“Smo pristali na to, da gremo s pomočjo mediatorja iskati rešitve za nekaj, kar že vemo, kako se bo zaključilo”

Avtor: | 15. marca, 2024

Predsednik vlade Robert Golob je v oddaji 24ur zvečer najbolj plastično prikazal, da spet blefira, da se ne misli pogajati z zdravniki, sprejeto mediacijo razume kot pot do njegove rešitve, ki jo pozna že v naprej.  (Vir: 24ur zvečer)

VIDEO

Uroš Slak je predsednika vlade dobesedno ujel na laži, mediacija, vse besede o pogajanjih so samo pridobivanje časa.

7 komentarjev

 1. ren

  Tovariš blefer, igraš strahovito nevarno igro. Ne misli, da si vsemogočen in da si lahko aroganten. Nekoč boš tudi ti potreboval zdravniško pomoč. Táko, da bodo odločale sekunde…

 2. deni

  Ne vem kaj pri govorjenju PVeja ni jasno. Preprosta računica. Ljudje smo odvisni od zdravnikov, PV pač ni, ker lahko takoj odleti v Švico k najboljšim zdravnikom. Tista operacija kile je bila samo rutinska zadeva, oziroma pesek v oči raji.

  PV točno ve kaj hoče, brez skrbi. Zakaj? Potrpežljivo čaka, da se prej ali slej dogodi pri zdravniški stavki, kakšna hujša napaka. Bog ne daj, da kdo umre zaradi stavke zdravnikov. Vladna propagandna mašinerja bo z vsemi topovi udarila po zdravnikih in se bodo morali ponižani umakniti. Narod se kaj hitro lahko spremeni v, ne bom, ker poskušam biti politično korekten. Se pa veliko ve iz zgodovine, da so brez razmisleka radi prisostovali raznim pogromom v preteklosti. Da mi ne bo kdo očital mešanja jabolk in hrušk je to samo prispodoba, končno smo v 21. stoletju, ampak določene stvari se niso kaj dosti spremenile.

  Bitka, ki se trenutno, še neodločeno vodi na plečih ljudi, se lahko nemudoma prevesi v eno ali drugo stran. Vendar so bolj v nevarnosti zdravniki, ker so konec koncev zavezani, da skrbijo za ljudi. Trenutne vlade pa ničesar ne zavezuje, razen hinavske zaprisege na Ustavi v parlamentu. Ampak Ustava je na žalost za nekatere samo nekaj popisanih listov, ki jih s pravniškimi zvijačami vehementno zaobideš. Mar ne.

 3. Rokovnjac

  Svoje cajte smo peli vbeselo pesem,k jo vorjto ne pozna nobeden Slovenec,verjetno jo ni tudi v arhivih vec!
  glasi se pa nekako takole:
  Kam his v daljavo smeli veter,
  cakaj veter s tabo gremo,
  tja do dragega Stalina sporocilim,
  Da svobodo tudi mi gradimo,
  mi najmlajsi Titova mladina!

  Danes pa naj bi se koncala takole: Mi najmlajsi Holobova mladina!

 4. APMMB2

  Čas se je iztekel. Javnega zdravstva je konec. No, socialističnega javnega zdravstva, da se razumemo.
  V Evropi poznamo javno zdravstvo, ki pa deluje na drugačnih principih. Za takšno zdravstvo se zavzemajo zdravniki. Ne, da bi bolje zaslužili, ampak da bi imeli boljše pogoje dela in več reda.
  Golob se tega ne zaveda in misli na silo ustaviti zgodovino.
  Se pa lahko zgodi obratno, da je stavka konec Goloba.
  Slovenija lahko preživi brez Goloba, brez zdravsta pa ne more.

 5. julijan

  V času mediacije bodo zdravniki zamrznili vse stavkovne aktivnosti. Mediacija bo trajala do konca te vlade.

 6. slavkope

  “Lažnivi Kljukec” se še naprej igra
  brezupne “igre brez meja”.
  In medijski dreserji s POP tv in Martić tv ga še naprej “depolitizirano agit-propovsko servisirajo” spredaj in zadaj, kot da bi bil njihov Bog.

 7. naveličan

  Ni dvoma, precednik, ti itak vse veš in vse znaš. Blagor nam,

+Portal se trudi omejiti žaljivo komentiranje, “spam” vsebine, zato režim komentiranja še prilagajamo. Prosimo vas za razumevanje. Poleg tega vas pozivamo, da se vzdržite agresivnih vsebin. Komentarji, ki vsebujejo povezave na spletne strani ne bodo objavljeni.

zadnjih 10 +Izjava dneva


“Če zmagaš, nekaterim ni prav. Če ne zmagaš, nekaterim spet ni prav. Če skočiš na tistem kilometru, ni v redu. Če čakaš do črte, ni v redu. S tem sem se sprijaznil”

Naš kolesarski šampion Tadej Pogačar o "kavč" poznavalcih kolesarstva z družbenih omrežij. Pogačar ima sicer pred zadnjim tednom dirke po Franciji "udobno" prednost treh minut, pri čemer bosta o končnem zmagovalcu dokončno odločali dve gorski etapi v južnih francoskih...

“Semena jutrišnje zmage so v današnjem izidu”

Dolgoletna predsednica desnega Nacionalnega zbora (RN) Marine Le Pen ni mogla skrivati razočaranja po presenetljivem volilnem preobratu, ki je v Franciji zmago prinesel - sicer zelo razdrobljeni in neenotni - levici. Mnogi analitiki menijo, da so se francoski volivci...