“Hvala za rože in srečno SD!”

Avtor: | 14. februarja, 2024

Poslovilni stavek Dominike Švarc Pipan od stranke SD lepo kaže, da se politiki žal ukvarjajo sami s seboj, svojim egom, problemi državljanov, soočanje z razvojnimi izzivi so drugotnega pomena. (Vir: FB Dominika Švarc Pipan)

11 komentarjev

 1. Miller

  Dominika paše poleg Irglove.
  Fejst dečve skupaj.
  Takoj volim Platformo.

 2. Leo B

  Spremljamo uprizoritev: Semenj ničevosti ( W. M. Tackeray ) pod žarenjem.
  ” sonca “, v novi preobleki.
  Človek skuša ob dogajanju in stanju v državi razumeti, išče vzroke in pojasnila za ravnanje vlade in njenih podpornikov. Spoznanje je, da gre za nekompetentnost, nesposobnost, nespoštovanje pravnega reda in predvsem državljanov. Očitni namen je pospraviti, kar je možno, preden se konča enkratna zgodovinska priložnost vladanja.
  Slovenija med državami EU nazaduje, drvi proti dnu. Naraščata korupcija in kriminal ( l. 2022, l. 2023 – Transparency International, KPK ); letno požreta najmanj 3 milijarde evrov, po ocenah pa vsaj polovico več, kar veča revščino v državi.
  Pravosodna ministrica dr. Dominika Švarc Pipan, v odstopanju, je v začetku feb., po razkritju afere, zatrjevala, da ne odstopa zaradi bomba proti korupciji in kriminalu. Pa vsaj to so bile njene naloge na Ministrstvu za pravosodje ves njen mandat od 01.06.2022, pred tem je bila državna sekretarka od 2018 do 2020. Ni videla, ni vedela, ni… NIČ.
  Kaj so premišljevale okrajne državne tožilke in tožilec ob zaprisegi pred dr. Igorjem Šoltesom 05.02.2024? Verjetno ne o ROŽAH.
  SD pa naj vzame 💐 in zaploska ob odhodu trojanskega konja.

 3. deni

  Zbogom in hvala za vse ribe je naslov Adamsove ZF satirične, ironične, parodije na dogajanje na zemlji. V tem primeru velja tudi za slovensko vesolje.

  • TL

   Tudi jaz sem hotel odgovoriti s tem citatom. Ko gledam slovenske politike se sprašujem, ali bi Vogoni naredili morda celo nekaj dobrega za vesolje.

   • deni

    Se popolnoma strinjam in da bi jim Prostetnik Vogon Jeltz deklamiral svoje pesniške umotvore. Seveda ojačane z njihovimi napravami.

 4. Prask

  Še enkrat se je izkazalo, kako lahko msm vplivajo na javno mnenje, ja, butastega folka. Čeprav je najprej z očitnimi lažmi zagovarjala nakup (lastne izmere, ogledi, revizije) ko pa to ni več “pilo vode” pa v napad, najprej na njej podrejenih sodelavcev, nato pa kar na svojo stranko in to “na počez”.
  Msm pa sproti pozabljali vse njene jasno izražene navzkrižne izjave, torej laži.
  In rezultat: na lestvicah priljubljenosti močno navzgor. Če so seveda relevantne.

  • Miller

   Danes vidimo, da je bil nakup fantastičen.
   Za tako nizko ceno m2, ne dobiš v Lj in okolici niti parcele.
   Kaj šele komunalno urejeno parcelo z vsemi priključki kot je ta.

   • Prask

    O fantastičnosti tega nakupa lahko razglablja le popoln nepoznavalec. Pojasnilo: Ta nakup se lahko primerja s slepcem… ki kupi televizor.

 5. slavkope

  Brezmejno narcisoidna in brezobzirno koristoljubna modno populistična politična influencerka brez vsake osebne etike in morale ter brez vsake osebne integritete je še enkrat všečno kičasto, puhlo in idejno izpraznjeno pokazala, kar premore in kaj obeta.

  Bleščeči modni ništrc nadležne povzpetniške “muhe enodnevnice” med političarkami vladajoče diktature “svobode” ter najbolj ekscesnimi aktivistkami feminističnega gibanja “Ona ve!”..

  • APMMB2

   Kljub zelo resnim injasnim opozorilom,joje izvolili ljudstvo. Torej ni kriva, krivi so tisti,ki so jo postavili na položaj.

 6. jaz

  Se jasno vidi da se je priklonila Jankoviču in se z njim objemala, in se z Janšo ni hotela niti rokovati.

+Portal se trudi omejiti žaljivo komentiranje, “spam” vsebine, zato režim komentiranja še prilagajamo. Prosimo vas za razumevanje. Poleg tega vas pozivamo, da se vzdržite agresivnih vsebin. Komentarji, ki vsebujejo povezave na spletne strani ne bodo objavljeni.

zadnjih 10 +Izjava dneva


“Po koncu kariere bom imel v Sloveniji kmetijo”

Slovenski superzvezdnik Luka Dončić, ki kljub vsem izjemnim rezultatom letos verjetno ne bo postal MVP lige NBA, je za revijo Esquire razkril nekaj njegovih osebnih načrtov, želja. Za prihodnost slovenskega kmetijstva očitno ni bojazni. (Vir: Sportklub)

“To je posebnost slovenske levice, kjer se NATO stigmatizira in sovraži in s tem bo treba en dan razčistiti. Denimo Švedi se recimo niso eno jutro zbudili zadrogirani in po 200 letih nevtralnosti vstopili v NATO, to so storili zato, ker so imeli tehtne razloge.”

Vojko Volk, državni sekretar za mednarodne zadeve ter nacionalno in mednarodno varnost, je v oddaji Marcel voditelja, ne glede na njegovo fanatično ideološko "proti NATO" agendo in klasično polagaje besed v usta ter agresivno skakanje v besedo, precej učinkovito in...

“Iskreno povem, da se še nisem odločil”

Očitno imamo še četrtega kandidata za vodenje SD. Gospodarski minister Matjaž Han, tretji najbolj popularen politik v Sloveniji via Mediana, ne zanika ambicij. Na kongresu stranke lahko ob že potrjenih kandidatih kandidira, če ta predlog poda tretjina delegatov...

“Mi smo bili zelo skeptični, če s tem ne povzročamo še večje panike. Če bi jaz neposredno dobila takšno pismo, kot so ga poslali oni (Policija), je vprašanje, če bi otroka poslala v šolo.”

Damjana Korošec, ravnateljica OŠ Fužine, se je podobno kot mnogi drugi v šolstvu obregnila ob ustreznost komuniciranja Policije in vlade ob domnevnih grožnjah nasilja v šolah. Dejstvo namreč je, da je Policija skupaj z ministrstvom za izobraževanje s svojim...