“Odhaja po tem, ko je izpolnila vse cilje, ki sva jih skupaj zastavila.”

Avtor: | 7. marca, 2024

Predsednik vlade Robert Golob je precej misteriozno komentiral odhod generalne sekretarke Gibanja Svoboda. No, če so bili skupno zastavljeni cilji uničenje zdravstva, razcvet korupcije, razpad pravne države, uničenje javnega zavoda RTV Slovenija, razkroj ugleda Slovenije v mednarodni skupnosti, padec podpore vladi s prvotnih 60 na 25 %…. potem so bili cilji res izpolnjeni. (Vir: STA)

15 komentarjev

 1. JELENA

  Začelo se je s Tatjano, potem je prišla na vrsto Mojca, za njo Kaja in Vesna, danes se je poslovila Petra. Sanja je morala oditi zaradi razpisa. Dominika je sprejela objektivno krivdo in je odstopila. Res ni za dolgotrajna razmerja z ženskami, ta naš Robert. Z večino ni zadovoljen, ali pa se je prisiljen od njih posloviti zaradi napak, ki jih ni mogoče skriti in vendar je vse izbral sam. Največkrat celo navkljub drugačnemu mnenju svojih partnerjev. No, dober vodja si zna izbrati dobro ekipo. Vsaj to lahko rečemo.

 2. deni

  Če parafraziram Vitomila Zupana. V Sloveniji imamo pet kraljev. Štiri na igralnih kartah in enega sončnega kralja.

  Razlike med Ludvikom XIV in našim kraljem ni, oba sta rada plesala. Eden bi še, ampak je ves čas bolan. Tinca Tinca kaj delaš ubogemu revežu.

 3. slavkope

  Je pa kar zaskrbljujoče, da so naši najvišji odločevalci tako “rahlega zdravja”.

  Ko bi se včeraj moral predsednik vlade, dr. Robert Golob, končno udeležiti neposrednega srečanja s predstavniki sodne veje oblasti, ki jih je celo sam povabil na pogovor k sebi, je nesrečnik nenadoma “zbolel”. Morda je “dobil vročino” po večerni burni seji “polit biroja stranke”, po kateri so objavili slovo in zamenjavo avtoritativne generalne sekretarke V. V.

  Ko bi moral vodja poslanske skupine Levice dr. Tašnar Vatovec zastopati vladno stranko na sinočnji Tarči z Eriko Žnidaršič, se je prav tako nenadoma “počutil slabo” in neposredno pred oddajo v živo odpovedal nastop.

  Zdi se, da je beg pred odgovornostjo “v bolniško” ali “na dopust” postal že kar standard nezrelega in neodgovornega obnašanja aktualnih in preverjeno nesposobnih in nekompetentnih političnih oblastnikov/odločevalcev, ki jim zaradi nenehnega neodgovornega laganja permanentnega goljufanja javnosti nihče več ne verjame in ne zaupa.

  • ren

   ********* + ********

 4. ren

  Vsem odstavljenim ženskam v golobovem svetem obstretu čestitam za 8. marec. Sicer sploh nimam navade, da za ta nepotrebni “praznik” čestitam, je pač treba te ženske spomniti na goloba in na njegovo domišljavost.

 5. prask

  PV se je v svojih izjavah (praktično kar vseh) naučil lagati tako dobro, da jim, brez vsakega dvoma, verjame… predvsem sam.

 6. deni

  Jurišnike, oziroma jurišnico odstraniš, ko opravi umazane posle ali pa ti pride čez glavo. Če bi bilo v času noči dolgih nožev, bi jo Dolfe pospravil. Lahko, da se je Litijska nekoliko sfižila in je bil namen SDejeve volice navleči v Svobodo. Tako pa jo je vrgel čez ramo in ji bo zrihtal dobro plačano službico, kjer bo spet strah in trepet podrejenih. Ni kaj ples se nadaljuje v vsakem primeru.

 7. Miller

  Roberti čestitam za 8.marec. Rožo pa ji bo v vazo vtaknil Maljevac.

 8. ren

  Cilji so bile zarote. Najbrž je golob spoznal, da bo spodnesla tudi njega, zato jo je odslovil.
  golobček, nikoli nisi in nikoli ne boš govoril po resnici. Bolj neverodostojnega premiera še nismo imeli. Edino kar znaš, je uničevanje države.

  • Leo B

   Neverjeten dosežek, končno, predsednika vlade, da je izpolnil svoje zastavljene cilje z Vesno Vuković.
   Pol mandata proslavljanje, druga polovica poslavljanje!

 9. FRANC PIRNAT

  Odličen in zelo realen komentar izjave PV.

  • Rokovnjac

   Ja Francelj,Kaj je a povedou,da je bil tako odlicen komentar???…Lepo bi blo,ce bi fant od Tine povedou,kako je daroval 103 000 ojrotov ukradenega denarja tej ppokvarjenki!??

   • TL

    Rokovnjac, tega pa tile svobodnjaki res ne bodo povedali. Jim ni treba. Zdaj Butalci plešejo po ulicah od veselja, ker bodo za obnovo ene železniške postaje, ki jo dnevno uporablja nekaj st ljudi, z aneksi plačali več kot 200 milijonov. Zakaj bi se potem Butalci sekirali zaradi takega drobiža?

  • TL

   Franc, danes ni prvi april.

  • MARJAN

   Franc, verjetno misliš tako.
   “Ker sva izpolnila vse zastavljene cilje, ki sva jih načrtovala, je čas, da odideva, najprej ti in jaz malce za teboj.”
   Mi pa na celoten golobnjak, s protestom 21.marca ob 17:00 v Ljubljani

+Portal se trudi omejiti žaljivo komentiranje, “spam” vsebine, zato režim komentiranja še prilagajamo. Prosimo vas za razumevanje. Poleg tega vas pozivamo, da se vzdržite agresivnih vsebin. Komentarji, ki vsebujejo povezave na spletne strani ne bodo objavljeni.

zadnjih 10 +Izjava dneva


“Vse, predvsem pa koleno.”

"Pretepeni" in delno poškodovani Luka Dončić je po drugi zmagi nad Oklahomo, ki jo je zaznamovala groba igra in na trenutke sporno sojenje, iskreno povedal, kaj ga boli. Vseeno je prepričan, da bo nared za 4. tekmo, ki bo v American Airlines Centru v noči na torek ob...