“Ponosen sem, da sem kot prva podpredsednica, prva temnopolta ženska, ki je služila s temnopoltim predsednikom”

Avtor: | 5. julija, 2024

Ameriški predsednik in kandidat demokratov za nov predsedniški mandat Joe Biden je v intervjuju za radijsko postajo Wurd spet “ustrelil kozla” in pokazal, da ima resne težave z dojemanjem realnosti, kar skrbi vse več demokratskih podpornikov in sponzorjev. Umik podpore Bidenu je napovedala tudi močna podpornica demokratov, bogata dedinja imperija Disney, Abigail Disney, ki je napovedala, da bo finančno podporo demokratom dokončno umaknila, če ne najdejo kredibilnega kandidata za volitve. (Vir: telegraph.co.uk)

2 komentarja

 1. deni

  Ne razumem tega starega senilneža, ki se iz satelita vidi, da bo “poluzil” kot je dolg in širok. Če bi, oziroma, če bo Trump prišel na naslednje soočanje oblečen v klovna, Miki miško, astronavta, racmana Jako, mogoče še v Homerja Simpsona bo zmagal na celi črti, pa četudi bo lagal, da se bo kar kadilo, bo zmagal kot nič. Še naš golob bi ga komot premagal. Vendar je ameriška politika tako vkalupljena, oziroma vse niti plete globoka država in je čisto vseeno kdo vodi, zaenkrat še največjo velesilo. Svetu kot takemu se ne piše dobro, kajti zadnji cesarji rimskega imperija so bili prav tako za tiste čase stari ter senilni in nagnjeni k dekadenci in so jih barbari preprosto pregazili. In takratni “civiliziran” svet se je zavrtel nazaj. Ampak v tistem času ni bilo orožja kot dandanes, ker s sulicami, loki in katapulti pač ne moreš vreči sveta iz tečajev. V tem trenutku pa lahko neki neuravnovešenec, pa naj bo Kim, Xi, Putin, Bidon, pritisne na knof in hremo v maloru.

  Odgovori
  • tohuvabohu

   Nekako še razumem, da Biden zaradi umske prikrajšanosti ne uvidi, kakšna katastrofa se mu obeta. Ni pa mi jasno, kako da tega ne opazijo njegovi demokratski podporniki. Streljajo se v obe koleni, siromaki.

   Odgovori

Objavi komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

+Portal se trudi omejiti žaljivo komentiranje, “spam” vsebine, zato režim komentiranja še prilagajamo. Prosimo vas za razumevanje. Poleg tega vas pozivamo, da se vzdržite agresivnih vsebin. Komentarji, ki vsebujejo povezave na spletne strani ne bodo objavljeni.

zadnjih 10 +Izjava dneva


“Če zmagaš, nekaterim ni prav. Če ne zmagaš, nekaterim spet ni prav. Če skočiš na tistem kilometru, ni v redu. Če čakaš do črte, ni v redu. S tem sem se sprijaznil”

Naš kolesarski šampion Tadej Pogačar o "kavč" poznavalcih kolesarstva z družbenih omrežij. Pogačar ima sicer pred zadnjim tednom dirke po Franciji "udobno" prednost treh minut, pri čemer bosta o končnem zmagovalcu dokončno odločali dve gorski etapi v južnih francoskih...

“Semena jutrišnje zmage so v današnjem izidu”

Dolgoletna predsednica desnega Nacionalnega zbora (RN) Marine Le Pen ni mogla skrivati razočaranja po presenetljivem volilnem preobratu, ki je v Franciji zmago prinesel - sicer zelo razdrobljeni in neenotni - levici. Mnogi analitiki menijo, da so se francoski volivci...