“Slovenija in Malta rešujeta čast Evrope pred celim Svetom v primeru Gaze, naš ugled še nikoli ni bil tako visok kot je danes”

Avtor: | 6. aprila, 2024

Predsednik vlade in stranke Gibanje Svoboda Robert Golob je na t. i. Festivalu svobode ob Zbiljskem jezeru nekaj sto udeležencem in vesoljnemu svetu razložil, da Slovenija rešuje čast Evrope. Predstavil je tudi listo stranke za volitve v Evropski parlament, ki jo bo vodil nekdanji član LDS, ginekolog Aleksander Merlo. (Vir: FB Gibanje Svoboda)

 

Video

13 komentarjev

 1. slavkope

  Samodržđec dr. Robert Golob na vrhu vladajočega Gibanja svoboda kar sam avtokratsko izbira in sam nepooblaščeno imenuje ter promovira kandidate za volitve v evropski parlament ter celo mimo vseh demokratičnih postopkov v pristojnih organih EU tudi nepooblaščeno prejudicira kandidata za evropskega komisarja iz RS.
  Menda bodo poklicani in pristojni organi vladajočega GS v bližnji prihodnosti “post festum” kot da demokratično potrdili “modre” izbire in vsiljene odločitve svojega “mesije”.

  Nekoliko manj je verjetno, da bosta avtoritarnemu prvaku in narcisoidnemu samodržcu iz GS vsiljeno izbiro najbolj vztrajno in vselej “veselega” kandidata za evropskega komisarja brez vsakršne demokratične razprave in kritičnih pripomb lakajsko potrdili tudi koalicijski vladni stranki SD in Levica.

  “Lažnivi Kljukec” na vrhu vladajoče stranke GS ter aktualne Vlade RS in parlamentarne vladajoče koalicije GS, SD in Levice se ne obnaša več zgolj po zgledu največjih zgodovinskih samodržcev “država sem jaz!”, ampak si vse bolj samovšečno in populistično nekritično domišlja, da se je njegova država šele z njim postavila na “pravo stran zgodovine” ter po njegovi zaslugi “rešila čast Evrope pred celim Svetom”.

  Le kam nas bo še popeljal “lažnivi Kljukec” s svojimi “verniki”, koristoljubnimi lakaji in pohlepnimi pajdaši iz GS, SD in Levice, ko pa se je že v tem trenutku drzno postavil na “pravo stran zgodovine” in ko se je pogumno povzpel na “Olimp” Evrope in Sveta?

 2. Bepi schiavo

  Sedaj je čas, da Slovenci naredimo vsaj podoben korak, kot so ga naredili Islandci pred nekaj leti 🙂

  • Kugy

   Pa ta tip je na koki in ozadje tudi. Brez njega ni svetovne politike. Ko mu bo Jankovič ukazal bo rešil še Ukrajino in discipliniral Putina. ha, ha

 3. Miller

  Če je ta nesposobna vlada pogrnila na celi črti, so si rešili čast na primeru Gaze in pokazali, da so vseeno ljudje, napram rasističnim nacijem kulta tov. Twita.

  • Borovnica

   Res je. V nasprotju s svojmi ideološkimi predniki, ki so s svojimi dejanji že stokrat dokazali da niso ljudje.

 4. APMMB2

  Slovenci imamo zelo lep in poučen pregovor: GLIHA VKUP ŠTRIHA!!
  Če kje, potem drži prav v Gibanju Svoboda.
  Zelo težko je najti druščino, tako števično druščino,ki bi bila tako podobna med seboj.
  Tako relkoč jagodni izbor.
  Samo, ko pogledamo fotko iz naslova , kjr vidimo vidimo sončnega kralja, ki ga spremlja cvet pritlehnih spremljevalk. Vsaka zase je cevt, vse tri pa tvorijo pušeljcc strupenih kač za ozadje gadu.
  Res se je potrebno vprašati, kako Slovencem uspe med dvemi milijoni izluščiti dno od dna?
  Povsod, v vsaki množici se najde izjema, ki potrjuje pravilo.
  V Gibanju Svobode pa izjeme ni.
  In tak izbor na svobodnih volitvah je kuriozum, ki ga svet ne pozna.
  Prepričan sem, da se je na volitvah v Rusiji med milijoni Putinovih privržencev našal kak normalni volivec z dobrimi nameni, pa naj volitve imenujejo za nedemokratične, potvorejene, izsiljene itd.
  Za Slovenske volitve tega ne moremo reči,pa se nam je vseeno zgodilo, da smo izvolili izbor najslabšega.
  In takšnemu izboru moramo dati še piko na i.
  To je Vesel.
  Nismo še pozabili njegovih rabot, ki si zaslužijo pred vsem sobo z rešetkami na Dobu, kot pa svetlo pisarno v Bruslju.
  Se zavedomo,kaj nam Golob ponuja?

  • sonja

   hvala za izjemen komentar.

 5. Andrej Muren

  Slovenija je ponovno dokazala le, da je lutka v rokah tujih sil, ki jim služi Golob in njegovi. Kako bomo reševali čast Evrope, ko še svoje ne znamo? Ali to rešujemo tako, da naše levo vodstvo sodeluje s terorističnimi organizacijami in tihotapci ilegalnih migrantov? Drugje bi takšne politike odpeljali po najkrajši poti v arest.
  Da ne govorim o podpori ruski agresiji v Ukrajini, ki jo potihem dajejo prav isti ljudje.

 6. TL

  Prvi april je že za nami.

 7. roman N.

  tolk je pomemben,da so po zasedanju in na novinarski,pred njim samo mikrofoni,npr.N1,RTV,kje so drugi evropski.

 8. ren

  Svoboda? Ne! NEsvoboda!!!
  Kar govori tale NEsvobodni tip, je treba vreči čez ramo. Ta že dolgo dolgo ne bi smel biti več predsednik vlade!

 9. lovadokrova

  Tole pa ni več smešno. Mojstru se je odpeljalo do konca.

  • P.Kos

   Pravijo, da loči genija od norca zgolj korak. Ta je naredil enega preveč.

+Portal se trudi omejiti žaljivo komentiranje, “spam” vsebine, zato režim komentiranja še prilagajamo. Prosimo vas za razumevanje. Poleg tega vas pozivamo, da se vzdržite agresivnih vsebin. Komentarji, ki vsebujejo povezave na spletne strani ne bodo objavljeni.

zadnjih 10 +Izjava dneva


“Vse, predvsem pa koleno.”

"Pretepeni" in delno poškodovani Luka Dončić je po drugi zmagi nad Oklahomo, ki jo je zaznamovala groba igra in na trenutke sporno sojenje, iskreno povedal, kaj ga boli. Vseeno je prepričan, da bo nared za 4. tekmo, ki bo v American Airlines Centru v noči na torek ob...