Rekonstrukcija

Avtor: | 9. oktobra, 2023

Slika: fotomontaža Plus Portal

2 komentarja

 1. brane

  Dragi AB..
  Mislim, da se nikoli nebi dovolilo osamosvojitve, ce nebi Kucan v kriticnem obdobju videl kaj se dogaja v Romuniji in mu je uteklo..

 2. APMMB2

  Glej ga zlomka. V komentarju na prejšnji prispevek sem omenil prav to, kar prikazuje slika.
  Državljani Slovenije morajo končno spoznati, kdo je zlo, ki škodi Sloveniji.
  To je prav gotovo Mian Kučan.
  V dolgi političnikarieri se je vedno odločal v škodo Slovenije in njenih državljanov.
  Prav neverjetno pa je, da lahko nekdo vleče za nos zelo spsoben narod, kakršni smo Slovenci.
  Ob armadi filozofov, socialogov in drugih družboslovcev se še ni našel nihče, ki bi spisal življenepis tega škrata, ki je naredil toliko usodnih napak.
  Naj naštejem samo tiste, ki se jih spomnim: pomagal je odstaviti Staneta Kavčiča, popolnoma se je izgubil ob bankrotu Jugoslavije in Slovenije. Takrat je že bila priložnost, da se Slovenija osamosvoji. Ob osamosvojitvenem gibanju je zaviral osamosvojitev in namesto narodene enotnosti je s svojimi pajdaši: Kocijančičem, Potrčem, Ribičičem in ostalimi tvoril besno opozicio,ki je za las zgrešila in omogočila osamosvojitev. Kljub porazu, saj samostojna Slovenije ni bila njegova intimna opcija, se je prebil na vrh države in s svojimi somišljeniki izvedel puč v Depali vsai in iz osamosvojitelja Janeza Janše naredil sovražnika Slovenije.
  Vedno je rovaril in skrbel, da je nejgovo karedelo do dobra okradlo Slovenijo , saj je zagovarjal tezo, da morajo redeči direktorji dobiti državno lastnino kot plen.
  Ob najrazličnejših svinjarijah je ustanovil Forum 21, z namenom, da redeča falanga gospodaestenikov ponovno zavlada Sloveniji. Rezultat poznamo. Forum je propadel, ker je večina “gospodsrstvenikov” bankrotirala. Zadnji genij je tovariš Češko.
  Je nesporni podpornik Zokija,ki mu nobena kriminal ne pride do živega, saj je kosovec, tako kot njegov mecen tovariš Milan.
  S svojim propagandnim oddelkom pravovernih novinarjev skrbi za poneumljenje prebivalstva in tako nam je vsili Goloba in NPM. Pa smo zopet popolnoma v redečem,kot smo bili tik pred osamosvojitvijo.
  Če je zgodovina NOB napisana v tisočih knjigah, bi lahko življenjepis tovariša Milana spisali na tisoč straneh, tisočstrani prevar in manipulaciji.