“Očitno smo prišli v fazo, ko ima ta ekipa en sam cilj, ostati na oblasti za vsako ceno, ne glede na žrtve in škodo za državo”

Slika: STA

Avtor: | 25. oktobra, 2023

Mojca Šetinc Pašek se je na družbenem omrežju Facebook odzvala na izključitev iz stranke, “rdeči karton” predsednika vlade Roberta Goloba in očitke, da je igrala za drugo ekipo oziroma je Gibanju Svoboda zabijala avtogole. Med drugim je napisala, da se stranka že nekaj časa ukvarja sama s sabo in z za državljane nepomembnimi rečmi. Namesto z reformami se vodstvo ukvarja z rušenjem lastnih ministrov in poslancev, etiketiranjem in izključevanjem članov, ki niso pripravljeni slepo slediti vsaki zgrešeni politiki. (Vir: FB Mojca Šetinc Pašek)

2 komentarja

 1. ren

  Oglejte si nocojšnje Odmeve (25.10.2023), v katerih je golob gost.
  Ker je RTVS prorežimska Televizija, jih prosimo, naj bo vsaj enkrat na teden zdajšnji premier gost; zato, da bodo ljudje videli, kako hudo je narobe s tem človekom.

 2. slavkope

  Kar nam ponujajo iz bolestno narcisoidnih in egocentričnih političnih kuloarjev vladajočih v Državnem zboru in Vladi RS, so izključno le ne-odgovorne in egoistične oblastniške politično-kriminalne “igre brez meja” po slovensko.

  Imenitna danska televizijska serija Oblast, ki se te dni izteka na TVS1, ima v dobro znanih in zloglasnih scenaristih, animatorjih, režiserjih, nosilnih protagonistih in servilnih statistih aktualne slovenske medijske in politične “vojne vseh proti vsem” nesporno “hude” konkurente.

  A ključna razlika je v tem, da smo ne-prostovoljne žrtve politično-kriminalnih manipulacij in mahinacij družbeno odtujenih slovenskih protagonistov “vojne vseh proti vsem za oblast” izključno le sistemsko brezpravni, prezirani in žaljeni državljani, volivci in davkoplačevalci v RS.

+Portal se trudi omejiti žaljivo komentiranje, “spam” vsebine, zato režim komentiranja še prilagajamo. Prosimo vas za razumevanje. Poleg tega vas pozivamo, da se vzdržite agresivnih vsebin. Komentarji, ki vsebujejo povezave na spletne strani ne bodo objavljeni.

zadnjih 10 +Izjava dneva

“Sedite in dajte mir”

Predsednica Državnega zbora Urška Klakočar Zupančič je "tečnemu" poslancu Zvonku Černaču, ki je poskušal prebrati poslovnik Državega zbora, razložila temelje nove, svobodne demokracije. Video [video width="1920" height="1080"...

“Rusija je pripravljena obnoviti odnose s Slovenijo”

Predsednik Ruske federacije Vladimir Putin je v ponedeljek sprejel več novoimenovanih veleposlanikov v Moskvi, med njimi tudi novo slovensko veleposlanico Darjo Bavdaž Kuret, in v vljudnostnem nagovoru poudaril pripravljenost na novo sodelovanje. Če smo povsem...

“Nobenih obljub, zaveza je, da začnemo delat”

Predsednik vlade Robert Golob je na vrhu gospodarstva na Brdu pri Kranju po letu in pol vladanja podal zavezo (spet), da bo vlada začela z delom na ključnih področjih. Glede na odzive podjetnikov je precej jasno, da le redki še verjamejo, da se bo kaj premaknilo v...