“Prodaja Mercatorja je bila v resnici nacionalna tragedija”

Avtor: | 5. februarja, 2024

Vojko Volk, sedanji državni sekretar v kabinetu predsednika vlade, nekdanji veleposlanik v Zagrebu, Rimu…, v časniku Mladina o tem, da Slovenija žal pred leti ni prepoznala dejstva, da je hrana strateška dobrina. Lahko pa dodamo, da je tudi res, da trenutno službuje v kabinetu predsednika vlade, ki ne prepozna še kakšnega bolj pomembnega dejstva v povezavi z razvojem Slovenije.

3 komentarji

 1. Miller

  Slovenija, država armade BAJNO plačanih praskalcevjajc in državnih turistov, po domače: sinekur, svetovalcev, sekretarjev, pomočnikov, članov nadzornih svetov, uprav…, vse v cilju zaščite mafijskih poslov.

  • Mihec

   in to govori vovk. to pa je rexnica po vovkovo kateri je zlezel holobu cel v RiT. tiho bodo rit prodana!

 2. IVA

  Ha, ha, gospod Volk je svojo “hrano” našel pri drugem najboljšem menedžerju.

  Diplomati radi potihoma dvomijo, toda Volk kot kaže ni podvomil v krajo identitete in pranje denarja gospodarja Robija, ko se mu je priklonil v obsežnem kabinetu!
  Takle volke imamo …

+Portal se trudi omejiti žaljivo komentiranje, “spam” vsebine, zato režim komentiranja še prilagajamo. Prosimo vas za razumevanje. Poleg tega vas pozivamo, da se vzdržite agresivnih vsebin. Komentarji, ki vsebujejo povezave na spletne strani ne bodo objavljeni.

zadnjih 10 +Izjava dneva


“Vse, predvsem pa koleno.”

"Pretepeni" in delno poškodovani Luka Dončić je po drugi zmagi nad Oklahomo, ki jo je zaznamovala groba igra in na trenutke sporno sojenje, iskreno povedal, kaj ga boli. Vseeno je prepričan, da bo nared za 4. tekmo, ki bo v American Airlines Centru v noči na torek ob...