“Taka razlaga je povsem nesprejemljiva, skregana z zdravo pametjo, kar je najbrž vsakemu jasno”

Avtor: | 12. decembra, 2023

Dr. Rajko Pirnat je v oddaji 24ur zvečer jasno povedal, da je prikrivanje podatkov z umetnimi oznakami zaupnosti nezakonito. Kot je tudi posredovanje tajnega pričanja drugi priči nesprejemljivo. Komisija, ki jo vodi Golobov poslanec Miha Lamut, je postala nekredibilna in bi se morala razpustiti. Miha Lamut, verjetno tudi predsednik vlade, pa odgovarjati za kazniva dejanja.

Video

Predsednik vlade prek svojih poslancev uničuje dokaze o svojem nezakonitem ravnanju? Razlaganje o tajnosti podatkov je samo krinka za sporne prakse. (Slika:24ur.com)

2 komentarja

 1. APMMB2

  Zadnjičje RTV SLO poročala, da je Tatjana Bobnar na zaprti seji DZ v tihi sodi u+izdala državno tajnost.
  To je prvovrstna neumnost, saj zato pa s e seje odborov prestavijo v tiho sobo. Kdar gre za obravnavanje tajenosti v Državnem zboru pa je predpisana procedura. Državni zbore je državni organ, kjer državne tajenosti ni. Nične mor biti takotajno, da ne bi ooo tej tajnosti smei vedeti posnci,ki vednar sprejemajo zakone, vs ezakone, tudi takšne, ki se tičejo največjih tajnosti države.

 2. ren

  Mislim, da je predsednik vlade zrel za zapor. Tako se norčuje iz države in ljudi, da je to že preveč!
  Tisti, ki so volili to SRANJE, naj se pa zamislijo, kam privede parola “Samo da ni Janša”! In država potrebuje natančno to: JANŠO!
  Kdor bo na naslednjih volitvah volil levičarje, je prava RIT!!!

+Portal se trudi omejiti žaljivo komentiranje, “spam” vsebine, zato režim komentiranja še prilagajamo. Prosimo vas za razumevanje. Poleg tega vas pozivamo, da se vzdržite agresivnih vsebin. Komentarji, ki vsebujejo povezave na spletne strani ne bodo objavljeni.

zadnjih 10 +Izjava dneva


“Vse, predvsem pa koleno.”

"Pretepeni" in delno poškodovani Luka Dončić je po drugi zmagi nad Oklahomo, ki jo je zaznamovala groba igra in na trenutke sporno sojenje, iskreno povedal, kaj ga boli. Vseeno je prepričan, da bo nared za 4. tekmo, ki bo v American Airlines Centru v noči na torek ob...