“Jaz bi prosil vse, ko jih anketarji pokličejo, da rečejo, da podpirajo Goloba, da bodo glasovali za Svobodo. Ker dokler bodo imeli občutek, da imajo rejting v redu, se bodo počutili manj poklicane, da morajo nekaj delat. Dajmo jih umirit…”

Avtor: | 8. januarja, 2024

Dr. Janez Šušteršič, nekdanji finančni minister, je malo za šalo, malo za res, komentiral obnašanje predsednika vlade Roberta Goloba, vladne koalicije in vpliv merjenja javnega mnenja na vladne politike. Ker njihovo “zagreto” delo pomeni več problemov za državljane in gospodarstvo, kot nedelo, slednje ohranja vsaj status quo, ki omogoča osnovno preživetje do naslednjih volitev. (Vir: Ura moči, Planet TV)

6 komentarjev

 1. ren

  V kratkem bo uzakonjeno, da bo v novogradnje prepovedano vgrajevati plinske peči in peči na drva. Vse v namen goljufivega “zelenega prehoda”. Naslednji korak bo prepoved prodaje drv in zapiranje plinskih pipic. Kaj bo ostalo za gretje stanovanjskih hiš? ELEKTRIKA!!! Kdo je “električni” tajkun? Neki golob, ki je predsednik vlade. Bomo mirno prenašali ali bomo zagrabili kole in šli nad vlado? Potreben bo surov upor! Teh kretenov ne bomo več prenašali.

 2. brane

  Vsem na Gregorcicevi kupiti copate, da ne bodo koga zbudili.

 3. R

  Kako lahko nekakšeb ornitolog, ki ni preskakoval razredov kot poglavar papagajske flote dovoli takšno nesramnost. Poglavar se je ja učill od žabjega kralja veščin upravljanja Koliščarske zadruge. Veliki šef meglene dežele pa fen bratskega petelina, ki se menda prej zbudi kakpr zaspi in potrebuje v treh dneh uro in štirideset minut spanja, obenem pa bolje kot rodna mama ve, kako se je rodil in kdaj in celo težo in velikost pozna v nulo. Ker pa se vodilni ptič rad uči, nima nikakršnih težav. Seveda je to nezlonamerna basen in z resničnimi osebami nima veze in je zgolj naključna.

  Kar pa se tiče našega bratskega prijatelja pa je takšnih cvetk še ogromno. Naši veleumni satiriki pa naj se ućijo od srbskih, no ja, vsaj od enega, ki se zna šalit na račun opozicije sploh pa vladajočih papagajev. Mogoče Srbi niso najbolj delavni, vwndar jim v humorju ne sežemo niti do kolen.

 4. slavkope

  Cinizem je verjetno zadnja stopnja aktivno izraženega obupa kritičnih intelektualcev v družbeni “gluhi lozi” pred popolnim obupom ter popolno miselno in akcijsko pasivnostjo oz. mrtvoudnostjo.

  V resnici nihče v tej državi več ne pričakuje od “lažnivega Kljukca” in njegovih zvestih lakajev in papagajskih posnemovalcev iz vlade in vladajoče koalicije GS, SD in Levice, da bi kdaj po ne-sreči ali zaradi “vesoljskega dežja” morda celo uresničili neresno napovedovano in neodgovorno obljubljano.

  Večina trajno politično brezpravnih, preziranih in globoko užaljenih ter razočaranih državljanov RS je celo političnih ugotovila, da je pravzaprav sistematično ne-uresničevanje in ne-izvajanje njihovih zlahka izrečenih in še bolj zlahka pozabljenih obljub in zavez pravzaprav še najboljše, na kar lahko nemočni plebejci, volivci in plačniki neodgovornih družbenih parazitov na oblasti upamo do konca njihovega terorja diktature “svobode” oziroma do naravnega izteka nadute samovolje bolestno narcisoidnega samodržca in njegovih brezsramnih in koristoljubnih političnih pajdašev, profitoljubnih “spin doktorjev”, medijskih hlapcev in profesionalnih brezsramnih virtuozov lažne populistične politične agitacije in propagande.

 5. APMMB2

  To je cinizem, ki kaže, da je dr. Šuštršič obupal in da ne vidi nobene perspektive več.
  Razmere so res katastrofalne in ni videti bodočnosti.
  Ne zaležejo dobri nasveti, ne zaleže kritika, niti protesti.Kaj nam še ostane, ko vemo, da bo naslednik Goloba morda že šimpanz Niko iz živalskega vrta, saj je kadrovski bazen Milan Kučan že izpraznjen.

  • Rokovnjac

   Spostovani APMMB2,verjemite,da bazen se ni prazen,ko na primer jaz iz daljave vidim,da pljuska se veliko cez rob.Pa lep ozdrav!

+Portal se trudi omejiti žaljivo komentiranje, “spam” vsebine, zato režim komentiranja še prilagajamo. Prosimo vas za razumevanje. Poleg tega vas pozivamo, da se vzdržite agresivnih vsebin. Komentarji, ki vsebujejo povezave na spletne strani ne bodo objavljeni.

zadnjih 10 +Izjava dneva


“Vse, predvsem pa koleno.”

"Pretepeni" in delno poškodovani Luka Dončić je po drugi zmagi nad Oklahomo, ki jo je zaznamovala groba igra in na trenutke sporno sojenje, iskreno povedal, kaj ga boli. Vseeno je prepričan, da bo nared za 4. tekmo, ki bo v American Airlines Centru v noči na torek ob...