“To je sigurno pokazatelj, da se mora nekaj spremenit, se mora pokazat rezultate dela, ne pa samo govort”

Avtor: | 13. decembra, 2023

Župan Ljubljane Zoran Janković, ki je v včerajšnji oddaji 24ur zvečer pojasnil, da sicer podpira Roberta Goloba, ne pa celotne vlade, razume padec podpore vladi, ker tudi po njegovem preveč govorijo in premalo delajo. Zavrnil je tudi možnost, da bi se namesto Roberta Goloba pojavil kot novi selektor potapljajoče ekipe.

Video

Tudi župan Ljubljane je ne glede na prijateljstvo s predsednikom vlade precej kritičen do operativnosti te vlade. (Slika: 24ur zvečer)

8 komentarjev

 1. Miller

  Svetovljansko in „najlepše mesto“ je letos spet prečudovito okrašeno.
  V letošnjem fenomenalnem vzdušju „veselega decembra“ in izjemno bogati in kvalitetni glasbeni sceni, uživa na tisoče turistov z vseh koncev sveta.
  Vsa čast in kapo dol izjemni organizaciji Zokiju in njegovega teama.

  Ja, da bi vsaj delček te organizacije imeli tudi vladajoči, bi bilo tudi v državi fenomenalno vzdušje, v katerem pa bi uživali državljani. Tko pa levi in desni skrbijo samo za svoje riti in polnjenje žepov.

  • APMMB2

   Lahkoje bitiljubljanski župan,ko obvladuje več kot polovico Slovenskega proračuna s 300.000prebivalci, ostalih 1,8 milijna pa razpolga z drugo polovico.
   Povedati je potrebno še to, da večino denarja ustvari ostala Slovenije, v Ljubljani pa se denar pretaka samo s podpisovanjem papirjev.
   Kljub ogromni količini denarja, ki se steka v Ljubljano in se tam troši, pa je usodno to, da se večina pretvori v blišč, v napuh, zalo malo pa v koristne stvari.
   Kljub blišču,ki zaslepi tujsce, pa je Ljubljana še vedno dolga vas, ki ni naredila nobenega velikega koraka, kar bi si prestolnica evropske države morala narediti.
   Ljubljana nima usteznih inštitucij, ki bi jih moralaimeti: nima koncertne dvorane, nima gledališča, nima konižnice, nima bolnišnice, nima urejenega prometa.
   Prav tu naj opozorim, da se je sedaj lotila izgradnje železniške in avtobusne postaje, pa ne ve, kaj bo nardilaz železniškim vozliščem.
   se skupaj je ena velika kramarija, ki skrbi le za blišč in nič drugega.

   • Miller

    smrk, smrk…

 2. jaz

  Ne pozabimo da so krivi vsi tisti biciklisti in nevladne organizacije ki so ga spravile na oblast. Če recimo nekje na nek položaj nastavijo bedaka, so krivi predvsem oni a ne? Verjetno mrzlično priplravljajo kandidata, vmes pa sprejemajo totalitarne zakone da bodo zrušili demokracijo. Slabo se nam piše.

 3. MARJAN NOVAK

  Halo : “sicer podpira Roberta Goloba, ne pa celotne vlade”,… to pomeni, da se glede Goloba spreneveda – laže, ali pa je to dokaz, da si Golob ni izbral vseh članov vlade in vlada nekdo drug.
  Sicer pa, se postavlja vprašanje o uredniku oddaje, da so vprašali za mnenje, našo najvišjo moralno avtoriteto v Ljubljani in državi.

 4. ren

  Glede tega je janković tako neverodostojen kot golob. Nič mu ne gre verjeti. Ko so na sodišču veleli uničiti materialne dokaze o njegovem spolnem nadlegovanju (predatorstvo), so podrli vse o njegovi kakršnikoli dobronamernosti. Bolj je zaščiten, kakor je bil broz v Jugoslaviji. Vodja slovenske mafije!!!

 5. Dolfe

  Še Zoki šteka, da so popolnoma nesposobni, dnjee

  • P.Kos

   On šteka samo skozi svoj žep. Zaveda pa se, da bo ob takem delovanju Goloba in vlade, tudi “najlepše mesto” demolirano. Ljudje imamo dovolj Goloba, njegovih podpornikov in tudi vrh glave Jankovića, ki po mojem mnenju pooseblja vso bedo pravnega reda v Sloveniji.

+Portal se trudi omejiti žaljivo komentiranje, “spam” vsebine, zato režim komentiranja še prilagajamo. Prosimo vas za razumevanje. Poleg tega vas pozivamo, da se vzdržite agresivnih vsebin. Komentarji, ki vsebujejo povezave na spletne strani ne bodo objavljeni.

zadnjih 10 +Izjava dneva


“Vse, predvsem pa koleno.”

"Pretepeni" in delno poškodovani Luka Dončić je po drugi zmagi nad Oklahomo, ki jo je zaznamovala groba igra in na trenutke sporno sojenje, iskreno povedal, kaj ga boli. Vseeno je prepričan, da bo nared za 4. tekmo, ki bo v American Airlines Centru v noči na torek ob...