“Zaradi vladnih ukrepov bo padla kupna moč prebivalstva”

Ključnik:

Avtor: | 3. oktobra, 2023

Predsednica Zveze svobodnih sindikatov Lidija Jerkič je ugotovila, da vlada s svojimi ukrepi in ne-ukrepi konstantno znižuje standard državljanov Republike Slovenije. Pohvalno. Je bila pa iz očitno ideoloških razlogov hkrati proti ukrepom prejšnje vlade, ki so zviševali standard državljanov. Mogoče se bo ideologija končno umaknila argumetom. (Vir: RTVSLO)

1 Comment

  1. ren

    Že pred mnogimi desetletji sem prišel do spoznanja, da je pri nas dobro zaslužiti dano samo nekaterim. Rajo (proletariat!) pa je treba držati na meji preživetja, da ne bo preveč razmišljal o “nepotrebnih zadevah”.
    Danes, ko je demokracija, levičarji to še potencirajo. Dobro zaslužiti in obogateti je dano samo izbrancem. Izjeme so bolj redke. Za ostale je samo delo in slabo plačilo. Delo je postalo sramotno. Upokojenci, ki bi radi nekaj delali, so kaznovani z limitom “postranskega” dela. Ta kategorija sploh ne sme zaslužiti več, kaj šele obogateti! Narod pa še vedno časti enega vodilnih svetovnih komunistov, ki je živel v nepredstavljivem razkošju dvorcev, modrih vlakov in Galebov.

+Portal se trudi omejiti žaljivo komentiranje, “spam” vsebine, zato režim komentiranja še prilagajamo. Prosimo vas za razumevanje. Poleg tega vas pozivamo, da se vzdržite agresivnih vsebin. Komentarji, ki vsebujejo povezave na spletne strani ne bodo objavljeni.

zadnjih 10 +Izjava dneva


“Vse, predvsem pa koleno.”

"Pretepeni" in delno poškodovani Luka Dončić je po drugi zmagi nad Oklahomo, ki jo je zaznamovala groba igra in na trenutke sporno sojenje, iskreno povedal, kaj ga boli. Vseeno je prepričan, da bo nared za 4. tekmo, ki bo v American Airlines Centru v noči na torek ob...