“Poplave so vladi ponudile zelo širok alibi za vse možne napake in nedorečenosti”

Avtor: | 22. novembra, 2023

Profesor z Ekonomske fakultete v Ljubljani dr. Bogomir Kovač je potrdil navedbe Fiskalnega sveta, ki trdi, da sta vladna proračuna za leti 2024 in 2025 popolnoma nerealna, saj temeljita na spornih ocenah prihodkov, odhodkov, na katere pa vlada še dodatno dnevno vpliva z ad hoc nepremišljeni ukrepi, nekredibilno, nejasno oceno sanacije škode po poplavah, pri čemer ne zna sestaviti niti osnovne časovnice popoplavne obnove v naslednjih letih.

Video

Prof. dr. Bogomir Kovač v Odmevih (TVSLO1), 21. 11. 2023.

5 komentarjev

 1. APMMB2

  Kaj je z vami dr. Bogomir Kovač? Sedaj pa po Golobu. Kako to? Dolga leta ste skrbeli za negativno selekcijo, sedaj pa imate vaš jagodni izbor!

 2. ren

  Ker za podkrepitev verodostojnosti linki niso dovoljeni, bom napisal, kaj je golob v kamero računalnika rekel lani kmalu po tistem, ko je bil postavljen za predsednika vlade.

  golob: “Mi bomo Slovenijo v naslednjih osmih letih pripeljali med najboljše na svetu.”

 3. ren

  Če nisi sposoben, če ne znaš, je vsak izgovor dober. Zdaj poplave, v prihodnje pa napad kobilic.

  PS
  NE VERJAMEM, da je bil na operaciji kile. Zdaj podaljšuje “bolniško”.
  Temu nebodigatreba ni verjeti prav nič.

  • Bojan

   pozdravljeni!
   vprasat se moramo in biti realni.
   kaj so vse vlade storile v vseh teh letih. Vsi zelo malo,prej pot nazaj!
   Ce mora podjetnik cakati na svoj zasluzen denar 90 do 180 dni ali nikoli. Nobeden ni uredil Valutnih rokov,kar je osnova za poslovanje podjetja.Mali financirajo velika podjetja in jim urejalo ugoden financni tok.
   itd. Torej kaj lahko stori Golob v tako krtkem casu,ce osteli niso storili cca v 30 letih skoraj nic.
   zapiramo delavnice ker ni kadrov. kaksno je solstvo itd.
   verjetno je za vse to kriv Golob?!

+Portal se trudi omejiti žaljivo komentiranje, “spam” vsebine, zato režim komentiranja še prilagajamo. Prosimo vas za razumevanje. Poleg tega vas pozivamo, da se vzdržite agresivnih vsebin. Komentarji, ki vsebujejo povezave na spletne strani ne bodo objavljeni.

zadnjih 10 +Izjava dneva


“Vse, predvsem pa koleno.”

"Pretepeni" in delno poškodovani Luka Dončić je po drugi zmagi nad Oklahomo, ki jo je zaznamovala groba igra in na trenutke sporno sojenje, iskreno povedal, kaj ga boli. Vseeno je prepričan, da bo nared za 4. tekmo, ki bo v American Airlines Centru v noči na torek ob...