“Narobe berete” – VIDEO

Avtor: | 13. oktobra, 2023

Na večkratno vprašanje voditeljice Tarče Erike Žnidaršič, zakaj vlada v proračunu za leto 2024 načrtuje največja varčevanja prav na postavkah, ki se nanašajo na najšibkejše skupine državljanov, se je podpredsednik vlade in minister za delo, družino in enake možnosti Luka Mesec v očitni zadregi “skril” za smehljanje in “poučevanje” voditeljice, da ne zna pravilno prebrati vladnega gradiva, čeprav mu ga je ta predložila tudi v sami oddaji.  (Vir: Tarča, RTVSLO)

 

7 komentarjev

 1. jaz

  No, Erika je ujčkala tistega, kako se mu že reče…državni uradnik ki je bil nabavnik za državne rezerve …žvižgač za eno poletje. Toliko časa da so spravili levo golobjo-kvazi kapitalistično drhal na oblast. Erika je zaslužna za to oblast, in jo bo po nareku tudi likvidirala kot koristne idijote. meseca, goloba, osmi marec še potrebujejo, itd…
  Se spomnite, kako je sin tožilca razporejal kamere na biciklističnih seansah? Ja, ja, Erika se ni metala na zobe v prid raziskovalnemu novinarstvu. Erika je zelo profesionalno pristranska. Trenutno utrjuje svoj novinarski položaj na rtv-ju. Z ognjem in mečem nad odpisane koristne idijote. …narod bo rekel, poglejte jo poglejte, ta pa je res kot en Erik Brecelj! In bo narod spet na limanicah levice. Takna je šahovska igra. Glavni igralci so za šahovsko desko, in naslednjo igro jo obrnejo…zamenjajo barve.

  • Miller

   Erika zaslužna za to oblast ?
   A, da je sama prepričala 400.000 volivcev ?
   Kdo je pa potem prepričal tistih 700.000 volivcev, da so ostali doma na zapečku, zdaj pa vekajo ?
   To dvoje ne gre skupaj.

   Dokler bodo rkc verniki in udeleženci veselic in slovenske copate volili kamniškega klovna & comp, potem ne prelagati krivde na Eriko.

 2. Valentinčič

  Če je uspelo diletantu Pahorju, zakaj ne bi še večjemu diletantu Mescu.

 3. jaz

  Bi komentiral ampak bi samo ponavljal kar ste že drugi napisali….morda bi se pa slovenski narod poenotil prav na tem nadutem narcisku.

 4. Miller

  Podpredsednik vlade ???

  Nadut in aroganten boržujski smrkavec in
  psihopatski scrkljani lažnivec,
  ki si je nataknil masko levičarja in žali levičarsko gibanje.
  Podančica na anusu don Murgeljoneja.

  Ne dobiva plače, ker plačo dobijo samo tisti, ki ustvarjajo in jo zaslužijo, on prejema socialno pomoč iz krvavih delavskih žuljev in bornih pokojnin revnih upokojencev.

  V tridesetih letih ni upravičil svojega obstoja.
  Družbi ni naredil koristi niti za ščep soli.
  Parazit in škodljivec.

  Eriki pa čestitke za profi hladnokrvnost, ker smrko si je zaslužil, da bi ga povlekla za uho in dobro sklofutala.

 5. ren

  Famozna vlada! Za njega je važno, da je MINISTER. Pri tako trapastem folku bo nekoč še premier!

 6. P.Kos

  Ta diletant v vlogi ministra ni vreden, da ga pes …, kaj šele kakšnega komentarja.

+Portal se trudi omejiti žaljivo komentiranje, “spam” vsebine, zato režim komentiranja še prilagajamo. Prosimo vas za razumevanje. Poleg tega vas pozivamo, da se vzdržite agresivnih vsebin. Komentarji, ki vsebujejo povezave na spletne strani ne bodo objavljeni.

zadnjih 10 +Izjava dneva


“Vse, predvsem pa koleno.”

"Pretepeni" in delno poškodovani Luka Dončić je po drugi zmagi nad Oklahomo, ki jo je zaznamovala groba igra in na trenutke sporno sojenje, iskreno povedal, kaj ga boli. Vseeno je prepričan, da bo nared za 4. tekmo, ki bo v American Airlines Centru v noči na torek ob...