“Hajdinjak je podal odstopno izjavo z namenom, da ne bo Dars talec medijskih objav in da bo dokazal, da ni odgovoren”

Avtor: | 7. novembra, 2023

Predsednik nadzornega sveta Darsa Andrej Šušteršič je podal izjavo o odstopu predsednika uprave Valentina Hajdinjaka, ki nasprotuje sama sebi. Če je Hajdinjak dejansko nedolžen, ne bi smel odstopiti, ker s tem pristaja na tipično medijsko izsiljevanje. Z odstopom pa je Valentin Hajdinjak priznal krivdo in vpletenost svoje stranke NSi v sporne posle. Vsaj tako javnost razume zadeve, ne glede na zakulisne dogovore.

3 komentarji

 1. jaz

  Če danes poslušaš radio že neusmiljeno natepavajo “sum korupcije”. Osli iz nove slovenije se očitno niso nič naučili od “afere Edvard Kocbek”. Prav jim je…”kolaborantom”. Za levičarje in ozno so samo koristni idijoti, kmetje na šahovnici, ki upajo da bodo prišli do konca in postali kraljica. …od kmeta, moški spol do kraljice, ženski spol se vedno zgodo kastracija….

  • Miller

   Tunin, Peterletov podmladek.

   Potrebno bi bilo grafično prikazati, kako člani nadzornih in ostalih svetov in uprav, “kolobarijo” po državnih podjetjih, s plačami nad 10 jurjev.
   Ko enkrat dobi sedež v ringelšpilu, tam ostane, dokler ga ne odnesejo z nogami naprej…
   Ena in ista imena petih strank.

 2. tohuvabohu

  Malo logike, prosim. Hajdinjakova izjava ni protislovna (ne nasprotuje sama sebi), je pa nesmiselna.

  Tako kot je rahlo nesmiselno pojasnilo na portalu (pa ne zaradi manjkajoče vejice), da ne bodo objavljeni komentarji, ki vsebujejo linke. Kajti če jih omogočate, ni smiselno, da jih hkrati prepovedujete.

  Btw, stopničasti prikaz odgovorov na komentarje je malo pretiran. Dovolj bi bila že tretjina zamika.

+Portal se trudi omejiti žaljivo komentiranje, “spam” vsebine, zato režim komentiranja še prilagajamo. Prosimo vas za razumevanje. Poleg tega vas pozivamo, da se vzdržite agresivnih vsebin. Komentarji, ki vsebujejo povezave na spletne strani ne bodo objavljeni.

zadnjih 10 +Izjava dneva


“Vse, predvsem pa koleno.”

"Pretepeni" in delno poškodovani Luka Dončić je po drugi zmagi nad Oklahomo, ki jo je zaznamovala groba igra in na trenutke sporno sojenje, iskreno povedal, kaj ga boli. Vseeno je prepričan, da bo nared za 4. tekmo, ki bo v American Airlines Centru v noči na torek ob...