“V moji prisotnosti so se tudi soočili in moram reči, da je bilo kar zoprno.”

Avtor: | 2. februarja, 2024

Predsednik vlade Robert Golob ocenjuje situacijo glede nebrzdanega plenjenja po državi, ki jo vodi, “kar zoprno”. (Vir: Planet TV)

Video

Ko država razpada po vseh šivih, so zadeve za premierja zoprne. Kaj šele za državljane.

12 komentarjev

 1. Miller

  Kar je je. Zato PREDLAGAM (da ne bomo samo opravljali):

  – takoj začeti s podiranjem te dvonadstropne stavbe.
  – takoj začeti z projektiranjem nove stavbe, ki bi imela ..
  najmanj pet nadstropij in dvema etažama parkirišč v kleti.

  Imeli bi NOVO namensko stavbo z vsemi pripadajočimi elementi.
  A je to kakšen problem ?
  Pokličte Kitajce. Do Božiča bi se že selili..

  Vse ostalo – kot je obnova, pa je spet kriminalno metanje denarja skozi okno in polnjenje mafijskih žepov !

 2. slavkope

  “Primite tatu!” je vselej priročen in učinkovit trik odvračanja in preusmerjanja pozornosti vseh plebejskih uličnih tatov in roparjev ter vseh patricijskih kriminalcev v belih ovratnikih ali na visokih petah.

  Objektivno odgovorni ministrici za pravosodje Švarc Pipan so njeni vsemogočni plebejski politični zaščitniki in profesionalno kastrirani poklicani ter pristojni organi policije in državnega tožilstva blagohotno dali na razpolago več kot dovolj dovolj časa, da bo lahko za seboj in za svojimi pajdaši skrbno selektivno pospravila in počistila vse, kar bi utegnilo v nadaljnjih preiskavah kompromitirati prave in resnične protagoniste in akterje škodljivega nepremičninskega posla ministrstva in vlade RS z zasebno nepremičninsko in kriminalno mafijsko združbo.

  Kako pa se tudi po tem politično-pravnem in medijskem škandalu “v čaši vode” ne bo nič “zbistrilo” ter nič spremenilo in spreobrnilo na boljše, pa nam poznavalsko in jasnovidno razkriva v najnovejši Sobotni prilogi Dela (3. februarja na str. 10, 11 in 12) dolgoletni raziskovalec in pričevalec “vladavine prava po slovensko”, upokojeni kriminalist in pravnik Jakob Demšar pod naslovom “Pravo kot pornografija”. Ki v podnaslovu izzivalno nadaljuje: “Kaj je pravo? Je orodje pravičnosti? Ali je orodje elite, s katerim obdeluje amorfno gmoto tistih, ki niso elita. Ali pa je tančica, ki pokriva vse velike svinjarije.”

  • tohuvabohu

   Demšar je pametovalec in cenen moralist. Takih je v Sloveniji in tudi drugje kot dreka.

 3. Miller

  Ob zahrbtni, lažnivi in podli izjavi fafajonke proti Dominiki, postane jasno, da premore vsak Strojan več morale in poštenosti kot ta grdavša.
  Bivši miličnik in SDjev šerif, pa je javno demonstriral udbomafijske manire. Kjerkoli so bile afere in mutna posla, je imel prste vmes: Npu, baričevič itd..

  Črnogorci pravijo, „ne pade sneg samo zato, da pobeli planine, ampak, da človek lahko vidi sledi zveri.“
  Dominika je pobelila SDjevo politiko.

 4. ren

  Kaj bi mu bilo zoprno? Saj depolitizacija odlično laufa! Kmalu bomo imeli tako perfektno demokracijo kot nobena država na svetu!

 5. ren

  Aja? Sam ni pa nič kriv?

