“Podatek, ki mu je bila tajnost določena zato, da bi se prikrilo storjeno kaznivo dejanje, prekoračitev, ali zloraba pooblastil, ali prikrilo kakšno drugo nezakonito dejanje ali ravnanje, ni tajen”

Avtor: | 4. decembra, 2023

Nekdanja ministrica Tatjana Bobnar (via odvetnik Luka Švab) sporoča, da je trenutni predsednik vlade Robert Golob očitno pripravljen storiti vse za prikrivanje svojih nezakonitih ravnanj. Ovadba SOVE je menda še en korak v nizu zlorabe oblasti. Pri obveščevalnih službah je to še posebej nevarno.

4 komentarji

 1. Miller

  Na izjavo v naslovu se je branil tudi Julian Assange, ko je obelodanil ubijanje iraških otrok z droni, ob katerem so se naslajali “piloti”, pa ga je ameriška demokracija zaprla za 175 let !
  Demokratične vrednote, o katerih pridigajo svetu.

 2. Elko

  Toliko napak in zlorab, pa dobene kazni za PV Goloba, 62 km na uro čez Mislinje pa 3 točke in 250 evrov denarne kazni. Župan Ljubljane napol posilstvo, miljonski odpisi, pa še vedno župan. Revežu za par sto evrov zaplenili in prodali hišo v kateri je stanoval in za polovično ceno prodali. Je to pravna država, zame NE, žal.

 3. P.Kos

  Poslanci vladne koalicije se očitno ne zavedajo, da kot kažejo dogodki, gre za političen kriminal oz. zlorabo ustavnih pooblastil. Da bodo branili ustavno ureditev Slovenije je prisegel Golob in so zaprisegli tudi poslanci.
  Slednji bodo morali zbrati toliko, ne poguma, temveč narodne zavesti, da obranijo ustavo z ustavno obtožbo predsednika vlade. V nasprotnem niso nič drugega kot sostorilci pri političnem kriminalu in to z imeni in priimki.

 4. ren

  Predsednik vlade, ki zlorablja oblast, je še vedno predsednik vlade! Nerazumljivo za deklarirano demokratično državo!

+Portal se trudi omejiti žaljivo komentiranje, “spam” vsebine, zato režim komentiranja še prilagajamo. Prosimo vas za razumevanje. Poleg tega vas pozivamo, da se vzdržite agresivnih vsebin. Komentarji, ki vsebujejo povezave na spletne strani ne bodo objavljeni.

zadnjih 10 +Izjava dneva

“Vsi smo tu!” (reciklaža, 24. 2. 2022)

"Predsednik je tukaj, obrambni minister je tukaj, svetovalec za nacionalno varnost je tukaj, naši vojaki, prebivalci Kijeva so tukaj, vsi smo tukaj in tukaj bomo tudi ostali...". V večernih urah na današnji dan pred dvemi leti je nastala verjetno najbolj znana izjava...

“Ljudje nismo bistveno drugačni od šimpanzov, ki so zelo teritorialna bitja. Če pride tujec na naše ozemlje, ga pobijamo. Šimpanzi ga dejansko ubijajo, mi pa v navijaški pesmi.”

Gregor Tomc s Fakultete za družbene vede Univerze v Ljubljani v komentarju zadnjih huliganskih izpadov na nogometni tekmi med Muro in Mariborom. Ob tem še poudarja, da ob tem incidentu ni treba odkrivati tople vode. "Te težave so že rešile večje države, z večjim...

“Naj jo imajo!”

Predsednik Vrhovnega sodišča Miodrag Đorđević o ustreznosti izbire sedaj že "legendarne" stavbe za sodišča. Precej jasno je, da je ministrica, vlada Roberta Goloba, kupila stavbo brez minimalnega posvetovanja z bodočimi uporabniki te stavbe. Komedija, korupcija,...

“Voda, mir, čebele”

V Tarči RTV Slovenija je v. d. tajnika, generalega sekretarja, karkoli že, Socialnih demokratov Matevž Frangež predstavil usmeritve, fokus te stranke in slovenske zunanje politike. S takšnim arogantnim pristopom, ki so ga pokazali včeraj, se gotovo ne bodo dvignili...