“Samo zadovoljno osebje lahko bolnikom omogoči ustrezno storitev.”

Avtor: | 15. maja, 2024

Saj ni res, pa je. Predsednik vlade Robert Golob se je danes mudil na slovesnosti ob 95. obletnici delovanja Zdravstvenega doma Murska Sobota, kjer si je ogledal njihove prenovljene prostore in malce pokomentiral aktualno dogajanje. Tragikomično je dejstvo, da je ravno ključno osebje (zdravniki) v večmesečni stavkovni vojni s premierjem, ki je požrl obljube. Prav zaradi tega je zdravstvo v razsulu. Enako velja za mnoge druge sektorje, ki stavkajo zaradi ignorance in osebnih kapric predsednika vlade in njegovih influencerjev. (Vir. 24ur.com)

13 komentarjev

 1. slavkope

  Prvak vladajoče stranke GS in predsednik Vlade RS, dr. Robert Golob, se še naprej kot patentirani slovenski “lažnivi Kljukec” narcisoidno prezirljivo in žaljivo norčuje iz zdravstvenega osebja in zavarovancev javne ZSSS ter iz vseh državljanov.

  Njegovi zavestno izbrani nesposobni in v vsakršnem pogledu nekompetentni pogajalci v imenu opravilno nesposobne Vlade RS že mesece in mesece – vlečejo za nos – potrpežljive in lojalne sindikalne pogajalce iz javnega zdravstva, javne uprave, sodstva, tožilstva, socialnega skrbstva, šolstva … ter vse brezvestno sistemsko ogoljufane in oropane državljane, davkoplačevalce in volivce v RS.

  Samo strokovno, politično in etično kompetentni, človeško pošteni in odgovorni politiki lahko državljanom RS (kdaj) povrnejo zaupanje v veljavni ustavni ter pravni red ter v legalno in legitimno izvoljene institucije in vodilne funkcionarje zakonodajne, izvršne in sodne veje oblasti.

  Izvoljeni poslanci DZ RS, ministri Vlade RS in funkcionarji Ustavnega, Vrhovnega in drugih sodišč v RS ta čas ne zagotavljajo korektnega sistemskega spoštovanja, uresničevanja in doslednega izvrševanja veljavne Ustave RS ter univerzalnih načel vladavine prava.
  Nasprotno: diktatura brezvestno populističnih samodržcev Gibanja svoboda ob pasivni kolaboraciji koalicijskih strank SD in Levice sistematično brezvestno krši, razveljavlja in politično zlorablja veljavni ustavni in pravni red ter vztrajno krši univerzalne temeljne človekove svoboščine in pravice v RS.

  Vsak nadaljnji dan porazno škodljive oblastne diktature populističnih samodržcev Gibanja svoboda s pajdaši iz SD in Levice je nadaljnji korak vstran od veljavne ustavne ureditve in vladavine prava v RS, korak vstran od vitalne in polnokrvne večstrankarske parlamentarne demokracije in korak vstran od ustavno zagotovljene enakosti vseh državljanov RS pred veljavno ustavo, zakonodajo in legalno ter legitimno izvoljenimi vrhovnimi organi zakonodajne, izvršne in sodne veje oblasti v RS.

  Odgovori
  • vernon coleman

   Najprej se zelo zahvaljujem Portalplusu, da ne cenzurirate – vi ste zadnja oaza v oceanu psihopatskega namernega medijskega brisanja resnice.
   Kar se pa vas tiče slavkope: a je vendarle moral en nabit spredaj neko prazno votlo brezvezno flancanje (brez enega samega konkretnega dejstva, kako vam le to uspe??), da odvrnete pozornost od RESNICE, je bilo malo preveč za vas, kaj?
   A Gjonny pa mogoče ni delal diktature tri leta, nismo smeli iz občine, kaj šele do kakega zdravnika, ”maska je najboljša izbira tudi v gozdu, da predamo neko sporočilo o virusu”, kajne dr. Bregantova, pecete so zahtevali celo za tankanje, nočni počitek ob 21ih, huje od fašistov… samo bodeča žica je še manjkala.
   A ste pripravljeni na naslednjo rundo: Beowitch je že v štartu, izvoljena je bila za predsednico ZZS kot edina kandidatka in to z manj kot tretjino glasov, KAR 2/3 je očitno NE podpirata!!, a o tem vse tiho je bilo… Mladi zdravniki so vaši, Bitenc je vaš, prostozidarji so vaši (Temni angeli usode), NVO so večinoma od toplih bratcev dvojčkov iz SD, recimo Goljar-ostudna tobačnica na Društvu onkoloških bolnikov in še je nekaj takih primerov, vatikanski vojščaki so vaši, Petričeva (hčerka vašega Ernesta) dela na PHEIC sporazumu, hlapec Janushi pa bo seveda naredil vse, kar bo ukazano, čakamo samo še zeleno luč ostudnih globalistov in psihopatov iz SZO… bolezen x, pridi že, ptičja gripa 2.0, ali karkoli – osrečite nas z novim dehtečim prisilnim cepljenjem!
   Desmet se žal moti, (”govor resnice nas bo rešil”) – nikakor nismo zmagali, izgubljamo gladko in še huje bo!!

