“Kozmični dež je dokazano povzročil sistemsko napako v glasovanju, ko so vzporedno glasovali digitalno in fizično”

Avtor: | 23. novembra, 2023

Poslanec Gibanja Svobode Aleksander Prosen Kralj je ob nezadovoljstvu nad izidom glasovanja o dopolnilu k proračunu, ki v nasprotju s predlogom vlade na predlog opozicije s podporo nekaterih koalicijskih poslancev določa polno usklajevanje socialnih transferjev z inflacijo, omenil možost, da je na glasovanje vplival kozmični dež, kar se je menda po njegovih podatkih zgodilo že v nekaterih drugih državah.

Video

Pregled naprav je pokazal, da so delovale pravilno, a poslanci Gibanja Svoboda zahtevajo dodatne forenzične preiskave. (Slika: DZ/TVSLO3)

8 komentarjev

 1. slavkope

  Včerajšnji dialog med Sajovicem (GS) in Černačem (SDS) v Bergantovih Odmevih TVS1 je razločno pokazal in dokazal, da poslancev vladajočega trojčka ni trajno “zmešal” odrešilni “kozmični dež”.
  Potrebno je bilo 24 ur trdega “političnega dela” z vsakim posebej in z vsemi skupaJ, pa so po veljavni ustavi “poslanci vsega ljudstva” iz GS, SD in Levice glasovali vzorno “složno kot eden”.
  “Popravni izpit” iz političnega enoumja so opravili “z odliko” in mimogrede dokazali še to, da je ideološko, politično, pravno in etično “postavljanje na glavo” za njih “mala malica”.
  Le da sta “palica in korenček” v pravih rokah!

 2. ren

  Glede na današnji razplet (24. 11.) se ta koalicija nesramno norčuje. Potrebni so leskove palice!!!

 3. slavkope

  Ko ni več mogoče zaupati koristnim idiotom iz poslanske skupine vladajočega Gibanja svoboDA, se eden od vesoljno razgledanih poslancev vladajočega GS domisli odrešilnega “kozmičnega dežja”.
  Kaj pa če bodo mednarodno kredibilni strokovnjaki ugotovili, da je glasovalna mašinerija v času spornega sprejetega amandmaja opozicije delovala brez napak.
  Potem bo najbrž treba Sajovicu in njegovim pajdašem zastaviti vprašanje o duševnem zdravju vladajočega glasovalnega stroja, ki je tokrat nečastno popustil in dopustil delno zmago opozicije.

 4. Alojz Železnik

  Vedno znova me preseneča, v kaj verujejo tisti, ki ne verujejo v Boga.

  • Slovenec 33

   Ne verujejo v Boga, ampak čudeže pa pričakujejo in to je skregano z zdravo pametjo, ki je levičarji nimajo niti v sledovih. Če bi jo imeli nebi bili levičarji.

  • Miller

   Kordiš je glasoval kot SDS.
   V Nsi bi se morali od njega učiti, kaj pomeni imeti hrbtenico in se držati svojih prepričanj.

 5. Nataša

  Manjka samo informacija, da je kozmični dež poslal Janša.

  • TL

   Mogoče pa je bil kozmični dež tisti, ki je prepričal ogromno volilcev, ki so nam izbrali novo avobodo in s tem tudi nazadovanje na vseh področjih?

+Portal se trudi omejiti žaljivo komentiranje, “spam” vsebine, zato režim komentiranja še prilagajamo. Prosimo vas za razumevanje. Poleg tega vas pozivamo, da se vzdržite agresivnih vsebin. Komentarji, ki vsebujejo povezave na spletne strani ne bodo objavljeni.

zadnjih 10 +Izjava dneva


“Vse, predvsem pa koleno.”

"Pretepeni" in delno poškodovani Luka Dončić je po drugi zmagi nad Oklahomo, ki jo je zaznamovala groba igra in na trenutke sporno sojenje, iskreno povedal, kaj ga boli. Vseeno je prepričan, da bo nared za 4. tekmo, ki bo v American Airlines Centru v noči na torek ob...