“Tedaj mi je dr. Golob rekel, da če človek ne opravi svoje (njegove) naloge v pol leta, ga vrže čez ramo in niti pogleda ne”

Avtor: | 24. oktobra, 2023

Nekdanja ministrica za notranje zadeve Tatjana Bobnar je v Državnem zboru razgalila šokantne podrobnosti o nesprejemljivi avtoritarnosti, nestrokovnosti, nespodobnosti, nedemokratičnosti načina vladanja predsednika vlade Roberta Goloba in njegovih najožjih sodelavcev. V bistvu je težko izluščiti del njenega nastopa, ker je njen celoten nastop izjava dneva, tedna, leta. Če njeno izkušnjo apliciramo na delovanje celotne vlade, dobimo katastrofalno sliko vodenja naše države, zaradi katere bi se morali vžgati vsi alarmi. Če premier na podlagi vseh prikazanih dejstev ne bo odstopil sam, ali ga v umik ne bodo prepričali v koaliciji, je zadeva vsekakor zrela za ustavno obtožbo. (Slika: TVSLO3)

Video

Tatjana Bobnar pred preiskovalno komisijo o političnem vmešavanju v delo Policije.

6 komentarjev

 1. IVA

  Vinko Gorenak : Bobnarjeva in Lindav sta včeraj v DZ podala kazensko ovadbo zoper Goloba po 261. In 262. členu KZ1. Toda nimamo kriminalista, ki bi z osumljenim opravil pogovor, nimamo tožilca, ki bi ga obtožil in nimamo sodnika, ki bi ga obsodil.

  Vladavina prava v članici EU ?!!

 2. P.Kos

  Zmrdovali so/ste se, ko sem delil mnenje, da gre v primeru Svobode za fašizem.
  Naj mi kdo razloži, za kakšen totalitarizem pa gre?

 3. slavkope

  Že nekaj temeljito dokumentiranih izjav prejšnje ministrice za notranje zadeve (sedanje svetovalke v kabinetu Predsednice RS) ter prejšnjega direktorja Policije na pristojni parlamentarni komisiji o natančno evidentiranih in dokumentiranih poskusih nezakonitih političnih pritiskov in nezakonitega političnega izsiljevanja s strani aktualnega prvaka vladajočega GS in premiera Vlade RS bi v vsaki resni demokraciji moralo sprožiti takojšen postopek temeljite parlamentarne preiskave in glasovanja o nezaupnici bolestno narcisoidnemu in samopašnemu samodržcu, ki trmoglavo in brezglavo krši številne veljavne ustavne in pravne norme v RS ter ob tem z vrha oz. iz samega središča izvršne veje oblasti v RS škodljivo spodjeda veljavno ustavno in pravno ureditev v RS.

 4. ren

  Že od imena tega čudnega “gibanja” naprej diši po avtoritarnosti in tiraniji. Vodstvo “gibanja” se ni sámo spomnilo “gibanju” natakniti takega imena (Svoboda). To je storilo vplivno ozadje. Svoboda v komunističnih državah v resnici pomeni ne-svobodo in kaznovanje tistih, ki skušajo biti zares demokratični. Kakor vidimo pri nas, Svoboda pomeni korupcijo, avtoritarnost in težnjo k razpadu države.
  Hvala lepa vsem tistim, ki naukov zgodovine ne prepoznate in ste volili to čudno “Svobodo”. Glede na naše najstrahotnejše obdobje (1941-1945) se v demokratični Sloveniji nikoli ne sme voliti levičarjev.

  • P.Kos

   Najstrahotnejše obdobje za Slovence je bilo od 1943 do poznih 80 let prejšnjega stoletja.
   Sicer pa da, tako kot si zapisal.

  • jaz

   Koronske omejitve so bile označene za fašizem iz razloga da ko bodo omejitve prenehale bo pač zavladala svoboda. Zato pa tudi takšno ime te stranke. V ozadju je prefinjena dialektika manipulacije množice ki jo komunisti do potankosti obvladajo.
   Zato tudi obnavljanje partizanske ikonografije. Kot medij za manipulacijo. In zato po nareku iz ozadja…(po levici) tako hitenje za spremembo zakonodaje v smislu zategovanja svobode. Ko sem to opazil sem vedel da so golobu šteti dnevi, morda tedni. sicer bi dejansko uničil državo. Mislim da je nadomestni predsednik vlade že izbran, in golobu s soprogo ne more več pomagati niti še eno romanje v Vatikan.
   …se bosta pa lahko oba posvetila nutrijam…

+Portal se trudi omejiti žaljivo komentiranje, “spam” vsebine, zato režim komentiranja še prilagajamo. Prosimo vas za razumevanje. Poleg tega vas pozivamo, da se vzdržite agresivnih vsebin. Komentarji, ki vsebujejo povezave na spletne strani ne bodo objavljeni.

zadnjih 10 +Izjava dneva


“Vse, predvsem pa koleno.”

"Pretepeni" in delno poškodovani Luka Dončić je po drugi zmagi nad Oklahomo, ki jo je zaznamovala groba igra in na trenutke sporno sojenje, iskreno povedal, kaj ga boli. Vseeno je prepričan, da bo nared za 4. tekmo, ki bo v American Airlines Centru v noči na torek ob...