   Odgovori
   • ren

    “A Gjonny pa mogoče ni delal diktature tri leta, nismo smeli iz občine, kaj šele do kakega zdravnika,…”

    Dej nehi nabijat. V marsikateri demokratični državi so imeli zaradi epidemije precej strožje ukrepe kot pri nas.
    Kar se pa cenzure tiče, bi morali cenzurirati (banati) ravno tebe. KER SI STRAHOTNO TEČEN!!!

    Odgovori
    • vernon coleman

     Ren, imate vse možnosti, da dokažete, da se kjerkoli motim, predvsem bi bilo zanimivo, če bi ovrgli kaka oštevilčena, preverljiva dejstva, ne le pisali skrajno subjektivnih mnenj, politične propagande, nakladanja in plozanja… Vedite, da zdajle nismo na Novi24 ali cenzuRTV, nobena zunanja pomoč vam ne bo pomagala.
     Le eno vas prosim, samo ne, samo tega ne, samo ne spet pisat, O VELIKI Janez, ki si v nebesih, reši nas; bo šlo, vsaj enkrat? Zelo bi me zanimali – na tem mestu – kaki izstopajoči dosežki v zdravstvu – o, velikega Janeza? Res sem nestrpen, kar ne morem počakati vašega odgovora.

     Odgovori
    • vernon coleman

     Ejejej ren, tisto po definiciji niso demokratične države, ampak totalitarne- demokratične ne poznajo prisile, masovne cenzure, ugrabljenih institucij, neetičnih poskusov na ljudeh, ekstremne lažnive propagande, policijske tiranije in nasilja, itd.
     Dajte malo prebrat tale članek, pa mi uk column ni več všeč pri vseh temah. Vem, da je za portalplusovce malce zahtevno branje, a vseeno:
     ukcolumn.org: blogs/the-paradigm-wars-part-1-globocap-meets-mass-formation
     Dajte, potrudite se, upam, da znate dovolj dobro angleško, počasi pa boste vendarle napredovali, srečno!

     Odgovori
     • ren

      O tvoji TEČNOSTI pa nič???

     • vernon coleman

      Ej, model, mi je žal, vidim, da angleščina ne gre…, kaj pa srbščina, verjetno ste bili v vojski, mogoče je kaj na portalu logicno… malo posurfajte. Pa nemščina? Obstaja tudi swprs, tam je precej zanimivega. Hočem vam pomagati, vi pa – ali pišete tisto prežvečeno- spomnil sem se na vas ob novici na Kulturi: Razstava- ”Že neštetokrat prežvečeno: Ali čigumi prežvečimo podobno kot neko misel?” – ali pa ste kao užaljeni in pišete, da sem tečen, tudi prav. Samo argumentov žal ni od nikoder ali kulturne debate, res škoda.

   • Poveljnik

    vernon, ti si popolni kret……Več ni treba komentirat.

    Odgovori
 2. vernon coleman

  Spet res odvratno lažete in manipulirate. Ne da se tega drugače opisati. Ne, zdravstvo ni v razsulu zaradi Holoba (je Xhonny na shpeto naredil karkoli drugače? Popolnoma ničesar! Isti grobar zdravstva kot Holop!), on je pač pričakovano nezadržno nadaljevanje mantre ”zdravstvo razpada”, ”presneti dobavitelji” – v resnici pa uničenje zdravstva prinašajo popolnoma drugi dejavniki:
  1. nadaljuje se prodaja smrtonosnih, kancerogenih cigaret (trde droge), na kar 6.000 prodajnih mestih, celo otrokom —>>>> Posledice: 130.000 bolnikov s KOPB, 17 vrst raka, leta 2020 rekordnih 1570 novih bolnikov uradno s pljučnim rakom (v 90% zaradi kajenja), ogromno infarktov, kapi, gangren, itd. In, kaj naredi glede tega kdorkoli? Popolnoma NIČ! 1000% sprenevedanje, blefiranje, laganje – ODVRATNO!! Kajenje povzroča kar 4.500 mrtvih, predvidljivo in to vsako leto. Zaigrajte pogrebne pesmi, da bo lepo. Manca Košir uči, da moramo lepo umirati, kurc gleda življenje.
  2. Prodaja pijač z vsebnostjo sladkorja 100 g/L: —>>>> Posledice: 4x več debelih otrok kot leta 90, 150.000 predebelih bab in celo 230.000 dedcev – GROZLJIVO- in še 120.000 sladkornih bolnikov na zdravilih, plus še deset-tisoči neodkriti… in zanimivo, Butalistan ni v 33 letih naredil popolnoma nič glede tega!! Niti davka na sladkane pijače niso upali uvesti, kaj šele katerokoli kampanjo na področju javnega zdravje, popolna nula! Popolna IZDAJA!
  POPOLNOMA NORO!!!
  3. Neskončen pohlep zdravnikov, odvratna nadutost, ne-prevezemanje odgovornosti za karkoli (VEČNA LAJNA prodancev: ”za vse ste si kar sami krivi!!”), postopna, nezadržna privatizacija, nagnusne idiotske prevare, kot je bil govid, popolna prodanost medicinskih revij, fakultet, zbornice, SZD, Mladih zdravnikov, nevladnikov, CELOTNE MEDICINSKE ”$$$troke” mnogim panogam: farmaciji, prehranski industriji, alkoholni in celo kancerogeni tobačni industriji.
  Moderna medicina ne dela skoraj ničesar več koristnega, vedno bolj se nagiba k kakim evtanazijam, prisilnemu eksperimentiranju na ljudeh in skrbi le še za 1% najbogatejših, ti pač rabijo sveže organe, to morda še funkcionira.

