“Če kaj, poslujem zelo transparentno, tako da ne nameravam odstopiti.”

Ključnik:

Avtor: | 1. oktobra, 2023

Ministrica za javno upravo Sanja Ajanović Hovnik je prepričana, da je nakupovanje letalskih kart v vrednosti, ki znaša 4-kratnik normalne tržne cene, nakazovanje več sto tisoč evrov državnimh sredstev svojemu nekadanjemu podjetju (v katerem sta lastnica njena mama in najboljša prijateljica), ki za prijateljske poslovne subjekte zaračunava 7-odstotno provizijo vsem, ki jim uredi državne subvencije (pri tem pa vsi, za katere mama ministrice ureja subvencije te dobijo garantirano 100-odstotno), zelo transparentno poslovanje. (Vir: Odmevi, RTVSLO)

6 komentarjev

 1. Rokovnjac

  This is only a test,pa da vidimo,ce bom lahko komentiral next time brez prijave!!??

 2. Rokovnjac

  Ali se bo za vsako komentiranje treba posebno prijaviti in ali je takle portal plus zdaj ze fertg,sam prasam???

 3. ren

  Vzvišenost, napuh in pijanost od oblasti. Zato bi se morali javiti na alkoholoških oddelkih ustreznih ustanov.

 4. ren

  testiranje!

 5. Mihael Rauter

  Tako kot vsi v koaliciji in tudi gospa ministrica so arogantni, sovražni in nepripravljeni na pogovor ali da bi pametno odgovarjali na zastavljena vprašanja. Vedno mešajo meglo, tako da človek sploh ne ve kaj so hoteli povedati ali prikriti, no včasih pa se zgodi, da nekaj izjavijo ko nebi smeli. Čimprej naj odleti z Golobočkom.

 6. pl@c

  Vsaka čast Eriki iz Tarče, da je raziskala temo, po drugi strani pa graja za anemične udeležence oddaje, ki so bili garancija za mlačen odziv. Verjetno načrtno.
  In seveda zdaj ni več ne duha ne sluha o tej temi na komunajz RTV, ministrica bo ostala na položaju, čeprav se državljanom ob njenem početju, ki je tipična praksa levajzarskih oblastnikov, obrača želodec. Pa verjetno niti ne bi izvedeli, če ne bi bilo hkrati bitke z javno upravo za plačice in apanažice.

+Portal se trudi omejiti žaljivo komentiranje, “spam” vsebine, zato režim komentiranja še prilagajamo. Prosimo vas za razumevanje. Poleg tega vas pozivamo, da se vzdržite agresivnih vsebin. Komentarji, ki vsebujejo povezave na spletne strani ne bodo objavljeni.

zadnjih 10 +Izjava dneva


“Vse, predvsem pa koleno.”

"Pretepeni" in delno poškodovani Luka Dončić je po drugi zmagi nad Oklahomo, ki jo je zaznamovala groba igra in na trenutke sporno sojenje, iskreno povedal, kaj ga boli. Vseeno je prepričan, da bo nared za 4. tekmo, ki bo v American Airlines Centru v noči na torek ob...