“Iskreno povem, da se še nisem odločil”

Avtor: | 11. aprila, 2024

Očitno imamo še četrtega kandidata za vodenje SD. Gospodarski minister Matjaž Han, tretji najbolj popularen politik v Sloveniji via Mediana, ne zanika ambicij. Na kongresu stranke lahko ob že potrjenih kandidatih kandidira, če ta predlog poda tretjina delegatov kongresa SD. (Vir: TVSLO1)

9 komentarjev

 1. slavkope

  Pred bližnjim volilnim kongresom v manjšinsko podrejeni vladni stranki SD je najbolj značilno, da se vsi karieristični politični protagonisti umetno razviharjenega notranjega boja za oblast v SD ter vsi medijski agitatorji in propagandisti nekdanje totalitarne KPS/ZKS tudi zdaj (v večstrankarski parlamentarni demokraciji) še vedno obnašajo strogo elitistično pristran(kar)sko izključevalno, kot da bi bila koalicijska stranka SD tudi v današnji ustavni ureditvi RS še vedno politično ekskluzivno “vodilna revolucionarna stranka delavskega razreda v Sloveniji”.

  Celo na “svobodnjaško depolitizirani” TVS so v elitnem nedeljskem terminu “Politično s Tanjo Gobec” vse oddaje doslej praktično posvetili in porabili za politično-pravno bagatelizacijo in zamegljevanje škandala diletantizma in neodgovornosti nekdanje ministrice Dominike Švarc Pipan (SD) na ministrstvu za pravosodje (s škodljivo koruptivno-kriminalno-nepremičninsko transkacijo lastništva na Litijski) ter za agit-propovsko lakajsko pristran(kar)sko preusmerjanje javne pozornosti k obljubljeni notranji kadrovski in programski čistki ter prenovi v prvi poosamosvojitveni strankarski dedinji nekdanje totalitarne KPS/ZKS.

  Kot bi bili bolj in manj odgovorni uredniki informativnih programov državne Martić RTVS še vedno v službi agitacije in propagande “edine in nenadomestljive revolucionarne in avantgardne partije delavskega razreda v RS in širše.”

 2. Veselka

  Ta njegova izjava me nehote spominja na Jankovićevo sprenevedanje, da se tudi ni še odločil ali bo kandidiral na parlamentarnih volitvah, čeprav je že nekaj mesecev imel volilni štab, ki je zbral politično korektno skupino Slovencev in priseljencev, ki so romali na Magistrat ponižno prosit župana naj vendar kandidira in reši Slovenijo. Na koncu je celo zmagal, kako sramotno se je končalo vemo vsi Han se je seveda odločil že takrat, ko je kandidaturo odločno zavračal, vendar je hkrati kalkuliral kako zmagati kot edini kandidat, drugače povedano, prešteval je koliko delegatov bi ga podprlo. Če bo izvoljen, bo to vsekakor bolje od kateregakoli drugega kandidata, še posebej Brgleza, prav tako ne bomo več poslušali toliko puhlic in govorjenja v prano, kot je to počela tovarišica Fajonka, da pa bi iz te stranke naredil pravo socialdemokratsko stranko je “sanja prase o koruzi”. In še Fajonki bo naredil uslugo, saj je že minister v vladi, torej bo imela več čas da še naprej kot zunanja ministrica zganja politični turizem in sramoti našo državo po svetu. Pa še Brgleza se bodo rešilil, ki tudi že zaudarja po naftalinu s svojimi idejami in obnašanjem. Skratka, v Sloveniji nič novega.

