“Švica je v nas prepoznala drugo Švico.”

Ključnik: reforme | Robert Golob | Švica | vlada

Avtor: | 26. aprila, 2024

Predsednik vlade Robert Golob je ob drugi obletnici volilne zmage in pred dnevom, praznikom boja proti okupatorju, v intervjuju za časnik Delo povzel vsebino njegovega vladanja in glavne dosežke. (Vir: Instagram Robert Golob, Delo)

11 komentarjev

 1. TL

  Sem mislil, da je Šarec s šacizmi nedosegljiv. Ne, ni, golobizmi so še bolj bizarni.

  • TL

   šarcizmi

 2. Kugy

  Golob je zdrel za test. Brez koke se v rjuhe ne more, kaj šele v parlament.

 3. jaz

  Ampak ti fantje samo slonijo na lopatah in ne švicajo od napornega dela.

 4. deni

  Hm prepoznani smo bili kot balkanska Švica. Ampak bi se reklo, da bolj švicamo, od kar ima oblast v rokah Golob, ki so ga izvolili Butalci. Vsi slovanski narodi nas prehitevajo. Mi pa se gremo ravbarje in žandarje, oziroma Nemce in partizane. Samo še material iz filma, ki naj bi predstavljal Dražgoško bitko manjka, ker so tovariši pohopsali ves denar. Še sreča, če ne bi dobili spektakel, kjer Nemci frčijo v zrak, partizani pa …

  • ren

   Na sestanku delavskega sveta je takratni generalni RTV Janez Vipotnik rekel, da se Dražgoška bitka MORA snemati kljub neugodnemu finančnemu stanju RTV. In se je. Denarja je bilo precej, posneti bi se moralo materiala za nekaj nadaljevanj, pa so vkup sklamfali komaj za slab celovečerec. Ker ni bilo snega, so morali scenci za panoramski kader položiti ne vem koliko sto belih rjuh, da so pričarali zimo.
   Danes pa delajo še slabše, ker se v pričakovanju prihoda slo-socializma ne da nobenemu več delati. V socializmu se vse naredi sámo, brez človeške asistence.

  • Roman N.

   verjetno imajo krčne žile in se morajo na kaj nasloniti.

 5. ren

  Vasko Simoniti je o tem golobu v intervjuju, ki ga je imel pred kratkim, rekel, da je “avtentični bedak”. Ta predsednik vlade(???) sploh ne ve, kaj govori. Enkrat pravi, da bo vladal dva mandata, drugič reče šest mandatov.. Ta “avtentični bedak” sploh ne ve, da na volitvah odloča narod. Namreč: ker ga ima narod poln kufer, bo na volitvah dobil tako malo glasov, da si volitev ne bodo upali ponarediti.

  • Vilmar

   “avtentični bedak sploh ne ve, da na volitvah odloča narod”. Morda pa “!avtentični” ve več o tem, kdo odloča volitve.

   • ren

    “Avtentičnega bedaka” tudi odločevalci o vsakokratnih volitvah ne marajo več.

  • Alojzz

   “da si volitev ne bodo upali ponarediti”

   Druge možnosti nimajo.

+Portal se trudi omejiti žaljivo komentiranje, “spam” vsebine, zato režim komentiranja še prilagajamo. Prosimo vas za razumevanje. Poleg tega vas pozivamo, da se vzdržite agresivnih vsebin. Komentarji, ki vsebujejo povezave na spletne strani ne bodo objavljeni.

zadnjih 10 +Izjava dneva


“Vse, predvsem pa koleno.”

"Pretepeni" in delno poškodovani Luka Dončić je po drugi zmagi nad Oklahomo, ki jo je zaznamovala groba igra in na trenutke sporno sojenje, iskreno povedal, kaj ga boli. Vseeno je prepričan, da bo nared za 4. tekmo, ki bo v American Airlines Centru v noči na torek ob...