“Potrudili se bomo, da se Janša ne vrne na oblast”

Slika Instagram

Avtor: | 30. oktobra, 2023

Obrambni in začasni kmetijski minister Marjan Šarec, nesojeni organizator resničnostnih šovov, v intervjuju za Reporter podobno kot predsednik vlade Robert Golob iz naftalina vleče “hudobca” Janeza Janšo, ki mu bo sedanja vlada menda za vsako ceno preprečila vrnitev na oblast. Očitno res ne razumejo, da so sami s svojo nesposobnostjo na vseh področjih, lažnim zavzemanjem za pravno državo, pravičnost, enakopravnost… največji promotorji čim hitrejše spremembe oblasti. Največji problem te države v tem trenutku gotovo ni opozicijski hitroprstni tviteraš, ampak vladni “selektor”, ki ob očitnem precenjevanju svojih sposobnosti in vnemi podeljevanja rdečih kartonov ne vidi, da je on tisti, ki zabija avtogole celotni državi.

16 komentarjev

 1. vernon COLEMAN

  Jaz nisem napisal popolnoma nič žaljivega, nikoli prvi nisem žalil nikogar, niti so-komentatorjev, s katerimi se ne strinjam. Sicer pa že dolgo trdno verjamem, da ima vse medije v rokah partija, leva in desna, tudi pp ni izjema, vpeljava totalitarne cenzure to le dodatno dokazuje.
  Se je pa začela vsesplošna cenzura, v vseh tiskanih in internetnih medijih, mhm, to pa ja. In izbris vseh komentarjev do sedaj – tudi na tej strani, do tehle tukaj.
  Cenzura= smrt demokracije.

 2. Kugy

  Ha Ha Ha slabše že skoraj ne more biti. Upam da bo to dobra šola za vse, ki mislijo, da je v tej državi glavni problem Jansa. Mogoce bodo le ugotovilu, da ze dolgo sluzi kot ptičje strasilo, z namenom, da lahko odzadaj posvečeni, vladajoči kradejo in ponovno rezejo Slovencem vejo na kateri vsi sedimo. Prihodnost je v novem obrazu. Upam da tokrat z desne strani.

 3. jaz

  Nalijmo si čistega vina. Frontalni napad na Janeza Janšo je v bistvi napad na suverenost države Slovenije, naše domovine. Zadaj je projugoslovanska klika ki hoče nazaj enotno državo pod poveljstvom Srbov ali morda Rusov. …se da razbrati iz izjav Dodika. Ob zato najbolj ugodnem trenutku bodo mehki ć-ji formirali stranko. Takrat pa bomo šele imeli politične borbe. Neprenehoma utrjujejo svoje položaje v največjih slov. mestih, sedaj recimo tudi v policiji in morda v vojski. ne bo lahko.

  • Miller

   @jaz pravi: “Frontalni napad na Janeza Janšo je v bistvi napad na suverenost države Slovenije, naše domovine.”

   ———————
   hahahaha, tako so komunisti v bivši Jugi zmerjali vsakega, ki se je obregnil ob kakega funkcionarja, ki je kradel…
   …. in dodali, da je protiv bratstva i jedinstva in tekovina revolucije, pardon, osamosvojitve haha….
   Vedno isto sranje, drugo pakovanje. Enkrat komunajzar, večno komunajzar.

   • Jože

    Blagor ugogim na umu …

  • Miller

   Grims, ki se dela poštenjakar, pa še huje kot kočevski cigo išče načine, kako ogoljufati državo, pardon, išče kao luknje v zakonu.
   Sramota.

   • APMMB2

    Lahko pojasniš?

    • Miller

     Grims vpije, ujemite tatove…

   • ifigenija

    Če prav razumem, bi morali biti ta desni zgolj reveži, ki bi leve prosili za miloščino?
    Predstavljaj si, da bi nek medij podobne laži napisal o tebi…..

    • Miller

     Nočeš razumeti, da morala ne loči desne in leve.
     Psihologija tropa ali tolpe !

