“Jaz mislim, da je strokovnjakov v tej vladi precej in številni se še zanimajo za delo in sodelovanje”

Avtor: | 28. februarja, 2024

Ob predlogu SD za novo pravosodno ministrico je vodja poslanske skupine Gibanja Svoboda v Državnem zboru Borut Sajovic spet pokazal, da ima precej dober smisel za humor. Državljani se sicer ne smejejo. (Vir: TVSLO3)

VIDEO

Vzporedni svet koalicije se poglablja.

13 komentarjev

 1. APMMB2

  Problem Slovenije je v tem, da levica nima več kadra, s katerim bi lahko sestavila vlado.Ko primerjamo kandidate in mislece na levi, so vsi podmerski. Če je njihov največji intelektualni adut Žižek, potem nas lahko zelo skrbi.
  Ali ve kdo v Sloveniji, kaj je ta slavni mož naredil za družbo? ( za sebe je naredil ogromno).Za njim je vrsta univerzitetnih profesorjev, ki niso niti za ped boljši od Sajovica, le z doktorskimi titulami se hvalijo.Poglejmo si samo izbor teh,ki so iz univerzitetnih vrst prestpopili v parlamant in vlado.
  Cvet med cveti je tudi PV Golob. Kako je dobil doktorat? Ali je za doktorat dovolj če znaš prižgati, ali ugasniti luč?
  Bogato naznanje nam je demonstrirala odstavljena ministrica za pravosodje DŠP. Je bila sicer šlamparija, vednar brez temeljitega neznanja takšnega kozla ne bi mogla ustreliti.
  Skrb vzbujajoča je tudi generacija, ki prihaja. Podobni so krvavim boljševikom, ki so izvedli Oktobrsko revolucijo in terorizirajo svet še dandanes, če ravno je bilo videti, da je s padcem Berlinskega zidu z boljševizmom konec.
  Bolj ko se v Sloveniji krepi boljševizem, bolj leze na lastvicah uspešnosti navzdol.
  Naj se obregne še ob dva veleuma, ki sta modrovala sinoči na Faktorju: ob Lukšiča in ob Jeretiča.Kljub temu, da je Slovenija po zaslugi vlade in državnega zbora v prostem padu in ji grozi bankrot, bi ta dva pacienta še kar ohranjala koalicijo in državni zbor iz katerega pa bi sestavila vlado. Mar ni to odobravanje popolnega kolapsa? In to sta leva mnenjska voditelja, ki sta nam zanesljivo pomagala izvoliti Goloba, saj je Janša za njih najnevarnejši Slovenec vseh časov.
  Rešitev za Slovenijo je zmga desnice in druga republika.
  Žal ima levica v rokah vse vzvode, potrebne za vladanje, zato ni prčakovati, da se bo poslovila iz vladarskih palač še najmanj 50 let!

 2. Veselka

  Jej, jej, gospod poslanec, morda bi si vseeno pogledali uspešnost Slovenije, ki je bojda na predzadnjem mestu EU držav. Za razliko od “fašistične” prejšnje vlade, ko smo bili kljub C19 na drugem mestu. To so dejstva, gospod poslanec, ki jim žal ne morete oporekati. Morda vam zaupam še en podatek, Drugo mesto po uspešnosti gospodarstva danes zaseda Hrvaška, s katero se tako radi primerjamo. Toliko o vaših ocenah in o strokovnjakih. Sicer je dovolj zgovoren podatek, s kakšnimi težavami se srečuje vaš predsednik, ko išče nove ministre, saj jih je bore malo takih, ki bi želeli iti na ladjo, ki se potaplja. Zato se boste še naprej ukvarjali s konkurenco, računali potrošniške košarice, ki morda veljajo v Albaniji, še naprej boste nakladali in nakladali kako dobro nam gre, dokler se ne uresniči napoved B. Požarja, da na štartu že čaka bodoči premier, to je aktualni finančni minister. In čestitam, gospa Vuković vam bo očitno polepšala vaše poslansko življenje.

 3. Rokovnjac

  Tega tepca Saj-je viarja pa res tezko poslusam,cist prepocasi govori,kar pa irece,je pa itak brez veze!

 4. deni

  tukaj pa se popolnoma strinjam s teboj.

