“Golob proti nam napoveduje vojno, mi bomo njemu dali vojno”

Avtor: | 15. februarja, 2024

Med kmeti očitno vedno bolj vre. Ignorantski odnos vlade do vsakega vprašanja, zahteve, predloga… in neobstoječa, imaginarna ministrica za kmetijstvo tudi preprostega kmeta sili k precej radikalnim protestom in izjavam, kar je za oddajo 24ur zvečer plastično povzel kmet Branko Klemenčič.

Video

Vlada državo vztrajno potiska v kaos. Sodniki, tožilci, zdravniki, delavci na upravnih enotah, sedaj še kmetje opozarjajo na nevzdržnost nesposobnosti, ki jo izkazuje sedanja vlada.

9 komentarjev

 1. slavkope

  Najbolj nerazumljivo in šokantno je, da so najbolj sovražno zadrti aktivistični preganjalci in človeško podli sovražniki kmetov ter kolikor toliko še ohranjenega tradicionalnega podeželja ter kulturne krajine prav politično indoktrinirani, elitistično naščuvani in lobistično financirani brezštevilni urbani samo-oklicani eko-aktivisti in eko-teroristi, ki jih navdihujejo nadute in medijsko malikovane “svete Grete” in medijsko popularizirani barbarsko-huliganski politično-ekshibicionistični eko-diverzanti in eko-teroristi po največjih svetovnih muzejih in galerijah.

 2. Vese

  Če kmetje želijo “zmagati”, jim predlagam, da za pogajalko Golobove vlade zahtevajo poslanko Vonta. Zmaga zagotovljena, saj bolj arogantno, samopašno, agresivno in neuko predstavnico ljudstva težko najdeš. Poglejte si na spletu (Nova 24/2) kaj je počela na obravnavi romske problematike na sklicani parlamentarni komisiji. Poleg samopašnosti, si oglejte tudi kako naduto nagovori šentjernejskega župana, od katerega zahteva spoštovanje njenega poslanskega statusa, čeprav niti ni razumela kaj je govoril ! In na koncu si oglejte, kako se gostilniško zavali na stol, stegne noge in že s svojo podobo ne more pričakovati, da jo bo kdorkoli v tej državi spoštoval. Ona je predstavnica vulgarnosti, nespodobnosti, agresivnosti in vse ostale šlamastike, ki jo je v našo državo privlekel Golob. Posebej tukaj apeliram na tistih ¸16,8 % državljanov, ki še vedno verjamejo Svobodi in osebkom tipa Vonta, da si vzamejo vsaj nekaj minut in pogledajo koga so in koga še vedno nameravajo voliti. Kot rečeno, kmetom zares priporočam, da za vladno pogajalko zahtevajo gospo ali gospodično Vonta. Zmaga zagotovljena in tudi tistih 16 in nekaj odstotkov bo padlo na enomestno številko. Naj zaključim z dejstvom, da nisem SDS, da jih tudi nisem volila, da sem na posnetek omenjene komisija naletela naključno, a ko sem uzrla gospo oziroma gospodično Vonta, sem pogledala posnetek do konca. Lubi Slovenci, vprašajmo se, ali si zaslužimo, da nas zastopajo poslanci njenega kova ? Zato še enkrat predlagam organizatorjem kmečkega punta, da zahtevajo za pogajalko poslanko Vonta, uspeh pogajalskih zahtev zagotovljen. Gospa oziroma gospodična Vonta, sramujem se vas in tudi vam priporočam, da si ogledate vaše intervencije in vaše obnašanje na omenjeni komisiji. Upam, da v naslednjem sklicu in v vseh bodočih za časa vašega življenja, ne bo več prostora za vas in vam podobne. In znova priporočam, da vas Golob vključi v pogajanja s kmeti. Ker si želim, da kmetje “zmagajo”, vaša prisotnost in nastopaštvo jim bo slednjo čisto zares zagotovilo. Hkrati pa vas vabim v Šentjernej, z mojimi prijatelji in sokrajani vam bomo plačali hotel in hrano, kot turistično znamenitost, vas bomo popeljali po uspešnih kmetijah, pokazali vam bomo naše industrijske zone in za češnjo na torti, vas bomo peljali v naše romsko naselje. Naj zaključim s priporočilom Golobu, priljubljenost vam in vašim strmo pada in zahvaljujoč Vonti, med drugim, v jugovzhodni Sloveniji lahko računate samo na romske glasove.

 3. deni

  Seveda enačiti ravninske in hribovske kmete ni najbolj primerno. Sem pa živel nekdaj blizu kmetije, za naše razmere kar velike. Tudi z modernimi traktorji in vsemi priključki. Kako je danes po nekaj letih ne vem, vendar jim ni šlo slabo.

