“Naj povem, da kdor obljublja, zbuja pričakovanja, da se bo katerakoli reforma zgodila v 6, 12-ih mesecih, v resnici dela proti reformi”

Ključnik:

Avtor: | 18. decembra, 2023

Aktualni predsednik vlade Robert Golob je danes v Državnem zboru v odgovorih na poslanska vprašanja povedal, razkril, da je očitno nek drugi, predvolilni Robert Golob, v volilni kampanji prodajal, obljubljal nemogoče, politično meglo. V bistvu je državljanom danes hotel povedati, da je povsem normalno, če v svojem mandatu ne bo naredil nič. Ampak dela pa menda na polno, na vseh neobstoječih reformah. Zato si po njegovem zasluži drugi mandat.

 

6 komentarjev

 1. TL

  Nihče ni pričakoval, da se bo katerakoli reforma izvedla v pol leta. Pričakovali pa smo. da se bo kaka reforma v tem mandatu vsaj začela, ampak tale skupina populistov, ki imajo roke obrnjene k sebi, tega ne zmorejo.

  Slabo, slabše, Golob.

 2. slavkope

  Samo prazne obljube, puhle fantazme in votle laži so edino, kar zmore ponuditi ogoljufani politični javnosti v RS vsestransko “oskubljeni” prvak vladajočega Gibanja svoboDA, neformalni vodja parlamentarne večine (GS, SD, Levica) in formalni “prvi minister” Vlade RS.
  Čeprav mu “politični analitiki” iz njegovih hlapčevsko podrejenih medijskih in agit-propovskih zaledij plaho očitajo le diletantsko nesposobnost javnega komuniciranja in neizkušenost političnih naturščikov, je več kot očitno, da njegovim nastopaško praznim, naduto puhlim in samopašno votlim besedam nihče več ne verjame in ne zaupa.
  Razdalja med javno izrečenim in uresničenim, med besedami in dejanji, ni bila nikoli in nikdar večja ter brezizhodno poraznejša, kot je v času nereflektiranega in nepredvidljivega narcisoidnega samodržca na čelu Vlade RS, vladajoče koalicije in vladajoče partije GS.

 3. Iva

  Golob je čisti populist, ki se je že pred volitvami hvalil, da vodi v GENi tudi marketing – uporabil je učeno besedo “strateški marketing”.
  Seveda, ko obvladuješ monopolizirane medije (preko lobijev, ki jih finančno pitaš z državnim denarjem), ni težko prodajati lažnih oblačil!

  Slej ko prej bo ljudstvo spoznalo, da so Golob in “spremstvo” goli, da Golob nima pojma niti o zunanjih zadevah (in mu “morajo prisluhniti” celo izurjeni diplomati – včeraj), niti o makroekonomiji (bil le monopolni preprodajalec elektrike) niti o kulturi, kar bi moralo biti jasno normalno pismenemu gledalcu-poslušalcu ob vsakem njegovem nastopu.

  Kam pluje SLO, če volivci niso sposobni niti osnovne presoje!

 4. Roman N.

  V glavnem se dela norca iz sebe,da se ne omenja še kaj drugega.

 5. tohuvabohu

  Golob je danes spet dokazal, da je pek. Ne razume, da so koncesionarji del javnega zdravstva.

 6. ren

  No, on si zasluži 6 (šest) mandatov, kakor je v nekem trenutku rekel. Hahahaha!
  V resnici pa bi bilo bolje , da takoj spoka. Med drugim mandatom ga bo narod zmečkal.

+Portal se trudi omejiti žaljivo komentiranje, “spam” vsebine, zato režim komentiranja še prilagajamo. Prosimo vas za razumevanje. Poleg tega vas pozivamo, da se vzdržite agresivnih vsebin. Komentarji, ki vsebujejo povezave na spletne strani ne bodo objavljeni.

zadnjih 10 +Izjava dneva


“Vse, predvsem pa koleno.”

"Pretepeni" in delno poškodovani Luka Dončić je po drugi zmagi nad Oklahomo, ki jo je zaznamovala groba igra in na trenutke sporno sojenje, iskreno povedal, kaj ga boli. Vseeno je prepričan, da bo nared za 4. tekmo, ki bo v American Airlines Centru v noči na torek ob...