“Poslanka Mojca Šetinc Pašek je zapisala, da za nekdanjo ministrico Sanjo Ajanovič Hovnik in zame veljajo isti kriteriji. Se popolnoma strinjam. V razpisu MORS ne boste našli ne moje mame (žal že pokojne), ne mojih prijateljev”

Avtor: | 20. oktobra, 2023

Minister za obrambo in v. d. ministra za kmetijstvo Marjan Šarec brani svojo odločitev o snemanju resničnostnega šova za popularizacijo vojske pred svojimi “političnimi sodelavci” (Vir: FB profil Marjan Šarec). Komunikacija v koaliciji dokazuje, da se ta zaradi neoperativnosti, slabega vodenja, padanja rejtingov, sesuva sama vase, pri čemer se je začelo samodestruktivno medsebojno obtoževanje. Realno gledano ideja o resničnostnem šovu ni slaba, trenutek izvedbe, način pa sta šolski primer amaterizma, podcenjevanja javnosti. Zakulisni dogovori, v naprej izbran izvajalec, prikrivanje medijskega partnerja in odprta vprašanja okoli trženja državno financiranega TV programa na komerciali televiziji so pokazatelji razpada vseh norm poslovanja v državni upravi.

2 komentarja

  1. juhejfantje

    Komedijant vedno ostane komedijant

  2. pl@c

    Lepo so vojaki povedli, da bi bilo boljše, če bi jim izboljšali plače in pogoje, saj bi to imelo veliko večji in trajnejši učinek od nekega reality showa.

+Portal se trudi omejiti žaljivo komentiranje, “spam” vsebine, zato režim komentiranja še prilagajamo. Prosimo vas za razumevanje. Poleg tega vas pozivamo, da se vzdržite agresivnih vsebin. Komentarji, ki vsebujejo povezave na spletne strani ne bodo objavljeni.

zadnjih 10 +Izjava dneva


“Vse, predvsem pa koleno.”

"Pretepeni" in delno poškodovani Luka Dončić je po drugi zmagi nad Oklahomo, ki jo je zaznamovala groba igra in na trenutke sporno sojenje, iskreno povedal, kaj ga boli. Vseeno je prepričan, da bo nared za 4. tekmo, ki bo v American Airlines Centru v noči na torek ob...