  Da, vse tisto, kar smo mislili, da je zdravstvo, je že zdavnaj razpadlo!
  4. Naveze starih partijcev SD-SDS v zdravstvu, nasledniki Giovanija dela Tere, retardirani birokrati, plačani nakladači, Marušiči, Muršićka, Johnny z Nijaza (in še 600 ljudi, ki ne dela popolnoma nič koristnega), MZ – kaj ti ljudje sploh delajo??, ”$trokovna skupina” za govid, prostozidarji Ihan, Bitenc in druga zalega, pokvarjenka Petričeva, ki dela za totalitarni SZO, dr. Creck, blefer in demagog Brecelj – popolna odsotnost enega samega poštenega, inteligentnega zdravnika v Butalistanu… Seveda nič od tega ne bi bilo brez 1000% prodanih vseh MS medijev, neprodani bi vsaj prišli kdaj do besede…
  Novost, ki nam pripravljajo – legalizirajmo še HAŠIŠARSTVO, (skoraj vsi so o tem popolnoma tiho!!), TO JE TA REŠITEV, da bo JA še več duševnih bolezni, shizofrenikov, bebcev, lenuhov, morilcev, bleferjev, jecljačev, počasnih mislecev, infarktov, kapi, psihopatov… to pa je rešitev!
  Ne, res ne moremo biti optimisti. Izogibajte se prodanim zdravnikom, dobesedno satanom v belem, dokler ste še živi.

  Odgovori
  • vernon coleman

   Pa še to, odkril sem, da na portalu zdravstvo.si neki zdravstveni vele-strategi jokajo, enih 10 se je podpisalo pod protest, ker jim je bojda nek politik zabrusil: mazači.
   Uh, kako pa ta gorka krivica boli… ko pa smo ja vsi tako vrhunski, predani, delavni, sposobni. Saj se vidijo rezultati, kajne? In potem Kordiš tako blekne. Dajmo lopnit po njem, da nas ne bo nihče več kritiziral in se nas bodo vsi bali.

   Veliko prelepo govori o vas, samo to je njegova glavna napaka!!!

   Odgovori
   • APMMB2

    Draga pacienta, ko vas bo stisnilo v prsih, ali jetrih, se bosta podala kam? Kje na svetu pa obstajajo zdravniki in bolnišnice po vaših pričakovanjih? Le kje?

    Odgovori
    • Miller

     Spet rigaš, ker ne razumeš.
     Če bi zmanjšali kajenje in pitje sladkanih pijač, bi zmanjšali število bolnih in s tem sprostili množico zdravnikov in zdravstvenega osebja, zdravil itd.
     A ti je potrebno narisati ?

     Odgovori
 3. ren

  Ves spočit je prišel s potniške križarke – pa že naklada.
  Če bi bili zdravniki zadovoljni, ne bi – upravičeno – štrajkali. Kako pa kaj izpolnjevanje obljub, tovariš ministrski predsednik?

  Odgovori

Objavi komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

+Portal se trudi omejiti žaljivo komentiranje, “spam” vsebine, zato režim komentiranja še prilagajamo. Prosimo vas za razumevanje. Poleg tega vas pozivamo, da se vzdržite agresivnih vsebin. Komentarji, ki vsebujejo povezave na spletne strani ne bodo objavljeni.

zadnjih 10 +Izjava dneva


“Vse, predvsem pa koleno.”

"Pretepeni" in delno poškodovani Luka Dončić je po drugi zmagi nad Oklahomo, ki jo je zaznamovala groba igra in na trenutke sporno sojenje, iskreno povedal, kaj ga boli. Vseeno je prepričan, da bo nared za 4. tekmo, ki bo v American Airlines Centru v noči na torek ob...