 3. APMMB2

  Iste ptice skup letijo!
  Han se popolnoma nič ne razlikuje od Brgleza, Nemca, Fajonove, Frangeža, Škobrneta, Katičeve, Milana Kučana in ostalih članov Socilanih demokratov.
  Že samo preimenovanje Zveze komunistov v Socilano demokracijo je velike prevara s katero se Han strinja.
  Prava socialna demokracija dopušča privatno lastnino, dopušča svobodo veroizpovedi, dopušča demokracijo in se ne poziva na boljševistične revolucije, najmanj pa slavi boljševistične morilce,ki so s silo prišli na oblst.
  Vse to počnejo naši preoblečeni socialni demokrati, med katerimi je tudi Matjaž Han.
  Torej je prevarant.
  Res pa je, da se zna zelo dobro pretvarjati in stopi vedno korak nazaj, kar navidezno izgleda kot demokracija, sicer pa je vedno v najožjem krogu nedemokratskih nasilnežev, saj vedno zaseda pomembne politične funkcije.
  Ali si upa izstopiti iz koalicije in kot pravi sodialni demokrat priznati, da je Janez Janša socialni demokrat in zelo deleč od fašizma,ki mu ga pripisujejo njegovi kolegi?
  Si Matjaž Han upa ugovarjati Milanu Kučanu in ga nagnati iz pisarne ter sporočiti volivcem, da on vodi stranko iz ozadja, tako kot je to storil Borut Pahor?
  Je Han sposoben razkrinkati lutkovno gledališče, ki ga vodi in režira Milan Kučan, ki si prizadeva v Sloveniji ponovnovo uvesti samoupravljanje in Centarli komite komunistične partije iz katerega bi vodil Slovenijo?
  Je Matjaž Han sposoben afero Litijska 51 pripeljati do konca in javnosti sporočiti, zakaj je bila stavba preplačana in koliko kupnine bi naj dobila stranka za poravnavo dolgov ter morebitno plačilo volilnih kampanj?
  Ne, tega Matjaž Han ni sposoben naredit. To je med komunisti do sedaj uspelo le Borutu Pahorju, edinemu socialdmokratu v Sloveniji.

 4. vernon coleman

  Hej Veso, strokovno usposobljeni varnostnik, kje so argumenti? Ali boš napisal, da je SD-ja škoda, ker so tako malo kradli in lagali, ker se bodo zdaj, zdaj poboljšali, če se bo le Han ”odlogiral”, hehe, samo zato, ker so ”za partizane”, za vrednote NOB, morda boš naštel vse zdravstvene dosežke odvratne podkupljenke Bojane Muršič? Samo še en dokaz več, kako sta v resnici esdees in esde zlizana in sta betonska stebra na Kongresnem trgu le slaboumna, prefidna finta za ‘betončke’.

  Aja, seveda, spet nimaš nobenega argumenta, saj ga nimaš nikoli, saj si iz kleti…

 5. vernon coleman

  Spet ti logarizmi… ja, kdaj se boš pa odločil, ko boš preračunal, če bo stranka izpadla iz parlamenta? A ti jaz izdam odgovor? Na srečo vas nobenega več ne vidimo tam, zlasti tiste odurne ‘tobačne’ kokoši Muršičke, ki že 20 let kampira v Odboru za zdravstvo, naredila ni pa popolnoma NIČ koristnega. Pa SD tobačniki na Onkološkem inštitutu, ter celo v Društvu onkoloških bolnikov, nobenega sramu nimate. In razni SD lopovi vsepovsod…
  Jani Prednik je samo zadnji stadij propada – Der Untergang. Samo tega ne vem, kod zdaj v vašem bunkerju kriči.
  Čavči, nihče vas ne bo pogrešal, razen starih partijcev po medijih!
  Odpujsajte oboji ‘betonski’ TM škodljivci- leva in desna partija- SD in SDS na smetišče zgodovine!

  • Halobp

   Ma kaj se ti je vnel ta pravi RESNIČNI hister? 🙂 🙂

  • Rokovnjac

   In potem bosta pa taglavna takustrasti in pa zakljevina ali po domace vrecka!Tapuklassti in talejpi pa vun,hahahahahaha!

  • Rokovnjac

   In potem bosta pa taglavna takustrasti in pa zakljevina ali po domace vrecka!Tapuklassti in talejpi pa vun,hahahahahaha!

   • Rokovnjac

    Nisem jest kriv,de sm topelt???

+Portal se trudi omejiti žaljivo komentiranje, “spam” vsebine, zato režim komentiranja še prilagajamo. Prosimo vas za razumevanje. Poleg tega vas pozivamo, da se vzdržite agresivnih vsebin. Komentarji, ki vsebujejo povezave na spletne strani ne bodo objavljeni.

zadnjih 10 +Izjava dneva


“Vse, predvsem pa koleno.”

"Pretepeni" in delno poškodovani Luka Dončić je po drugi zmagi nad Oklahomo, ki jo je zaznamovala groba igra in na trenutke sporno sojenje, iskreno povedal, kaj ga boli. Vseeno je prepričan, da bo nared za 4. tekmo, ki bo v American Airlines Centru v noči na torek ob...