  Ampak, ta večni ampak. Se pa dela od jutra in poleti do poznih nočnih ur. Seveda ne več kakor včasih s kosami, vilami, motikami. Kmet mora biti dandanes vse od lastnika, direktorja, ekonomista itd. do mehanika, če je potrebno. Seveda dobijo neke subvencije, ampak če se kaj pokvari pri stroju pa pod nekaj tisoč evrov za rezervne dele ne gre. Tako kot vedno je vse relativno in odvisno kako in s kater plati se gleda.

  Že leta nazaj nas je neki profesor učil, da se železa itd. pač ne da jesti. Seveda naj se organizirajo, ampak očitno še ni tako hudo. Če pa se bo, glede na stanje v državi in svetu izrazito poslabšalo, pa zna priti na dan tista: Le vkup, le vkup … grad gori …

 4. rOKC

  Kmetje morajo še zaostriti, kot je to v Evropi.
  Je pa res, da zdaj se v Evropi premika glede zelenega prehoda, ki bo po volitvah junija dokončno preklican.
  Tako, da tudi glede tega slovenska leva oblast ne bo imela podpore za nadaljevanje nesmiselnih, norih in samo-destruktivnih eko-politik.

 5. ren

  golob je s svojo priležnico raje na dopustu po širnem svetu. Njemu se JEBE za državo in narod. Ko bo narod vzel zadeve v svoje roke, bo golob raj odšel (brez priležnice!) na doživljenski dopust brez povratka v državo, ki jo je povsem zjebal.

  • Miller

   Upam, da bodo kmetje DOJELI, da morajo iti 100% vsi na volitve in NE voliti tistega, ki jim govori štose o babah na veselicah in tistih, ki jim obljubljajo 30 dni do specialista, ne pa pametovati po gostilnah in prokleto jamrati, da tko in tko ne bo nič bolje !
   550.000 jih je ostalo doma – veliko več kot tistih, ki so izvolili Svobodo !

   • rOKC

    g. Miller: Tokrat se strinjam z Vami in kar ste napisali glede volitev tudi drži (nasploh se o tem premalo debatira, kar pa imam sam podatkov iz terena iz časa volitev, vsi kažejo na to).
    P.S. Goloba je volil tudi nemajhen del podjetnikov!

 6. Miller

  Oblast v vseh državah dobro ve, da so taki protesti raznih traktoristov ali pojočih čebelic samo enodnevne muhe, potem pa lahko spet v miru ropajo davkoplačevalce, ne države.

  Če se hoče kaj spremeniti, je potrebno po preizkušenih revolucionarnih metodah najmanj cel mesec metati molotovke, kocke, zažigati, razbijati,… mora biti nekaj žrtev, demonstranti morajo nastaviti tudi hrbte in preliti svojo kri.. šele,.. šele potem, se lahko kaj spremeni, oz. oblast odstopi. Prej ne. Nagradno vprašanje: koliko je teh, ki bi se bili pripravljeni žrtvovati ? Na prste ene roke ali manj ? No, v gostilni 100%.
  Tudi to oblast ve.

  • Rokovnjac

   Imas prav,ce nas spomin ne vara,se je tako dogajalo prejsni vladi in sprememba je prisla,samo na zalost,sprememba na slabseQ

+Portal se trudi omejiti žaljivo komentiranje, “spam” vsebine, zato režim komentiranja še prilagajamo. Prosimo vas za razumevanje. Poleg tega vas pozivamo, da se vzdržite agresivnih vsebin. Komentarji, ki vsebujejo povezave na spletne strani ne bodo objavljeni.

zadnjih 10 +Izjava dneva


“Če zmagaš, nekaterim ni prav. Če ne zmagaš, nekaterim spet ni prav. Če skočiš na tistem kilometru, ni v redu. Če čakaš do črte, ni v redu. S tem sem se sprijaznil”

Naš kolesarski šampion Tadej Pogačar o "kavč" poznavalcih kolesarstva z družbenih omrežij. Pogačar ima sicer pred zadnjim tednom dirke po Franciji "udobno" prednost treh minut, pri čemer bosta o končnem zmagovalcu dokončno odločali dve gorski etapi v južnih francoskih...

“Semena jutrišnje zmage so v današnjem izidu”

Dolgoletna predsednica desnega Nacionalnega zbora (RN) Marine Le Pen ni mogla skrivati razočaranja po presenetljivem volilnem preobratu, ki je v Franciji zmago prinesel - sicer zelo razdrobljeni in neenotni - levici. Mnogi analitiki menijo, da so se francoski volivci...