“To je še ena od tistih halucinacij, ki so popolnoma neresnične, ker so tudi meni popolnoma nedosegljive”

Avtor: | 26. oktobra, 2023

Predsednik vlade Robert Golob se je v poskusu nevtralizacije poplave očitkov, razkritih zlorab oblasti in informacij o hudih napetostih znotraj Gibanja Svoboda, sinoči PR-ovsko sinhronizirano pojavil v Odmevih in v 24ur zvečer. Pod pritiskom neugodnih vprašanj se premier vidno razburjen, na trenutke zmeden, namesto k argumentiranim odgovorom vedno pogosteje zateka k agresivnemu govoru, žalitvam, celo prepiranjem z novinarji, voditelji. Lep primer je evolucija odziva na obtožbe nekdanje ministrice Tatjane Bobnar: prvi dan jih je označil za natolcevanja, drugi dan za laži, včeraj pa že za halucinacije.

Video

Premier se vedno bolj zapleta in odpira nove politične fronte. (TVSLO1 , Odmevi, 25. 10. 2023)

6 komentarjev

 1. APMMB2

  Prihaja do razkroja vlade, pa tudi do kolaicije.
  Vsakemu, kolkor tolikor prisbnemu državljanuje je jasno, da tako naprej ne gre več.
  Kljub temu,pa večine zopet ne ve in ne vidi vzroka za polomijo.
  Zavedati se moramo, da nam je to,kar imamo, podaril Milan Kučan.
  Ob množičnih protestih v Ljubljani,ki so rušii Janeza Janšo, se je Kučan odločno postavil na stran protestnikov in podpiral laži in pretiravanja,ki so pripomogla, da so obveljale laži, da je vladal v Sloveniji teror, da so bili ukrepi nezakoniti, da je diktarura ohromila državo. S temi lažmi, ki jih je obil podpiral Milan Kučan, ki je ševedno nesporna “moralna” avtoriteta v Sloveniji je na šrroko odprl možnost Golobovisvobodo, do zmage na volitvah.
  Brez Kučanove pomoči bi bila zmaga pičla, če ne celo nedosegljiva.
  Tako pa imao o,kar nam je izvolil >Milan Kučan.
  Sedaj pa lop po Golobu.
  Golob je le mali šraufek, ki ga obvladuje veliki Milan in ga bo kmalu odstavil, saj mu dela srmoto. Pred vsem pa lahko ogrožanjegovo vladavino iz ozac+dja.
  Če namreč v Sloveniji zmaga popolnoma desna opcija, potem bo ere Kučan konec in šele takrat se bo Slovenija osvobodila.
  Če sesštejemo naciem, komunizem in kučanizem je tega več kot osemdeset let, to je najdaljša doba, kar so jo Slovenici preživeli v diktaturi.

  • Robert

   Pa to ne morem verjeti…Edina fašistična diktatura, ki je obstajala do sedaj je dve leti vladavine človeka, kateri je že dlje časa zrel za zaprti oddelek psihiatrične ustanove …Upam, da bo karma neusmiljena z bolnikom…Hvala KARMA🤣

 2. SSvoboda

  Te halucinacije so tudi njemu nedosegljive. Nekatere pa očitno so, a kako. Kak pacient.

 3. P.Kos

  Golob Tanji Starič v Odmevih: “In če kdo ve, veste to vi. Tudi na RTV smo se zavezali vsi skupaj, da ga bomo očistili janšizma. In jaz vem, da vi natančno veste, kaj to pomeni.”
  To je ta RTVSLO, neodvisna od politike. Da o vmešavanju vlade(!) in “čiščenju” sploh ne govorim.
  Tudi Starička ni pisnila zoper to trditev. V prispodobi lahko vulgarno trdim, da je Golob uprizoril pravi blow-job RTV novinarstvu, z njihovim “swallow it”.

 4. ren

  Ta je tako daleč od solidnega predsednika vlade, kakor je planet Zemlja daleč od roba vesolja.

  • Robert

   TOLIKO KOT VEŠ O POLITIKI VEŠ TUDI O VESOLJU…NIČ…TROBENTEK

+Portal se trudi omejiti žaljivo komentiranje, “spam” vsebine, zato režim komentiranja še prilagajamo. Prosimo vas za razumevanje. Poleg tega vas pozivamo, da se vzdržite agresivnih vsebin. Komentarji, ki vsebujejo povezave na spletne strani ne bodo objavljeni.

zadnjih 10 +Izjava dneva


“Vse, predvsem pa koleno.”

"Pretepeni" in delno poškodovani Luka Dončić je po drugi zmagi nad Oklahomo, ki jo je zaznamovala groba igra in na trenutke sporno sojenje, iskreno povedal, kaj ga boli. Vseeno je prepričan, da bo nared za 4. tekmo, ki bo v American Airlines Centru v noči na torek ob...