“Naj se nam nikamor ne mudi, drugi svet je še daleč, slej ko prej pa bomo vsi prišli tja, zato nikar ne prehitevajmo”

Avtor: | 1. aprila, 2024

Predsednik AMZS Leopold Pungerčar je na 26. tradicionalnem vseslovenskem srečanje motoristov z blagoslovom motorjev in motoristov v Mirni Peči na Dolenjskem vse pozval k strpnosti na cestah ob začetku motoristične sezone, ki so jo prinesle visoke temperature. Srečanja se je udeležila tudi predsednica Nataša Pirc Musar, ki si želi, da bi dosegli cilj nič mrtvih, nič hudo poškodovanih.

2 komentarja

  1. Evgenij Zavodnik

    Ali bi lahko prosim v 21. stoletju nehali s tem praznoverjem. To je enostavno žaljenje človekove inteligence.

    • ren

      Ja, res. Skozi stoletja so se take stvari obdržale, v podivjano 21. stoletje pa res ne paše več.

+Portal se trudi omejiti žaljivo komentiranje, “spam” vsebine, zato režim komentiranja še prilagajamo. Prosimo vas za razumevanje. Poleg tega vas pozivamo, da se vzdržite agresivnih vsebin. Komentarji, ki vsebujejo povezave na spletne strani ne bodo objavljeni.

zadnjih 10 +Izjava dneva


“Po koncu kariere bom imel v Sloveniji kmetijo”

Slovenski superzvezdnik Luka Dončić, ki kljub vsem izjemnim rezultatom letos verjetno ne bo postal MVP lige NBA, je za revijo Esquire razkril nekaj njegovih osebnih načrtov, želja. Za prihodnost slovenskega kmetijstva očitno ni bojazni. (Vir: Sportklub)

“To je posebnost slovenske levice, kjer se NATO stigmatizira in sovraži in s tem bo treba en dan razčistiti. Denimo Švedi se recimo niso eno jutro zbudili zadrogirani in po 200 letih nevtralnosti vstopili v NATO, to so storili zato, ker so imeli tehtne razloge.”

Vojko Volk, državni sekretar za mednarodne zadeve ter nacionalno in mednarodno varnost, je v oddaji Marcel voditelja, ne glede na njegovo fanatično ideološko "proti NATO" agendo in klasično polagaje besed v usta ter agresivno skakanje v besedo, precej učinkovito in...

“Iskreno povem, da se še nisem odločil”

Očitno imamo še četrtega kandidata za vodenje SD. Gospodarski minister Matjaž Han, tretji najbolj popularen politik v Sloveniji via Mediana, ne zanika ambicij. Na kongresu stranke lahko ob že potrjenih kandidatih kandidira, če ta predlog poda tretjina delegatov...

“Mi smo bili zelo skeptični, če s tem ne povzročamo še večje panike. Če bi jaz neposredno dobila takšno pismo, kot so ga poslali oni (Policija), je vprašanje, če bi otroka poslala v šolo.”

Damjana Korošec, ravnateljica OŠ Fužine, se je podobno kot mnogi drugi v šolstvu obregnila ob ustreznost komuniciranja Policije in vlade ob domnevnih grožnjah nasilja v šolah. Dejstvo namreč je, da je Policija skupaj z ministrstvom za izobraževanje s svojim...