“Na trenutke smo sicer imeli ravnotežje”

Avtor: | 7. julija, 2024

Polom slovenske košarkaške reprezentance na olimpijskih kvalifikacijah v Pireju (tekmo proti Grčiji je Slovenija izgubila z rezultatom 68 : 96) je selektor ocenil z diplomatskim izrazom, ki sicer plastično odraža stanje na igrišču. Dejstvo je, da so bile olimpijske igre v Parizu glede na stanje slovenske reprezentance, anemično strategijo selektorja in izmučenega, poškodovanega Dončića znanstvena fantastika. Razmislek o osvežitvi reprezentance, konceptu igre, strokovnemu vodstvu je več kot nujen. (Vir: MMC RTVSLO)

1 Comment

  1. TL

    Nič pa o njegovi odgovornosti za porazno odigran turnir. Izmučeni Luka pač ni zmogel vsega. Ampak, ĉe je brez vseh odgovornosti predsednik vlade in stresa neumnost za neumnostjo, zakaj tega ne bi počel košarkarski selektor?

    Odgovori

Objavi komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

+Portal se trudi omejiti žaljivo komentiranje, “spam” vsebine, zato režim komentiranja še prilagajamo. Prosimo vas za razumevanje. Poleg tega vas pozivamo, da se vzdržite agresivnih vsebin. Komentarji, ki vsebujejo povezave na spletne strani ne bodo objavljeni.

zadnjih 10 +Izjava dneva


“Če zmagaš, nekaterim ni prav. Če ne zmagaš, nekaterim spet ni prav. Če skočiš na tistem kilometru, ni v redu. Če čakaš do črte, ni v redu. S tem sem se sprijaznil”

Naš kolesarski šampion Tadej Pogačar o "kavč" poznavalcih kolesarstva z družbenih omrežij. Pogačar ima sicer pred zadnjim tednom dirke po Franciji "udobno" prednost treh minut, pri čemer bosta o končnem zmagovalcu dokončno odločali dve gorski etapi v južnih francoskih...

“Semena jutrišnje zmage so v današnjem izidu”

Dolgoletna predsednica desnega Nacionalnega zbora (RN) Marine Le Pen ni mogla skrivati razočaranja po presenetljivem volilnem preobratu, ki je v Franciji zmago prinesel - sicer zelo razdrobljeni in neenotni - levici. Mnogi analitiki menijo, da so se francoski volivci...