RECIKLAŽA: “Ne verjamemo tega, da bi odprava Schengna na Hrvaški meji, pa četudi samo v vasi Rigonce, karkoli prispevala k temu, da bi bilo število migrantov, ki grejo čez Slovenijo v zahodno Evropo, kaj manjše”

Avtor: | 19. oktobra, 2023

Predsednik vlade Robert Golob je pred mesecem dni na redni seji DZ odločno zavrnil vsakršno povečano kontrolo na meji s Hrvaško, ker to po njegovem ne bo vplivalo na tok migrantov in varnostno situacijo. Danes taisti premier ukinja Schengen na meji s Hrvaško, ker je to “nujno zaradi omejevanja pritoka migrantov, ki pomenijo povečano tveganje za teroristična dejanja”. Še dobro, da imamo predsednika vlade, ki ima konsistentna, kredibilna, strokovna stališča.

Video

Robert Golob na seji DZ 18. 9. 2023.

6 komentarjev

 1. ren

  Resnično manjka kakšna izjava ustvarjalke javnega mnenja, ki bi povedala takole: “dr. robert golob je Luka Dončič slovenske politike!”

 2. Rokovnjac

  Jumpajdija da,nabris hudica kar se da!!!?

 3. prostostrel

  Očitno imamo vlado, ki se zgane v pravo smer samo ko dobi naročilo ali celo zahtevo iz Bruslja.

 4. APMMB2

  Ja, ljubi Bog!
  Včeraj je sijalo sonce, danes pa dežuje.

 5. pl@c

  Nekredibilen blefer. Ad hoc izjave in “rešitve” (kot tistih 600 EUR … dodatka … za sodnike).
  Politiko pa mu diktirajo NGOji in Levica. Le kaj se je zgodilo, da se je odločil za uvedbo kontrole na meji? Ga skrbi, da bi doktorji, inženiriji in astronavti lahko prišli tudi v njegovo sosesko?

 6. juhejfantje

  Kaka sramota od premierja. Ta ne ve, kje je doma. #joke

+Portal se trudi omejiti žaljivo komentiranje, “spam” vsebine, zato režim komentiranja še prilagajamo. Prosimo vas za razumevanje. Poleg tega vas pozivamo, da se vzdržite agresivnih vsebin. Komentarji, ki vsebujejo povezave na spletne strani ne bodo objavljeni.

zadnjih 10 +Izjava dneva


“Vse, predvsem pa koleno.”

"Pretepeni" in delno poškodovani Luka Dončić je po drugi zmagi nad Oklahomo, ki jo je zaznamovala groba igra in na trenutke sporno sojenje, iskreno povedal, kaj ga boli. Vseeno je prepričan, da bo nared za 4. tekmo, ki bo v American Airlines Centru v noči na torek ob...