“Vlade nam vodijo mali ljudje brez vizije in državniške ambicioznosti. Slovenija si zasluži več!”

Avtor: | 12. oktobra, 2023

Soprog predsednice Republike Slovenije Aleš Musar se je nenavadno nediplomatsko obregnil ob sposobnosti ljudi, ki sedijo v izvršni oblasti. Izjavo je menda podal striktno v svojem osebnem imemu, nanašala naj bi se na celotno obdobje samostojne Slovenije, ampak težko si predstavljamo, da bo šla neopaženo mimo kabineta predsednika vlade Roberta Goloba, ki je večkrat izrazil samoprepričanje v to, da imamo v tem trenutku najboljšo, najhitrejšo, najbolj pravni državi zavezano, nasploh naj vlado, čeprav rezultati žal kažejo drugače. Izjavo je sicer podal ob odprtju razstave z naslovom KONS-TR3 – Konstrukcija nove ere v Galeriji TR3 v poklon delu arhitekta Edvarda Ravnikarja. (Vir: Delo; Slika: Vlada RS)

2 komentarja

  1. ren

    Ja, golob ima prav! In še več! Njegova vlada je daleč najboljša ne samo na planetu Zemlja, marveč v vsem vesolju. Inteligentni prebivalci drugih planetov nam zelo zavidajo. Bojimo se, da nam ga ukradejo!

  2. Mira pROTIĆ

    Kaj ta tajkun blebeta…..on je samo soprog in naj se briga zase in se ne vmešava v politiko,tako kot se soproga bivšega predsednika tudi ni.

+Portal se trudi omejiti žaljivo komentiranje, “spam” vsebine, zato režim komentiranja še prilagajamo. Prosimo vas za razumevanje. Poleg tega vas pozivamo, da se vzdržite agresivnih vsebin. Komentarji, ki vsebujejo povezave na spletne strani ne bodo objavljeni.

zadnjih 10 +Izjava dneva


“Vse, predvsem pa koleno.”

"Pretepeni" in delno poškodovani Luka Dončić je po drugi zmagi nad Oklahomo, ki jo je zaznamovala groba igra in na trenutke sporno sojenje, iskreno povedal, kaj ga boli. Vseeno je prepričan, da bo nared za 4. tekmo, ki bo v American Airlines Centru v noči na torek ob...