“Vlade nam vodijo mali ljudje brez vizije in državniške ambicioznosti. Slovenija si zasluži več!”

Avtor: | 12. oktobra, 2023

Soprog predsednice Republike Slovenije Aleš Musar se je nenavadno nediplomatsko obregnil ob sposobnosti ljudi, ki sedijo v izvršni oblasti. Izjavo je menda podal striktno v svojem osebnem imemu, nanašala naj bi se na celotno obdobje samostojne Slovenije, ampak težko si predstavljamo, da bo šla neopaženo mimo kabineta predsednika vlade Roberta Goloba, ki je večkrat izrazil samoprepričanje v to, da imamo v tem trenutku najboljšo, najhitrejšo, najbolj pravni državi zavezano, nasploh naj vlado, čeprav rezultati žal kažejo drugače. Izjavo je sicer podal ob odprtju razstave z naslovom KONS-TR3 – Konstrukcija nove ere v Galeriji TR3 v poklon delu arhitekta Edvarda Ravnikarja. (Vir: Delo; Slika: Vlada RS)

2 komentarja

  1. ren

    Ja, golob ima prav! In še več! Njegova vlada je daleč najboljša ne samo na planetu Zemlja, marveč v vsem vesolju. Inteligentni prebivalci drugih planetov nam zelo zavidajo. Bojimo se, da nam ga ukradejo!

  2. Mira pROTIĆ

    Kaj ta tajkun blebeta…..on je samo soprog in naj se briga zase in se ne vmešava v politiko,tako kot se soproga bivšega predsednika tudi ni.

+Portal se trudi omejiti žaljivo komentiranje, “spam” vsebine, zato režim komentiranja še prilagajamo. Prosimo vas za razumevanje. Poleg tega vas pozivamo, da se vzdržite agresivnih vsebin. Komentarji, ki vsebujejo povezave na spletne strani ne bodo objavljeni.

zadnjih 10 +Izjava dneva

“Sedite in dajte mir”

Predsednica Državnega zbora Urška Klakočar Zupančič je "tečnemu" poslancu Zvonku Černaču, ki je poskušal prebrati poslovnik Državega zbora, razložila temelje nove, svobodne demokracije. Video [video width="1920" height="1080"...

“Rusija je pripravljena obnoviti odnose s Slovenijo”

Predsednik Ruske federacije Vladimir Putin je v ponedeljek sprejel več novoimenovanih veleposlanikov v Moskvi, med njimi tudi novo slovensko veleposlanico Darjo Bavdaž Kuret, in v vljudnostnem nagovoru poudaril pripravljenost na novo sodelovanje. Če smo povsem...

“Podatek, ki mu je bila tajnost določena zato, da bi se prikrilo storjeno kaznivo dejanje, prekoračitev, ali zloraba pooblastil, ali prikrilo kakšno drugo nezakonito dejanje ali ravnanje, ni tajen”

Nekdanja ministrica Tatjana Bobnar (via odvetnik Luka Švab) sporoča, da je trenutni predsednik vlade Robert Golob očitno pripravljen storiti vse za prikrivanje svojih nezakonitih ravnanj. Ovadba SOVE je menda še en korak v nizu zlorabe oblasti. Pri obveščevalnih...