“Velika noč je nenazadnje prelomnica tudi v naravi, ki nas obdaja. To je čas, ko dan za nekaj časa spet premaga temo.”

Avtor: | 31. marca, 2024

Premier Robert Golob je državljanom ob Veliki noči poslal, serviral nove zanimive misli. Pred dnevi smo izvedeli, da je tema najtemnejša v predorih, danes pa je dan za nekaj časa premagal temo. Izvedeli smo tudi, da “stoletne veje dreves danes poženejo nove, zelene poganjke. To je rojstvo vsega novega, pozitivnega, navdihujočega. Če bomo znali te preproste nauke narave preplesti v svoje misli in ravnanja, bomo bolje živeli tudi ljudje,” je prepričan premier. (Vir: gov.si)

5 komentarjev

 1. ren

  Dokazal je, da je treba njegove besede preslišati. Nimajo veljave!

 2. tohuvabohu

  Spomladi ozeleni vsak štor. Velja tudi za politike.

 3. Rokovnjac

  Ce vprasate Taubija kje je najbol tema,sem siguren,da ne ve,ceprav govori o tunelih.Mu bom jaz povedou.Najtemnejsa tema je,ce o polnoci na sredi dolgega tunela pogledasa crncu v rit!
  sicer pa se ni nobenih komentarje,pa naj bom jaz prvi!

  • Janez Bele

   S sončnimi očali…

   • Rokovnjac

    Oprosti,to mi ni prislo na misel,je pa vsekakor excelent idea,priznam da sem se na velikonocno nedeljo tol nasmejau,da bi se hmal poscau!Se najdrazi sem to povedou!

+Portal se trudi omejiti žaljivo komentiranje, “spam” vsebine, zato režim komentiranja še prilagajamo. Prosimo vas za razumevanje. Poleg tega vas pozivamo, da se vzdržite agresivnih vsebin. Komentarji, ki vsebujejo povezave na spletne strani ne bodo objavljeni.

zadnjih 10 +Izjava dneva


“Po koncu kariere bom imel v Sloveniji kmetijo”

Slovenski superzvezdnik Luka Dončić, ki kljub vsem izjemnim rezultatom letos verjetno ne bo postal MVP lige NBA, je za revijo Esquire razkril nekaj njegovih osebnih načrtov, želja. Za prihodnost slovenskega kmetijstva očitno ni bojazni. (Vir: Sportklub)

“To je posebnost slovenske levice, kjer se NATO stigmatizira in sovraži in s tem bo treba en dan razčistiti. Denimo Švedi se recimo niso eno jutro zbudili zadrogirani in po 200 letih nevtralnosti vstopili v NATO, to so storili zato, ker so imeli tehtne razloge.”

Vojko Volk, državni sekretar za mednarodne zadeve ter nacionalno in mednarodno varnost, je v oddaji Marcel voditelja, ne glede na njegovo fanatično ideološko "proti NATO" agendo in klasično polagaje besed v usta ter agresivno skakanje v besedo, precej učinkovito in...

“Iskreno povem, da se še nisem odločil”

Očitno imamo še četrtega kandidata za vodenje SD. Gospodarski minister Matjaž Han, tretji najbolj popularen politik v Sloveniji via Mediana, ne zanika ambicij. Na kongresu stranke lahko ob že potrjenih kandidatih kandidira, če ta predlog poda tretjina delegatov...

“Mi smo bili zelo skeptični, če s tem ne povzročamo še večje panike. Če bi jaz neposredno dobila takšno pismo, kot so ga poslali oni (Policija), je vprašanje, če bi otroka poslala v šolo.”

Damjana Korošec, ravnateljica OŠ Fužine, se je podobno kot mnogi drugi v šolstvu obregnila ob ustreznost komuniciranja Policije in vlade ob domnevnih grožnjah nasilja v šolah. Dejstvo namreč je, da je Policija skupaj z ministrstvom za izobraževanje s svojim...