“Poslanka Mojca Šetinc Pašek je zapisala, da za nekdanjo ministrico Sanjo Ajanovič Hovnik in zame veljajo isti kriteriji. Se popolnoma strinjam. V razpisu MORS ne boste našli ne moje mame (žal že pokojne), ne mojih prijateljev”

Slika: FB profil Marjan Šarec

Avtor: | 20. oktobra, 2023

Minister za obrambo in v. d. ministra za kmetijstvo Marjan Šarec brani svojo odločitev o snemanju resničnostnega šova za popularizacijo vojske pred svojimi “političnimi sodelavci” (Vir: FB profil Marjan Šarec). Komunikacija v koaliciji dokazuje, da se ta zaradi neoperativnosti, slabega vodenja, padanja rejtingov, sesuva sama vase, pri čemer se je začelo samodestruktivno medsebojno obtoževanje. Realno gledano ideja o resničnostnem šovu ni slaba, trenutek izvedbe, način pa sta šolski primer amaterizma, podcenjevanja javnosti. Zakulisni dogovori, v naprej izbran izvajalec, prikrivanje medijskega partnerja in odprta vprašanja okoli trženja državno financiranega TV programa na komerciali televiziji so pokazatelji razpada vseh norm poslovanja v državni upravi.

2 komentarja

  1. juhejfantje

    Komedijant vedno ostane komedijant

  2. pl@c

    Lepo so vojaki povedli, da bi bilo boljše, če bi jim izboljšali plače in pogoje, saj bi to imelo veliko večji in trajnejši učinek od nekega reality showa.

+Portal se trudi omejiti žaljivo komentiranje, “spam” vsebine, zato režim komentiranja še prilagajamo. Prosimo vas za razumevanje. Poleg tega vas pozivamo, da se vzdržite agresivnih vsebin. Komentarji, ki vsebujejo povezave na spletne strani ne bodo objavljeni.

zadnjih 10 +Izjava dneva

“Podatek, ki mu je bila tajnost določena zato, da bi se prikrilo storjeno kaznivo dejanje, prekoračitev, ali zloraba pooblastil, ali prikrilo kakšno drugo nezakonito dejanje ali ravnanje, ni tajen”

Nekdanja ministrica Tatjana Bobnar (via odvetnik Luka Švab) sporoča, da je trenutni predsednik vlade Robert Golob očitno pripravljen storiti vse za prikrivanje svojih nezakonitih ravnanj. Ovadba SOVE je menda še en korak v nizu zlorabe oblasti. Pri obveščevalnih...

“Nobenih obljub, zaveza je, da začnemo delat”

Predsednik vlade Robert Golob je na vrhu gospodarstva na Brdu pri Kranju po letu in pol vladanja podal zavezo (spet), da bo vlada začela z delom na ključnih področjih. Glede na odzive podjetnikov je precej jasno, da le redki še verjamejo, da se bo kaj premaknilo v...