 5. Miller

  Kar prileze iz Tržča je ogabno, ali je desno ali levo.
  Sajovic in Ropar. Bivša župana.
  Piho populistična dolgoprstna gobezdala.
  GO home !

  • APMMB2

   Pa Bojan Križaj tudi?

 6. tohuvabohu

  Kateri vic je najbolj smešen? Sajo-vic! Državljani se sicer ne smejejo, se pa mu obilno posmehujejo.

 7. slavkope

  Vodji poslanske skupine vladajočega Gibanja svoboda, bivšemu županu Tržiča, pa res moramo verjeti na besedo.

  On bo pa ja “za gvišn” vedel, koliko “svobodnjaško” gen-i-aliziranih “strokovnjakov” je med začasnimi ministri in državnimi sekretarji Golobove Vlade RS in koliko jih nestrpno ter neučakano še čaka na začasno najvišje vladne in para-vladne položaje, začasno klimatizirane pisarne, brhke tajnice, blindirane limuzine in prestižne funkcionarske življenjepise.

  Narcisoidno-samopašni politični komolčar in brez-hrbtenični strankarski kameleon dobro ve, da je edina “stroka” ki povzpetnike njegove baže zanima, kako čim bolj brezsramno uspešno ter egoistično požrešno izkoristiti začasno “zlato obdobje” političnih in oblastnih privilegijev, kako čim bolj do konca izkoristiti nepovratna proračunska sredstva ter kako po koncu padanja “božje mane” čim bolj neopazno ponikniti s privatizirano državno “apanažo” v nedotakljivo zasebnost.

 8. ren

  Ja, Sajovic, “Dončičev” je med levimi precej!

 9. vernon coleman

  Ja, ne, saj ne, da ni duhovit tale Sajovic, toda po moji oceni ne presega dr. Cracka z mikro-miniaturno masko na kosmati bradi, tistega, ki se opravičuje, da je pozabil na masko na črpalki in beži pred Zlatkotom, ta karizmatični krotilec đžankijev, ”uživajte, dokler lahko” dr. Kazzota, Tine ‘alias mladi zdravniki’ -”Nošnja maske je smiselna tudi pri samostojni aktivnosti na prostem. Kapljice, aerosoli ostajajo v zraku, okoli nas je oblak. ” dr. Bregant, super-sodelovalnega Looooogarja z ZDS (ezdees) s Palomarja ter seveda enega in edinega -jači od Seinfelda – dr. Janshteina…

  • deni

   Ja drži, vendar je t. i. dr. Crack le nekaj naredil, medtem ko Saj Ibn ovic samo stresa dolgočasne puhlice. Janshistein pa vseeno bolj spominja na Einsteina. Seveda ni genij kot Ibn Aba Golobi, ampak je vlada delala, medtem ko se AL Palomari slikca v elevatorju in najbrž nakupuje v Harrodsu.

 10. deni

  Kaj je Sajovicev najljubši pamflet. Vlada dela dobro. Vlada se trudi. Vlada je trdna kot še nikoli in podobne floskule dolgočasnega vodje poslanske skupine Svobode. Če bi se potapljal v globoki vodi, bi še vedno trdil, da plava svetovni rekord. Saj so Svobodnjaki vredni svojega denarja, ampak ta pravljičar pa prekaša vse. Nekoliko ga je Vukovićeva poslala na stranski tir, ampak očitno je spet zasedel glavni tir z železniškimi postajami, ki naj bi bi bile v 21. st. in tiri iz 19. stoletja. Bravo

 11. juhejfantje

  Kak pacient

+Portal se trudi omejiti žaljivo komentiranje, “spam” vsebine, zato režim komentiranja še prilagajamo. Prosimo vas za razumevanje. Poleg tega vas pozivamo, da se vzdržite agresivnih vsebin. Komentarji, ki vsebujejo povezave na spletne strani ne bodo objavljeni.

zadnjih 10 +Izjava dneva


“Vse, predvsem pa koleno.”

"Pretepeni" in delno poškodovani Luka Dončić je po drugi zmagi nad Oklahomo, ki jo je zaznamovala groba igra in na trenutke sporno sojenje, iskreno povedal, kaj ga boli. Vseeno je prepričan, da bo nared za 4. tekmo, ki bo v American Airlines Centru v noči na torek ob...