 6. deni

  Seveda bi ga že zdavnaj izplunili, če bi imeli vsaj približno proti kandidata. Najbrž čakajo, da se prisvaljkq nazaj Čeferin, ko ga UEFA postavi pred prag. Grem staviti, da ga bodo mediji predstavili, kot še enega rešitelja in bo zagotovo zmagal. Ker tudi sedanje nezgode provladni mediji niti ne omenijo. Tuji pa so se na široko razpisali.
  Da je PV zoprno, pa čisto normalno, ker se zaveda, da lahko pride na dan še marsikaj neprijetnega. Če bi Šarec PV, bi že davno razpustil vlado. Narcisoidni PV bo vztrajal dokler se bo le dalo. V interni tekmi med K in G pa je nekakšna pa5 pozicija in odločale bodo malenkosti.

 7. jaz

  In še bo zoprno. Ker “ukradena” identiteta po sili razmer še vedno miruje. Razmere pa so takšne da bi zopet prišla na oblast desnica, ker nimajo še svojega dovolj močnega kandidata in ne predpriprav da bi lahko zmagal. Potem ga bodo izpljunili kot ostale kond.me. …po uporabi čimprej izpred oči…

  • Miller

   Zato bom na volitvah za EU posrance volil opičjo botrco. Ubiješ dve muhi na en mah.
   Zj.ebala bo fafajonko in odšla.
   Neprecenljivo.

 8. APMMB2

  Jasno je, da se boj med Kućanom in Golobom nadaljuje.
  Kučan je izgubili bitko z asom, ki ga je lansiral z izjavo Bobnarjeve.
  Ne da mu miru in sedaj je odprta nova fronta, ki jo očitno izgublja.
  Ruševino so kupili njegovi in so zato odgovorni. Če DŠP “propjeva ” do konca, lahko SD izdihne tik pred tem, ko bi lahko Fajonka postala komisarka.

  • TL

   Kako je zoprno šele nam državljanom, ko moramo trpeti tako nesposobno vlado?

   Aja, saj smo jo samo izvolili in potem še plesali od veselja. Prav nam je.

   • Miller

    Večina govori o 400.000, ki so jih volili. Ok, 200.000 so stalni volilci, 200.000 pa je upalo na bolje.
    Ampak ! nihče pa ne omenja tistih 500.000, ki niso prišli na volišče !

+Portal se trudi omejiti žaljivo komentiranje, “spam” vsebine, zato režim komentiranja še prilagajamo. Prosimo vas za razumevanje. Poleg tega vas pozivamo, da se vzdržite agresivnih vsebin. Komentarji, ki vsebujejo povezave na spletne strani ne bodo objavljeni.

zadnjih 10 +Izjava dneva

“Vsi smo tu!” (reciklaža, 24. 2. 2022)

"Predsednik je tukaj, obrambni minister je tukaj, svetovalec za nacionalno varnost je tukaj, naši vojaki, prebivalci Kijeva so tukaj, vsi smo tukaj in tukaj bomo tudi ostali...". V večernih urah na današnji dan pred dvemi leti je nastala verjetno najbolj znana izjava...

“Ljudje nismo bistveno drugačni od šimpanzov, ki so zelo teritorialna bitja. Če pride tujec na naše ozemlje, ga pobijamo. Šimpanzi ga dejansko ubijajo, mi pa v navijaški pesmi.”

Gregor Tomc s Fakultete za družbene vede Univerze v Ljubljani v komentarju zadnjih huliganskih izpadov na nogometni tekmi med Muro in Mariborom. Ob tem še poudarja, da ob tem incidentu ni treba odkrivati tople vode. "Te težave so že rešile večje države, z večjim...

“Naj jo imajo!”

Predsednik Vrhovnega sodišča Miodrag Đorđević o ustreznosti izbire sedaj že "legendarne" stavbe za sodišča. Precej jasno je, da je ministrica, vlada Roberta Goloba, kupila stavbo brez minimalnega posvetovanja z bodočimi uporabniki te stavbe. Komedija, korupcija,...

“Voda, mir, čebele”

V Tarči RTV Slovenija je v. d. tajnika, generalega sekretarja, karkoli že, Socialnih demokratov Matevž Frangež predstavil usmeritve, fokus te stranke in slovenske zunanje politike. S takšnim arogantnim pristopom, ki so ga pokazali včeraj, se gotovo ne bodo dvignili...