“Tatjana Bobnar uživa polno zaupanje in podporo predsednice republike”

Avtor: | 27. oktobra, 2023

Čeprav se ni neposredno opredeljevala do afere “politično čiščenje Policije”, ki jo je zakuhal predsednik vlade Robert Golob, je predsednica države Nataša Pirc Musar dala jasno vedeti, da verjame nekdanji ministrici Tatjani Bobnar, njeni sedanji svetovalki. To dejansko pomeni, da predsednica države meni, da je predsednik vlade lažnivec in človek, ki ne spoštuje zakonov, ustave Republike Slovenije in je nagnjen k nedemokratičnim praksam. Zanimiv položaj, ki je v vsakem primeru dolgoročno nevzdržen.

9 komentarjev

 1. brane

  Normalnim zenskam gredo podzavestno na zivce moski, ki to niso..

 2. slavkope

  Predsednica RS, dr. Nataša Pirc Musar, je svoje jasno stališče ob javno razkriti škandalozni zadevi nezakonitih političnih pritiskov predsednika Vlade RS dr. Roberta Goloba na najvišja funkcionarje ministrstva za notranje zadeve, Policije in Sove izrazila že s takojšnjo ponudbo in vabilom nasilno odstopljeni/odstranjeni ministrici Tatjani Bobnar v svoj kabinet.
  Z najnovejšo izjavo je svoje pravno in politično jasno stališče v tej škandalozni zadevi le še enkrat potrdila in dodatno podkrepila.
  Pri čemer mogoče spregledati, da sta kandidaturo in izvolitev Predsednice RS od vsega začetka javno spodbujala in podpirala nekdanja Predsednika RS (Kučan in dr. Türk) z vsemi svojimi interesnimi podpornimi zaledji, ospredji in ozadji.
  Ko prvak GS in prvi minister Vlade RS drugim žaljivo očita “halucinacije”, je na najboljši poti, da se ti nestrokovno izrečeni žaljivi očitki vrnejo k njemu kot bumerang njegovega lastnega populističnega psiho-patološkega narcisizma in popolnoma neukročenega samo-destruktivnega egocentrizma.

  • APMMB2

   Prava izjava presednice bi se morala glasiti: Prdsednik Golob nima več zaupanja,zato mora nemudoma odstopiti, da Slovenija ohranja kredibilnostt!!

 3. TL

  NPM je s to izjavo povedala vse.

  #TooLate

 4. Kugy

  Ah, dinastija je z Golobom zavozila, sedaj popravlja. Milancek je poslal depeso in orkester je zaigral. Zdraven je treba še udariti po opoziciji, da se ne bi preveč mesala.

 5. jaz

  Jasno se vidi, da g. predsednica kljub nekaterim zdrsom izhaja iz realnega sektorja in ima svoj jaz. Da je z lastno inicijativo ustvarila podjetje in misli s svojo glavo. Skratka da je kot osebnost karakter, ne glede da se z njenim mišljenjem kdaj ne strinjam. Skratka, da razmišlja zdravo in modro ne glede da moraš v politiki mnogokrat sklepati tudi neljube in dvolične kompromise. Še nekaj mislim…normalnim ženskam gredo podzavestno na živce moški ki to niso…

  • P.Kos

   NPM je daleč od normalnosti. So se pač spoprijela med sabo plemena na kaviar levici. IN če ji je ušla ena normalnost(?!), še ne pomeni, da se zaveda realnega sektorja. Namreč je preveč blizu Musar in imajo vsaj 10 milijard razlogov za to.
   Počakaj, da prijezdijo za bizoni še “Apači” iz SD.

   Prosto po Karl Mayu

  • ren

   Preveč se sili na položaje in “položaje”. Od nepomembnih do pomembnih. Vse bi bila rada.

  • tohuvabohu

   NPM je prvi štor Slovenije.

   Med epidemijo se je stalno pojavljala v medijih in s prepotentnimi nastopi napadala nujne protikovidne ukrepe, češ da posegajo v človekove pravice. Pozabila pa je, da je zdravje tudi človekova pravica. Toliko škode v tej zadevi še Kučanu ni uspelo narediti.

+Portal se trudi omejiti žaljivo komentiranje, “spam” vsebine, zato režim komentiranja še prilagajamo. Prosimo vas za razumevanje. Poleg tega vas pozivamo, da se vzdržite agresivnih vsebin. Komentarji, ki vsebujejo povezave na spletne strani ne bodo objavljeni.

zadnjih 10 +Izjava dneva


“Vse, predvsem pa koleno.”

"Pretepeni" in delno poškodovani Luka Dončić je po drugi zmagi nad Oklahomo, ki jo je zaznamovala groba igra in na trenutke sporno sojenje, iskreno povedal, kaj ga boli. Vseeno je prepričan, da bo nared za 4. tekmo, ki bo v American Airlines Centru v noči na torek ob...