“Opravila sva telefonski razgovor, v katerem me je na moje začudenje vprašala, kje ima gospod Možgan skritega osla”

Avtor: | 8. decembra, 2023

Medtem, ko je v okviru izredne verifikacije odvzema goveda kmetu Rudiju Možganu postalo jasno, da je bil postopek nezakonit, poskušajo fanatični aktivistični inšpektorji kmetu očitno zapleniti še osla, ki pa sploh ni njegov. Bizarno zgodbo je v oddaji 24ur zvečer razkril odvetik Rudija Možgana Franci Matoz.

Video

Poleg krav želijo aktivisti znotraj javnih institucij kmetu Možganu nezakonito odvzeti še osla. (Slika: 24ur zvečer)

12 komentarjev

 1. Cvetka Pavlič

  NVO-ji brez meja. Kaj jim pa moremo, kajne.

  • Tone gorenc

   tone gorenc5agmail.com

 2. Jožef Ban

  Prav bi bilo,da se je kmeta najprej opozorilo in morda tudi finančno kaznovalo zaradi malomarnosti.V kolikor ne bi odreagiral,se strinjam z odvzemom živali.

  • Zorica

   Točno tako,najprej opozorilo,navedene pomanjklivosti sanirati do določenega termina.V kolikor se tega ne bi držal pa btez milosti trajni odvzem.

   • Barb

    Je bil opozorjen, že 2x in ni uredil zadev.

  • Petra

   odvisno od verskega prepričanja. Tisti, ki imajo radi golaž, sigurno soglašajo z inšpekcijo, tisti, ki ne jedo mesa, pa z Možganom.

  • Ton

   lp.
   moje mnenje je.
   Živali v takem blatu nebi smele biti. Ta zadeva se ni žgodila v enem dnevu.Živali naj bibile v bolj urejenem okolju.Vsak lastnik naj poskrbi,da so krave bolj urejenem okolju.
   Tako usrane , blatne , to je sramotno.Krave imajo tudi noge na nogah so parklji,ki jih je treba očistiti, pregledati
   Jaz izhajam izpodeželja , poznam pašno rejoin hlevsko rejo.
   Ko se peljem po Slovenji vidim konje se pasejo na majhnem ograjenem prostoru .V tem prostoru skoraj ni trave. Za zivali je pomebna trava , voda , senca.
   Velikokrat sem se vprašal kje so naše inspekcije oziroma ljudje , ki so plačani,da opozorijo ne odgovorne lastnike.
   Zakon naj bo tako napisan inšpektoju dovoljen pregled.
   Imamo razne komisije naj odločijo kako ukrepat.

  • milan stepišnik

   jah, saj to je bilo že narejeno, vsaj 2 x tako je bilo predstavljeno v javnosti. roko na srce pašnik izgleda precej drugače kot je bilo videt iz objav in sem mnenja da je treba za zivali skrbeti dostojno. kaj bonzdej matoz pogruntal je cist drugorazredna tema.

 3. Andrej Muren

  Tole z Možganovo živino in našimi inšpektorji je videti kot slovenska ladja norcev.

 4. TL

  Ni kaj, nekateri znajo cuzati denar. Evo, nova tržna niša nevladnikov, tokrat so to krave in osli.

  Ampak brez skrbi, vse bomo plačali hvaležni davkoplačevalci.

  • Lojze

   Kaj čmo? Gliha vkup štriha, le ad so osli na oni strani normalni,

   • tomazmarjan@gmel.com

    Ko so več vredni pedri in lezbijke je pa to že ladja norcev banda rdeca

+Portal se trudi omejiti žaljivo komentiranje, “spam” vsebine, zato režim komentiranja še prilagajamo. Prosimo vas za razumevanje. Poleg tega vas pozivamo, da se vzdržite agresivnih vsebin. Komentarji, ki vsebujejo povezave na spletne strani ne bodo objavljeni.

zadnjih 10 +Izjava dneva

“Vsi smo tu!” (reciklaža, 24. 2. 2022)

"Predsednik je tukaj, obrambni minister je tukaj, svetovalec za nacionalno varnost je tukaj, naši vojaki, prebivalci Kijeva so tukaj, vsi smo tukaj in tukaj bomo tudi ostali...". V večernih urah na današnji dan pred dvemi leti je nastala verjetno najbolj znana izjava...

“Ljudje nismo bistveno drugačni od šimpanzov, ki so zelo teritorialna bitja. Če pride tujec na naše ozemlje, ga pobijamo. Šimpanzi ga dejansko ubijajo, mi pa v navijaški pesmi.”

Gregor Tomc s Fakultete za družbene vede Univerze v Ljubljani v komentarju zadnjih huliganskih izpadov na nogometni tekmi med Muro in Mariborom. Ob tem še poudarja, da ob tem incidentu ni treba odkrivati tople vode. "Te težave so že rešile večje države, z večjim...

“Naj jo imajo!”

Predsednik Vrhovnega sodišča Miodrag Đorđević o ustreznosti izbire sedaj že "legendarne" stavbe za sodišča. Precej jasno je, da je ministrica, vlada Roberta Goloba, kupila stavbo brez minimalnega posvetovanja z bodočimi uporabniki te stavbe. Komedija, korupcija,...

“Voda, mir, čebele”

V Tarči RTV Slovenija je v. d. tajnika, generalega sekretarja, karkoli že, Socialnih demokratov Matevž Frangež predstavil usmeritve, fokus te stranke in slovenske zunanje politike. S takšnim arogantnim pristopom, ki so ga pokazali včeraj, se gotovo ne bodo dvignili...