 4. ren

  Šarcu, golobu in še marsikomu na višjih položajih je ta trenutek glavna preokupacija – Janša! Ne zanima jih država in njeni problemi, ampak Janša, ki je kriv za previsoko inflacijo, za poplave, za vremenske spremembe in za to, da Šarec in golob ne moreta spati.
  Skratka – amaterska vlada!
  Baje se na levi govori, da boste odleteli. Janša bo pa še v parlamentu. Morda celo novi predsednik vlade. Če ne on, pa kateri od desnih.

 5. Rokovnjac

  S to izjavo je ta levaski bik pokazal,da se je spremenil iz osla v bika.To ni levnuhar,ta sploh ne ve kaj je clovestvo,enostavno spada v zooo!

 6. tohuvabohu

  Hehe, Šarplaninšek je še zmeren. Golob kot nekdaj Stane Dolanc grozi, da ne bodo DOVOLILI.

 7. slavkope

  Minister za obrambo ter začasni v. d. ministra za kmetijstvo, ribištvo in prehrano si brezsramno samo-preživetveno javno “kupuje” premierovo naklonjenost in popustljivost z edino politično “valuto”, ki mu še omogoča kot luzerskemu neizvoljenemu kandidatu nečastno zapravljene nekdanje LMŠ razkošno parazitiranje ob koritih oblasti – z javno bučno deklariranim in puhlo-populističnim politično in človeško izključevalnim proti-janšizmom.

  Ali bo javna prisega “zvestoba do groba” prvaku vladajočega GS in prvemu ministru Vlade RS ter njegovemu “sveto” srditemu in nepopustljivemu proti-janšizmu zadostovala za Šarčevo preživetje na aktualnem političnem bojišču “vseh proti vsem”, se bo šele pokazalo!

 8. P.Kos

  Uredništvo nas poziva k strpnosti pri komentiranju. Se strinjam. Vendar s takim nadaljevanjem teh Svobodinih priskutnežev, farizejev in diletantov -slabšalno- na vseh področjih, se bo agresivnost zagotovo prenesla na ulice.
  Vem, da med narodom vre, stiska v prsih in ta lonec Svobodinega licemerstva bo počil in takrat Šarec, ljudje ne bodo plesali, bodo pa peli tisto Čorbino: “Nemoj da ideš mojom ulicom”

  • BOKI

   E, Šarec, Golob te bo skenslal v roku 30 dni, kolikor znaša čakalna doba do telefonista… odfrčal bo tudi sam, še prej pa Stojmenova, Asta in Maljevac… sicer večina Šlovencev želimo, da se še par mesecev blamirajo na polno, za ksr plačujemo visokoooo ceno, a kad se gine, nek se gine na nivoju…

+Portal se trudi omejiti žaljivo komentiranje, “spam” vsebine, zato režim komentiranja še prilagajamo. Prosimo vas za razumevanje. Poleg tega vas pozivamo, da se vzdržite agresivnih vsebin. Komentarji, ki vsebujejo povezave na spletne strani ne bodo objavljeni.

zadnjih 10 +Izjava dneva

“Rusija je pripravljena obnoviti odnose s Slovenijo”

Predsednik Ruske federacije Vladimir Putin je v ponedeljek sprejel več novoimenovanih veleposlanikov v Moskvi, med njimi tudi novo slovensko veleposlanico Darjo Bavdaž Kuret, in v pogovoru poudarl pripravljenost na novo sodelovanje. Če smo povsem iskreni, sodelovanje...

“Podatek, ki mu je bila tajnost določena zato, da bi se prikrilo storjeno kaznivo dejanje, prekoračitev, ali zloraba pooblastil, ali prikrilo kakšno drugo nezakonito dejanje ali ravnanje, ni tajen”

Nekdanja ministrica Tatjana Bobnar (via odvetnik Luka Švab) sporoča, da je trenutni predsednik vlade Robert Golob očitno pripravljen storiti vse za prikrivanje svojih nezakonitih ravnanj. Ovadba SOVE je menda še en korak v nizu zlorabe oblasti. Pri obveščevalnih...

“Nobenih obljub, zaveza je, da začnemo delat”

Predsednik vlade Robert Golob je na vrhu gospodarstva na Brdu pri Kranju po letu in pol vladanja podal zavezo (spet), da bo vlada začela z delom na ključnih področjih. Glede na odzive podjetnikov je precej jasno, da le redki še verjamejo, da se bo kaj premaknilo v...