“Nobenih obljub, zaveza je, da začnemo delat”

Avtor: | 30. novembra, 2023

Predsednik vlade Robert Golob je na vrhu gospodarstva na Brdu pri Kranju po letu in pol vladanja podal zavezo (spet), da bo vlada začela z delom na ključnih področjih. Glede na odzive podjetnikov je precej jasno, da le redki še verjamejo, da se bo kaj premaknilo v konfuznem in neoperativnem vodenju vlade.

Video

Predsednik vlade je gospodarstvenikom obljubil več sodelovanja, upoštevanja njihovih stališč, a le redki verjamejo v njegovo iskrenost, sposobnost pozitivnega premika pri reformah. (Slika: 24ur.com)

15 komentarjev

 1. Miller

  Včeraj smo v oddaji Tarča, lahko videli demonstracijo tipične strankarske nekulture dveh prašičoidnih kreatur, ki sta ob mahanju z rokami in s kruljenjem, drug drugemu skakala v besedo, vsemu omizju in celo voditeljici.
  Prisotni so ob tej nekulturi onemeli.
  Tudi gledalci.

  • Ariana

   A po enem letu in pol vladanja bojo ZAČELI delat???

  • brane

   Poslusaj,
   nisi bil vprasan o volku – bil si vprasan o slonu.

 2. Prask

  O verodostojnosti predsednika vlade:

  Najprej:
  “Nobenih obljub, zaveza je, da začnemo delat”.

  Nato na istem forumu:
  “Predsednik vlade je gospodarstvenikom obljubil več sodelovanja, upoštevanja njihovih stališč”.

  In kar je najhuje, da jih je še vedno kar precej, ki mu kar izusti, še vedno globoko verjame…

 3. ren

  Na Požareportu pa danes, da ga bodo pustili (politični kriminalci ozadja) še do evropskih volitev na premierskem stolčku, pa še takrat, pravi Požar, ga bodo morali na silo vleči iz premierske pisarne.

  A ni vse tole hujše kot balkanska folklora???

  • Mate

   Začeli delati ?. Ma nemoj bi rekli njegovi kolegi z Balkona. 1,5 leta na oblasti, v tem času bi morali izvesti že reforme, da jih volilci do volitev pozabijo, tako pa hik🍻gre neko Nodi vladanje, z elitnimi … In on in njih podrepniki ne pozabijo povedat, da se gredo spodobno komunikacijo itd. Ma koga farbajo, NSI pa ne dirajte Ustave RS.

 4. TL

  Včerajšnja Tarča je dokazala, da smo državljani in davkoplačevalci samo molzne krave za vladajoče. Kajti poslanka Svobode je oholo in vehementno pojasnila. da sončnemh kralju ni treba pojasnjevati ničesar, še najmanj pa, kako je zapravljal denar kot direktor podjetja v državni lasti.

 5. ren

  1. Ne verjamem, da je bil operiran.
  2. Ne verjamem, da so neki tuji hekerji vdrli v sistem HSE.
  3. Aktualna tema v današnji Tarči je naperjena proti Janši –
  neka nova “Patrija”. Nisem gledal, kakor sem bral na X-u, pa
  se je zadeva obrnila proti golobu.

  Ta vlada in ta golob so povsem neverodostojni, Kaj bomo s temi reveži?

  • Mitja Kunstelj

   in konec večera prinese spoznanje, da je Tina v resnici trojanska kobila

 6. P.Kos

  Po zapravljenem letu in pol bo začel delat, halooo! Kdo sploh jim še lahko kaj verjame, ko sami sebi ne?! Kdo sploh še ima želodec za to, da jih posluša?!
  Spokajo naj, banda nesposobnih gobezdačev in praznih povzpetnikov.

 7. Miller

  “,,,da bo vlada začela z delom na ključnih področjih..”
  ——————
  Začela ?
  A ga ni nihče vprašal, kje se dajo prebrati detalji teh planov dela ?
  Nova Zaveza po Ostržku.

 8. slavkope

  Same bučne, votle in prazne obljube, ki jim niti sam prvak vladajočega Gibanja svoboDA in premier Vlade RS – ne verjame.
  Ja, zagotovo bodo začeli delati 1. 1., a še ne vedo, katerega prihodnjega leta, desetletja, stoletja …
  Blagor ubogim na duhu, saj ne vedo kaj čvekajo – in poslušajo!

 9. TL

  Aha, do zdaj so spali, zdaj pa bodo začeli migati.

  • Alojz Železnik

   Tej vladi ne verjamem ničesar več.

   • Mate

    Začeli delati ?. Ma nemoj bi rekli njegovi kolegi z Balkona. 1,5 leta na oblasti, v tem času bi morali izvesti že reforme, da jih volilci do volitev pozabijo, tako pa hik🍻gre neko Nodi vladanje, z elitnimi … In on in njih podrepniki ne pozabijo povedat, da se gredo spodobno komunikacijo itd. Ma koga farbajo, NSI pa ne dirajte Ustave RS.

+Portal se trudi omejiti žaljivo komentiranje, “spam” vsebine, zato režim komentiranja še prilagajamo. Prosimo vas za razumevanje. Poleg tega vas pozivamo, da se vzdržite agresivnih vsebin. Komentarji, ki vsebujejo povezave na spletne strani ne bodo objavljeni.

zadnjih 10 +Izjava dneva

“Vsi smo tu!” (reciklaža, 24. 2. 2022)

"Predsednik je tukaj, obrambni minister je tukaj, svetovalec za nacionalno varnost je tukaj, naši vojaki, prebivalci Kijeva so tukaj, vsi smo tukaj in tukaj bomo tudi ostali...". V večernih urah na današnji dan pred dvemi leti je nastala verjetno najbolj znana izjava...

“Ljudje nismo bistveno drugačni od šimpanzov, ki so zelo teritorialna bitja. Če pride tujec na naše ozemlje, ga pobijamo. Šimpanzi ga dejansko ubijajo, mi pa v navijaški pesmi.”

Gregor Tomc s Fakultete za družbene vede Univerze v Ljubljani v komentarju zadnjih huliganskih izpadov na nogometni tekmi med Muro in Mariborom. Ob tem še poudarja, da ob tem incidentu ni treba odkrivati tople vode. "Te težave so že rešile večje države, z večjim...

“Naj jo imajo!”

Predsednik Vrhovnega sodišča Miodrag Đorđević o ustreznosti izbire sedaj že "legendarne" stavbe za sodišča. Precej jasno je, da je ministrica, vlada Roberta Goloba, kupila stavbo brez minimalnega posvetovanja z bodočimi uporabniki te stavbe. Komedija, korupcija,...

“Voda, mir, čebele”

V Tarči RTV Slovenija je v. d. tajnika, generalega sekretarja, karkoli že, Socialnih demokratov Matevž Frangež predstavil usmeritve, fokus te stranke in slovenske zunanje politike. S takšnim arogantnim pristopom, ki so ga pokazali včeraj, se gotovo ne bodo dvignili...