerviranih šniclov 🙂

   • Miller

    @vernon, če te smrdljivo ščene tipa Halo in Kos oblaja, se ti ni potrebno postaviti na vse štiri in jim odgovarjati. Brco v rit fanatični gamadi.

    • Halobp

     Mile saj poznaš to brco v rit, si jo dobil plemenito ane, od tvojega vsemogočnega mešetarja 🙂

     Pedreik mile pendrik (gumijevka), daj se še enkrat gor vsedi , na uno tvojo resnico, pa na zlato žilo pazi, barva je tako ali tako tvoja 😉

 5. Miller

  S takim histeričnim obnašanjem je zabila zadnji žebelj v krsto Levice za naslednje parlamentarne volitve.
  Enako je storila fafajonka, a je imela SD srečo, da je imela v ozadju dva Matjaža, ki sta potegnila stranko iz dreka.

  • vernon coleman

   Miller, Miller, tukaj sem pa spet zelo razočaran nad vami, a vi to resno? Tisto eno mesto v EU parlamentu so dobesedno prigoljufali proti nekemu Gregorčiču in to z vsem vetrom u leđa, ki ga premorejo s svojo razvejano medijsko-PR hobotnico…
   SD so najmanj enako, če ne celo za odtenek bolj škodljivi od sekte.
   A je kdo že vrnil tisti pokradeni denar od Litijske, kaj počne tisti Vežko z denarjem, ga je že potalal nazaj raznim sekretarjem in njihovim staršem za nakupe stanovanj v ”elitnem” Ščelenburgu? A je policija že raziskala, kaj se je zloglasna četverica dogovarjala po hitro zamenjanih telefonih, ali bo vse zamrlo… Vprašanja, vprašanja…

   • Miller

    Ne verjamem v goljufijo.
    SDS verniki so volili svoje, SD svoje, Nsi svoje, del svobodnjakov svoje + razočaran del se je znesel nad glasovnicami…

    Miller voli (SNS) Resnico in LAHKO laja na levo in desno BREZ SLABE vesti, kot jo imajo verniki kulta SDS, ki ne smejo niti pomisliti na kriminalne rabote svojega arestantskega ajatolaha in duhovnega vodje…

    Zato lahko pozdravim dober predlog katerekoli stranke ali pa opljuvam kriminal katerekoli stranke !

  • Halobp

   mile, kva zdej,

   a ti od pretekle nedelje menjuješ zastavo ? (crveno s Porschejem)

   PREPOZNO MILE PREPOZNO !!!

   🙂 🙂

 6. Dolfe

  Kako jo je razbil v njeni stalinistični histeriji.

  • Halobp

   Dolfe,

   to dekle je NEVARNO !! ona ne more biti politik, je ekscntrična fanatična histerija, ki ne premore nobene druge opcije kot le kumrovške!!

+Portal se trudi omejiti žaljivo komentiranje, “spam” vsebine, zato režim komentiranja še prilagajamo. Prosimo vas za razumevanje. Poleg tega vas pozivamo, da se vzdržite agresivnih vsebin. Komentarji, ki vsebujejo povezave na spletne strani ne bodo objavljeni.

zadnjih 10 +Izjava dneva


“Če zmagaš, nekaterim ni prav. Če ne zmagaš, nekaterim spet ni prav. Če skočiš na tistem kilometru, ni v redu. Če čakaš do črte, ni v redu. S tem sem se sprijaznil”

Naš kolesarski šampion Tadej Pogačar o "kavč" poznavalcih kolesarstva z družbenih omrežij. Pogačar ima sicer pred zadnjim tednom dirke po Franciji "udobno" prednost treh minut, pri čemer bosta o končnem zmagovalcu dokončno odločali dve gorski etapi v južnih francoskih...

“Semena jutrišnje zmage so v današnjem izidu”

Dolgoletna predsednica desnega Nacionalnega zbora (RN) Marine Le Pen ni mogla skrivati razočaranja po presenetljivem volilnem preobratu, ki je v Franciji zmago prinesel - sicer zelo razdrobljeni in neenotni - levici. Mnogi analitiki menijo, da so se francoski volivci...