Kakovost Gallupovih testov na preizkušnji

Avtor: | 14. oktobra, 2023

Predsednik vlade Robert Golob je po vstopu v politiko z Gallupovimi testi preveril vseh svojih 41 poslancev, prav tako tudi druge najožje sodelavce. Glede na učinkovitost vlade tile testi, ki jih tudi aktivno promovira (Leading With Strengths – Robert Golob – Gallup), niso najbolj zanesljivi in uporabni. No, morda pa je premier pozabil ključno: testirati sebe.

(Fotomontaža: Plus Portal)

3 komentarji

 1. APMMB2

  Dejstvo je, da je v Sloveniji zmagala levica.
  Dejstvo je, da je zmagala z največjo večino in da je zavladala suvereno.
  Dejstvo je, da vlado podpirajo vsi VSI najpomembnejši levičarski veljaki. In dejstvo je, da so vsi levičarji sestavili “najboljšo” vlado,kar jo premorejo. In ta vada se kaže, kot votla , prazna, lupina, brez znanja in vsebine.
  Kje ste vsi akademiki, doktorji znanosti, univerzitetni profesoreji?
  Kje ste cevet slovenske inteligence?
  Kako gldate na polomijo, ki jo uprizarja intelektualni genij dr. Golob?
  Kako ocenjujete nejgovo pobalinsko obnašanje?
  Dragi rektorji, dragi akademiki, dragi lavrati!!
  Dajte , opredelite se ob tej sranmoti.
  Kje ste?
  Mali hlapčiči, napačne ideologije, ko vas usmerjajo pogrošni ideološki aktivisti in vam diktirajo, kaj smete reči, kaj smete narediti in vas smešijo. Ste navadni kruhoborci, navadni pohlevni sužnji, ki niste sposobni ohraniti in obraniti sami sebe. Za male denarje ste se prodali in ste nadležne prostitutke in prostituti, ki vas pred tem dejstvom branijo vaša sodišča in sodniki iste moralne polomije , kot ste sami.
  Smrdite in zasmarjate ponosen narod,ki živi v najlepši deželi na svetu in prav zaradi vas in vaše pokvarjenosti ne sme povedati, da je najboljši.

  • P.Kos

   @APMMB2: “Kje ste vsi akademiki, doktorji znanosti, univerzitetni profesorji?
   Kje ste cvet slovenske inteligence?
   Kako gledate na polomijo, ki jo uprizarja intelektualni genij dr. Golob?
   Kako ocenjujete njegovo pobalinsko obnašanje?
   Dragi rektorji, dragi akademiki, dragi lavreati!!
   Dajte , opredelite se ob tej sramoti.”

   Po slovensko so se skrili v luknje, da ne rečem kakšne, ter čakajo, da bo spet kakšen “Janša”, “Borštnar”, “Tasič” in “Zavrl” imel toliko jajc in tej socialistični mafiji in njenim zblaznelim vojščakom (beri NVO in RTV SLO), nastavil javno ogledalo, ter začel odprt boj. Šele takrat bodo morda pogledali iz lukenj in kakšno rekli; za rezervo oz. vsak slučaj. Do takrat pa bodo po kruhoborčevsko zrli v tla in bentili zgolj v bolj ali manj obrito brado.
   Brili pa jih bodo še naprej, kot v socializmu 46 let + 32 let izkrivljene demokracije. Če bi bila slednja prava, ti zagotovo ne bi vladali, niti kot Levica sedeli v parlamentu.

 2. P.Kos

  Še en dokaz za napuh in puhlost ter prazno čvekanje tega “genija”. Njegove besede so očitno hitrejše kot pamet. Torej ni genij.
  Čeprav osebno močno dvomim, da so bili Galupovi testi res opravljeni; Holobovi mogoče,