“Mi smo bili zelo skeptični, če s tem ne povzročamo še večje panike. Če bi jaz neposredno dobila takšno pismo, kot so ga poslali oni (Policija), je vprašanje, če bi otroka poslala v šolo.”

Avtor: | 10. aprila, 2024

Damjana Korošec, ravnateljica OŠ Fužine, se je podobno kot mnogi drugi v šolstvu obregnila ob ustreznost komuniciranja Policije in vlade ob domnevnih grožnjah nasilja v šolah. Dejstvo namreč je, da je Policija skupaj z ministrstvom za izobraževanje s svojim neorganiziranim, deloma stihijskim obveščanjem ravnateljev, povzročila veliko zmede, tudi panike, zatem pa začela razburjeno javnost obveščati, da ni razlogov za paniko, ki so jo sami ustvarili. (Vir:24ur zvečer)

 

Video

5 komentarjev

 1. vernon coleman

  Se kar strinjam, Miller. Mediji pa (po naročilu ???) – manjši popravek: ‘proti plačilu’-
  Sramota, minister za notranje zadeve, že na prvi pogled nesposoben do konca… sem vedel, da je on za tem sranjem. Blamaža prve vrste tudi za Holoba, beda od bede. Jeftine poene zbira na strahu staršev in otrok, Mafijankovič si pa že mane roke za ‘posle’ z varnostniki… pa kje mi to živimo!
  In, bo kdo rekel bobu bob?

  • Miller

   Ljubljana je imela v nekaj tisočletni zgodovini samo dvakrat policijsko uro in omejitev gibanja: v času vladanja Mussolinijevega fašizma in v času vladanja Janševega covid-šizma, ko sta strašenje in prepovedi postali način življenja in, ko je mlade naredilo sociopate.

   Ja, da ne govorimo o polpismenih primitivnih varnostnikih pred trgovinami in trgovskimi centri, kjer so se izživljali nad upokojenci..

 2. Miller

  Postajamo Nato Severna Koreja.
  Tam so prebivalci non stop pod psihičnim pritiskom, da jih bo nekdo napadel. S tem ne terorizirajo samo odrasle ampak tudi otroke.
  Enako, kot so nam prali možgane na politični nastavi v JLA.

  In točno to se dogaja zdaj pri nas. Držanje prebivalstva v neki konstantni psihični napetosti. Včeraj so državljane strašili s hekerji, danes pa otroke s terorizmom.
  Mediji pa (po naročilu ???) vse skupaj napihujejo do onemoglosti in sejejo strah.
  Vemo pa, da je cilj strašenja spodbujanje sovraštva do določenega naroda, gibanja, vere…

  • APMMB2

   In pozabil si dodati:vse to počno zaradi Janše. Janša jekriv za takšno stanje.
   Če tega ne potrdiš, bom mislil, da imaš dvojnika.

   • Miller

    Je. Go.

+Portal se trudi omejiti žaljivo komentiranje, “spam” vsebine, zato režim komentiranja še prilagajamo. Prosimo vas za razumevanje. Poleg tega vas pozivamo, da se vzdržite agresivnih vsebin. Komentarji, ki vsebujejo povezave na spletne strani ne bodo objavljeni.

zadnjih 10 +Izjava dneva


“Vse, predvsem pa koleno.”

"Pretepeni" in delno poškodovani Luka Dončić je po drugi zmagi nad Oklahomo, ki jo je zaznamovala groba igra in na trenutke sporno sojenje, iskreno povedal, kaj ga boli. Vseeno je prepričan, da bo nared za 4. tekmo, ki bo v American Airlines Centru v noči na torek ob...