“To je še ena od tistih halucinacij, ki so popolnoma neresnične, ker so tudi meni popolnoma nedosegljive”

Slika: zajem zaslona TVSLO1

Avtor: | 26. oktobra, 2023

Predsednik vlade Robert Golob se je v poskusu nevtralizacije poplave očitkov, razkritih zlorab oblasti in informacij o hudih napetostih znotraj Gibanja Svoboda, sinoči PR-ovsko sinhronizirano pojavil v Odmevih in v 24ur zvečer. Pod pritiskom neugodnih vprašanj se premier vidno razburjen, na trenutke zmeden, namesto k argumentiranim odgovorom vedno pogosteje zateka k agresivnemu govoru, žalitvam, celo prepiranjem z novinarji, voditelji. Lep primer je evolucija odziva na obtožbe nekdanje ministrice Tatjane Bobnar: prvi dan jih je označil za natolcevanja, drugi dan za laži, včeraj pa že za halucinacije.

Video

Premier se vedno bolj zapleta in odpira nove politične fronte. (TVSLO1 , Odmevi, 25. 10. 2023)

6 komentarjev

 1. APMMB2

  Prihaja do razkroja vlade, pa tudi do kolaicije.
  Vsakemu, kolkor tolikor prisbnemu državljanuje je jasno, da tako naprej ne gre več.
  Kljub temu,pa večine zopet ne ve in ne vidi vzroka za polomijo.
  Zavedati se moramo, da nam je to,kar imamo, podaril Milan Kučan.
  Ob množičnih protestih v Ljubljani,ki so rušii Janeza Janšo, se je Kučan odločno postavil na stran protestnikov in podpiral laži in pretiravanja,ki so pripomogla, da so obveljale laži, da je vladal v Sloveniji teror, da so bili ukrepi nezakoniti, da je diktarura ohromila državo. S temi lažmi, ki jih je obil podpiral Milan Kučan, ki je ševedno nesporna “moralna” avtoriteta v Sloveniji je na šrroko odprl možnost Golobovisvobodo, do zmage na volitvah.
  Brez Kučanove pomoči bi bila zmaga pičla, če ne celo nedosegljiva.
  Tako pa imao o,kar nam je izvolil >Milan Kučan.
  Sedaj pa lop po Golobu.
  Golob je le mali šraufek, ki ga obvladuje veliki Milan in ga bo kmalu odstavil, saj mu dela srmoto. Pred vsem pa lahko ogrožanjegovo vladavino iz ozac+dja.
  Če namreč v Sloveniji zmaga popolnoma desna opcija, potem bo ere Kučan konec in šele takrat se bo Slovenija osvobodila.
  Če sesštejemo naciem, komunizem in kučanizem je tega več kot osemdeset let, to je najdaljša doba, kar so jo Slovenici preživeli v diktaturi.

  • Robert

   Pa to ne morem verjeti…Edina fašistična diktatura, ki je obstajala do sedaj je dve leti vladavine človeka, kateri je že dlje časa zrel za zaprti oddelek psihiatrične ustanove …Upam, da bo karma neusmiljena z bolnikom…Hvala KARMA🤣

 2. SSvoboda

  Te halucinacije so tudi njemu nedosegljive. Nekatere pa očitno so, a kako. Kak pacient.

 3. P.Kos

  Golob Tanji Starič v Odmevih: “In če kdo ve, veste to vi. Tudi na RTV smo se zavezali vsi skupaj, da ga bomo očistili janšizma. In jaz vem, da vi natančno veste, kaj to pomeni.”
  To je ta RTVSLO, neodvisna od politike. Da o vmešavanju vlade(!) in “čiščenju” sploh ne govorim.
  Tudi Starička ni pisnila zoper to trditev. V prispodobi lahko vulgarno trdim, da je Golob uprizoril pravi blow-job RTV novinarstvu, z njihovim “swallow it”.

 4. ren

  Ta je tako daleč od solidnega predsednika vlade, kakor je planet Zemlja daleč od roba vesolja.

  • Robert

   TOLIKO KOT VEŠ O POLITIKI VEŠ TUDI O VESOLJU…NIČ…TROBENTEK

+Portal se trudi omejiti žaljivo komentiranje, “spam” vsebine, zato režim komentiranja še prilagajamo. Prosimo vas za razumevanje. Poleg tega vas pozivamo, da se vzdržite agresivnih vsebin. Komentarji, ki vsebujejo povezave na spletne strani ne bodo objavljeni.

zadnjih 10 +Izjava dneva

“Sedite in dajte mir”

Predsednica Državnega zbora Urška Klakočar Zupančič je "tečnemu" poslancu Zvonku Černaču, ki je poskušal prebrati poslovnik Državega zbora, razložila temelje nove, svobodne demokracije. Video [video width="1920" height="1080"...

“Rusija je pripravljena obnoviti odnose s Slovenijo”

Predsednik Ruske federacije Vladimir Putin je v ponedeljek sprejel več novoimenovanih veleposlanikov v Moskvi, med njimi tudi novo slovensko veleposlanico Darjo Bavdaž Kuret, in v vljudnostnem nagovoru poudaril pripravljenost na novo sodelovanje. Če smo povsem...

“Podatek, ki mu je bila tajnost določena zato, da bi se prikrilo storjeno kaznivo dejanje, prekoračitev, ali zloraba pooblastil, ali prikrilo kakšno drugo nezakonito dejanje ali ravnanje, ni tajen”

Nekdanja ministrica Tatjana Bobnar (via odvetnik Luka Švab) sporoča, da je trenutni predsednik vlade Robert Golob očitno pripravljen storiti vse za prikrivanje svojih nezakonitih ravnanj. Ovadba SOVE je menda še en korak v nizu zlorabe oblasti. Pri obveščevalnih...