“Rad bi iskreno povedal, da je odločitev moja osebna, ne glede na številne klice, sporočila podpore in pozive, da naj se podam v kandidaturo.”

Avtor: | 12. aprila, 2024

Gospodarski minister Matjaž Han se je po številnih klicih osebno odločil, da kandidira za predsednika Socialnih demokratov. Pred tem je omogočil, dopustil več tedensko smešenje treh kandidatov, ki očitno nimajo šans. (Vir: RTVSLO)

3 komentarji

 1. APMMB2

  Tudi Han ni perla, ki bi spremenila dejstvo, da socialdemokrati niso socialdemokrati, ampak so komunisti.
  Socilademokrati v Evropi so del politične scene, ki so pripravljeni sodelovati v vsaki vladi in biti konstruktivni del vsake kolicije.
  Slovenski socisldemokrati tega niso sposobni, zato so komiunisti.
  In tudi Han ni sposoben pozvati svojih pajdašev, pardon, tovarišev in tovarišic, naj vednarle stopijo v kolaicijo s pomladanskim strankami in končajo revolucijo,ki trtraja že osemdeset let.
  Han je trdo jedro komunistov, če ravno je toliko premeten, da tega ne izkazuje in mu ljudje nasedajo.
  Če bo izvoljen on, se nič bistveno ne bo spremenilo.
  Še vedno se bo revolucija nadaljevala. NOB bo zvezda vodnica, ki bo navidezne socailedemokrate vodila od zmage, do zmage in pred vsem v Dražgoše.
  Vse rituale ponosnih nasledniko zveze komunistov poznamo, zato nima smisla naštevati vseh zablod,ki nam jih sociledmokrati prodajajo.
  Kot opeharjjeni državljan Slovenije pa naj Hana, morebitnega predsenika SD( ZKS) opozorim, na dolg njegove stranke, ki so ga povzročili nespametni mešetarji z nakupom steklene plača ne Litijski cesti.
  Pretirana kupnina ni bila namenjena Vežnaverju v celoti, temveč je bil znatni del kupnine namenjen poravnavi dolgov gospodarskih genjalcev stranke SD. Ta del kupnine mora bodoči predsednik SD(zveze komunistov) izterjati in jih vrniti v proračun. Potem bomo verjei, da se je vsaj malo spremenilo pri kommunistih.

 2. slavkope

  Politične aktivistke iz vplivnega feminističnega združenja “Ona ve!” bodo najbrž zelo razočarane, ker med (doslej znanimi) kar štirimi postavnimi kandidati za predsedniško čast v vladni stranki SD ne bo nobene očarljive dame oz. nobene njihove zveste članice in aktivistke.

  Bo pa najverjetneje pričakovana uspešna kandidatura aktualnega gospodarskega ministra za prvaka stranke SD omogočila aktualni zunanji ministrici in zagovornici “feministične zunanje politike” Tanji Fajon, da bo ohranila in obdržala svoj močno želeni ministrski položaj v vladi in nemara celo prestižno podpredsedniško mesto (kot edina ženska med aktualnimi podpredsedniki Vlade RS).

 3. Halobp

  Ta je vsaj malo razgledan, mislim da rad posluša Slavkota I – kriva je trava 🙂

+Portal se trudi omejiti žaljivo komentiranje, “spam” vsebine, zato režim komentiranja še prilagajamo. Prosimo vas za razumevanje. Poleg tega vas pozivamo, da se vzdržite agresivnih vsebin. Komentarji, ki vsebujejo povezave na spletne strani ne bodo objavljeni.

zadnjih 10 +Izjava dneva


“Vse, predvsem pa koleno.”

"Pretepeni" in delno poškodovani Luka Dončić je po drugi zmagi nad Oklahomo, ki jo je zaznamovala groba igra in na trenutke sporno sojenje, iskreno povedal, kaj ga boli. Vseeno je prepričan, da bo nared za 4. tekmo, ki bo v American Airlines Centru v noči na torek ob...